Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu igne herkese mi belirti yapti ? Belirtisi lmayan olmadi mi ? Klomen arti ovtirelle ile asilama oldum bugün asilama sonrasi 3. Gunum ama gogus hassasiyetim yok kasik agrimda ilk 2 gun vardi . Normal mi acaba

LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom kızlar kaç gündür giremedim siteye ama çok merak ettim bende sizi nasılsınız cücüşleriniz nasıl , sizler neler yaptınız?

Eşim ve çalıştığı yerde çoğu kişide covid-19 pozitif çıktı karantinaya alındık ameliyat falan iptal oldu

iyiyiz kuzum, sen iy ol da gerisi önemli değil. Bir sıkıntı yoktur inşallah sizde

Demeyiz kuzum neden diyelim hepmz zorlu yollardn geçtk hala geçiyoruz sen yaz bize
C Capanin Gururu Teyom kuzum sana noldu
Öyle cnm hepimiz aynıyız haklısın.. Herkesin derdi ayri bak siz ne yollardan geçtiniz de hamile Kaldınız.. Simdi de iciniz gidiyordur..

iyiyiz kuzum, sen iy ol da gerisi önemli değil. Bir sıkıntı yoktur inşallah sizde
Allah razı olsun canım benim sizin sonuç çıktı mı ne oldu? eşimde de bendede şu an bir sıkıntı yok inşallah olmaz da. Koşturmaktan bakamadım siteye ya evi çamaşır suyuna boyadım resmen gece gündüz kapı cam açık.

evet canım, onun sonucunu bekliyoruz tedavi için.
Rabbim şifa versin ins cnm.. Bende de çikolata kisti var ve rahim hafif t seklinde.. Kaldım hamile ama kaybettim işte güzel kızımışimdi dogsaydi 2 aylik olucakti elifim..

Rabbim şifa versin ins cnm.. Bende de çikolata kisti var ve rahim hafif t seklinde.. Kaldım hamile ama kaybettim işte güzel kızımışimdi dogsaydi 2 aylik olucakti elifim..
ben hiç hamile kalamadım, o duyguyu bilmediğim için eminim ki sizin için bu hasret daha zor canım. ama olacak inşallah. Hiç umudunu kaybetme

ben hiç hamile kalamadım, o duyguyu bilmediğim için eminim ki sizin için bu hasret daha zor canım. ama olacak inşallah. Hiç umudunu kaybetme
Bi yandan hamile kalmak iyi bişey ama kaybetmek cok ama cok zor hele ki ileri haftalarda.. Ben hareketlerini de hissetmeye baslamistim pit pit liyodu meleğim.. Ins cnm ins en yakin zamanda tüm evlat hasreti çekenler kavuşsun yavrusuna ins..

bu sayfada umutsuz olanları kesiyoruz haberin olsun birbirimizi tanımadan dualar ediyoruz. Karşılık görecektir canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…