- 18 Kasım 2015
- 13.594
- 17.102
- 298
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.641
Ins cnm ins su sıralar öyle cok ihtiyacım var ki..Kuzuşum bnmm rabbim sana en kısa zmnda güzelce tattırsın yeniden bugünlerini unutursun inşallah
Öyle cnm mecburuz haklısın Rabbim hepimize dayanma gücü versin ins..Kuzuş hepmz öyleyiz inan sizde az buz yollardn geçimiyorsunuz hepimizin yolu farklı güçlü durmak zorundayız az daha sabır Allah sabredenlerle berabermiş
Aa sizin o dot kesme meselesi ondan mibu sayfada umutsuz olanları kesiyoruz haberin olsunbirbirimizi tanımadan dualar ediyoruz. Karşılık görecektir canım benim
Heh ondan işte bak gül böyleAa sizin o dot kesme meselesi ondan miins ya ne güzel dualar ediyoruz dualar alıyoruz..
Haklısın kuzum dkkt etmekte fayda var her olay için geçerli inan insan başına gelmeyince anlamıyor maalesefOyyy yerümsiteye bakacak halim kalmadı kuzum evle eşimle uğraşırken. Evde çift maskeyle dolaşıyorum kuzum ya gece gündüz cam kapı açık. Ne yapacağımı şaşırdım ne illet birşeymiş bu kendi başına gelince daha iyi anlıyormuş insan.
Diğer ayları bekleye bekleye ne olacak bakalım iyice umudumu yitirmeye başladım bu ara aksilikler hep üst üste geliyor hamd olsun halimize
Yaaa ne güzel bir haber buuuçok mu çokkk çookkk sevindim, darısı senin başına canım benim seninde az kalmış randevuna hadi hayırlı haberler olsun inşallah
Günaydın tatlişko demek bebitonu gördün ne güzel di mi kıpır kıpır maşallahhiç üzülme biz de 2 kg aldık bence fena ilerlemiyoruz
Valla bülent hoca da ona nooo der
Aynen canımm kilo aldık ama bence 3 ayda 2 kilo iyidir. 4 ayda 4 kilo alıyordum normalde şuan iyi gidiyorum bence.
Ben başıma geleceklerin farkındayım canım zaten seni örnek gösterdim
Uyandın mı minnoş anneee
Kizlar bu igne herkese mi belirti yapti ? Belirtisi lmayan olmadi mi ? Klomen arti ovtirelle ile asilama oldum bugün asilama sonrasi 3. Gunum ama gogus hassasiyetim yok kasik agrimda ilk 2 gun vardi . Normal mi acaba
Bilemedim canımm ama zaten 4 5 gün kullanıcaksın bol su ile kullanabilirsin. Bende klomen kullanırken çok kuruluk olmuştu tahriş olmuştu baya travazolla kullanmaya devam ettim bırakmadımDanıştımda üroloji olabilir diyor doktorum olmaz kullan diyor stres oldum
Benim mercimek yemeği bulgur pilavı. Seninki çoogüzelmiişşBizim menü fırında tavuk mercimek çorbası patlıcan ekşileme mücver biber salatası havuç yogurtlama
Hadii gençler mönüüüülerrr Nerde
Bizim menü fırında tavuk mercimek çorbası patlıcan ekşileme mücver biber salatası havuç yogurtlama
Sagol bebişim mBilemedim canımm ama zaten 4 5 gün kullanıcaksın bol su ile kullanabilirsin. Bende klomen kullanırken çok kuruluk olmuştu tahriş olmuştu baya travazolla kullanmaya devam ettim bırakmadım
Hadii gençler mönüüüülerrr Nerde
Benim mercimek yemeği bulgur pilavı. Seninki çoogüzelmiişş
akşam sahura kalkamamışız daha dünün iftarıyla duruyorum başım çatlıcak az kaldı
Bizde dunden kalan tarhana corbasi var yanina da manti bide benm canim sinitzel cekti kendime onu yapcam o kadarmanti dediysem de hazir ozbek mantisi yani ben yapmadim bugun tatil
Ayy saatim kuruktu bebeğim ama 2 de yattım 3de kalkmam gerekirdi birde duş alıp yatınca heralde gevşedim iyice dalmışımSagol bebişim m
Owww kuzum kıyamam tam 24 saat olmuş yani saatini kur bir daha kalkmaya çalış az bsy agzına bsy atsan bile yeter sana su da çok önemli ztn biliosun az kaldı biraz daha dayan
Afyt şeker olsun bbgm
Bol yaz kizartmasiiHadii gençler mönüüüülerrr Nerde
Bizim menü fırında tavuk mercimek çorbası patlıcan ekşileme mücver biber salatası havuç yogurtlama
Ben de fırında cızbız köfte yaptım. Yayla çorbası, salata ve sütlaç yaptımHadii gençler mönüüüülerrr Nerde
Sağol canım benim insanoğlu işte hemen üzülüyoruz istediğimiz olmayınca nefsimiz çok kuvvetliHaklısın kuzum dkkt etmekte fayda var her olay için geçerli inan insan başına gelmeyince anlamıyor maalesefvardır bunda da bir hayır bbgm mrk etme Allahın vardır bir bildigi belki başınıza başka bisey gelecekti Allah korursun inşallah diğer aya güzel olur herşey bbgm inşallah kuzuş bakalım rabbim hyrlısını versn saglıkla gelip doğsun lar da başka bsy istemiyoz rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sizlere de tattırsın kuzum
Oofff misss afyt şeker olsun bbgm nası oldu kocişinBol yaz kizartmasii
Corba ve manti
Hani Bn gelecektim yemege ne zmn olcak bu olayBen de fırında cızbız köfte yaptım. Yayla çorbası, salata ve sütlaç yaptım
Burada biz herşeyi konuşuyoruz . Eve boya yaptırsak onu , kv kavga etsek onu, eşle tartışssk onu... Sakın öyle düşünme. Canının sıkkın olduğunu bildiğimden hep aklımdasın ve etiketliyorum rahat ol lütfen. Canım adet olman iyi birşey demekki c life sende etki etmiş yumurtalar baya büyümüş bu adet döneminde gün aşırı değerlendirmeye başlanma sdet biter bitmez inşallah gebe kalırsın canımCnmyazsam mi diye düşünüyodum canınızı sikmak istemiyorum ya herşeyin üstüne bide adet oldum erkenden clife kullanmıştım heralde erken büyüdü yumurtalarim
Canım benimmmHamarat hanim masallah ellerine saglik
Demeyiz demeyizSonra aman bu depresif kızdan bıktım demeyin
Seni yerim teo mYok yok demeyiz. Zaman zaman hepimiz depresif oluyoruz. Dün akşamdan beri ben de hüzünlüyüm.
Canımmm o bir etken değil sen bugün bi tane test yap negatifi gör 2-3 gün sonra test yaptığımızda silik çizgi filan çıkarsa iğneden mi diye düşünmeyelimTunaydinlaaaar
Kızlar aşılamanın 9. Günü göğüs ağrılarım geçti
Demekki iğne etkisiydi ve etki geçti diyorum artık. Bu zamana kadar kullandığım hiç ignede olmamıştı, bu ay oldu
Oooo yansınnn gecelerrrrrrrrBugünden itibaren değerlendirecek dün kocam bey iftardan hemen sonra göreve gidip sabah geldi
Kuzucum ellerine sağlıkBnde bnde balkonu yıkadm çamaşırlarımı balkona serdim şimdi oluşuma gidicem
Hahahaah bu ne kız süper
Töbeyşın
Evet canım sağlık ocağı da yazar elevit pronatal 10 tl ye alıyorum.Doktora mi yazdırıyorsunuz canım innatte pronatal mı? Benimki 100 lira reçetesiz alıyorum yazılmıyor sanırım
ben prenatal life kullanıyorum canım tok almaya dikkat ediyorum ama bulantı yapıyor gün boyu da ağzımda balık yağı tadı geliyor , başka bir vitamin deneyeyim diye düşünüyorum
Canım sanki uzun süre idrara tutulmuş dağılmış gibi duruyor başka bi tane daha yapsan keşkeBi okuyamadı ya bu test pemve kaldı böyle. Daha yok dimi kızlarr sanki yaklaşmış gibi geldi biraz
Canım bilmem ki beslenmeden kaynaklıdır belkide.. bebiklerin baş popo mesafesine göre sanırım gelişim haftasını belirliyorlar. Kuzum ben de eşim de kısa değiliz belki bebikler de genetik olarak öyledirLariş bişey soracağım canım hafta olarak senin ilerde olması bebişlerinin iri olmasından mi çünkü ikimizinde 5.gün embriyosu ve transfer tarihlerimiz aynı merak ettim
Evet canım çünkü içerisinde hcg hormonu var. Fakat her belirti herkeste olacak diye birşey yok senin belin ağrır benim göğsüm ..Kizlar bu igne herkese mi belirti yapti ? Belirtisi lmayan olmadi mi ? Klomen arti ovtirelle ile asilama oldum bugün asilama sonrasi 3. Gunum ama gogus hassasiyetim yok kasik agrimda ilk 2 gun vardi . Normal mi acaba
Hayır canım . O senin adet döngüne göre hesabın. Normalde 28 günde bir adet olan bir kadın 14. Günde yumurtlar ve yumurtlamanın 14. Günü yani 28. Gün adet olur. Bu yüzden iğneyi vurduğumuzda kontrollü çatlatma yapmış olacağımızdan 14 gün sonra adet olmayı bekleriz ama senin döngün uzun olduğundan olmaya da bilirsin. İğneden sonraki 10-22 gün arası adet görenler oluyorÇatlatma iğnesi olan arkadasların geneli 12-14 gün sonrasınde adetine 2-3 gün kalmış oluyor benim henüz daha 6 günüm var acaba yumurta takibiylemi alakalı?
Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayınLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom kızlar kaç gündür giremedim siteye ama çok merak ettim bende sizi nasılsınız cücüşleriniz nasıl , sizler neler yaptınız?
Eşim ve çalıştığı yerde çoğu kişide covid-19 pozitif çıktı karantinaya alındık ameliyat falan iptal oldu
Selam canım ben adetin 11. Günü çekilmiştimMerhabaKizlar Karin agrim oldu bugün ve regli oldum tedavi bosa gitti...rahim filmi ne zaman çekiliyor??
Canım çok oldu öyle hissettiğimiz. Hatta tüp yaptığımda da öyle hissettim ama olacak Allah ın izniyle umudunu hiç yitirmeSizlerede hiç olmayacakmışta boşuna uğraşıyoruz gibi geliyormu hanımlar? Biz henüz 2 senelik evliyiz.. ilk üç ay hariç hep çocuk yolunda tedavi görüyoruz ve gerçekten süreç git gide yorucu oluyor,rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip etsin
CanımKızlar az önce bal yapan bir amcanın yanına gittik ve Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldık. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri
Ahahha hormon mağduru genç kadınKıyamam yavrumiii sana bnde agladım bugn çok duygusalım eşim bsy söyledi başladım aglamaya konuşmuyorum şimdi onunla yine küstüm
Ellerin dert görmesin canımKışlık kaldırdım biraz yıkadım Bi makine daha koridorun halıların kaldırdım ince die şimdi akşam yemegine geçicez neler var menünüz de açıklayın bakalım
Hahahah yoldayız canım geliyoruzHunimi taktim sizi bekliyorum
Canım iyi birşey yumurtalar büyürken ya da ovülasyon olduğunda lekelenme olabilir ama bu tip ürünler kullanırken muhakkak ya gün aşırı değerlendirmek gerekir ya da ovü ile takip etmek...Kızlar bej clife kullanıyorum demiştim ya az önce WC gittim çamaşırıma hafif kahverengi akıntı olmuş sizce iyi bişey mi bu endişelenmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?