Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuş hepmz öyleyiz inan sizde az buz yollardn geçimiyorsunuz hepimizin yolu farklı güçlü durmak zorundayız az daha sabır Allah sabredenlerle berabermiş
Öyle cnm mecburuz haklısın Rabbim hepimize dayanma gücü versin ins..

bu sayfada umutsuz olanları kesiyoruz haberin olsun birbirimizi tanımadan dualar ediyoruz. Karşılık görecektir canım benim
Aa sizin o dot kesme meselesi ondan mi ins ya ne güzel dualar ediyoruz dualar alıyoruz..

Haklısın kuzum dkkt etmekte fayda var her olay için geçerli inan insan başına gelmeyince anlamıyor maalesef vardır bunda da bir hayır bbgm mrk etme Allahın vardır bir bildigi belki başınıza başka bisey gelecekti Allah korursun inşallah diğer aya güzel olur herşey bbgm inşallah kuzuş bakalım rabbim hyrlısını versn saglıkla gelip doğsun lar da başka bsy istemiyoz rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sizlere de tattırsın kuzum

Hunimi taktim sizi bekliyorum

Kizlar bu igne herkese mi belirti yapti ? Belirtisi lmayan olmadi mi ? Klomen arti ovtirelle ile asilama oldum bugün asilama sonrasi 3. Gunum ama gogus hassasiyetim yok kasik agrimda ilk 2 gun vardi . Normal mi acaba

Bende hic belirti yapmamisti igne canim. Normal adet belirtileri vardi hatta sadece. Ama asilama deildi benmki

Danıştımda üroloji olabilir diyor doktorum olmaz kullan diyor stres oldum
Bilemedim canımm ama zaten 4 5 gün kullanıcaksın bol su ile kullanabilirsin. Bende klomen kullanırken çok kuruluk olmuştu tahriş olmuştu baya travazolla kullanmaya devam ettim bırakmadım
Hadii gençler mönüüüülerrr Nerde
Bizim menü fırında tavuk mercimek çorbası patlıcan ekşileme mücver biber salatası havuç yogurtlama
Benim mercimek yemeği bulgur pilavı. Seninki çoogüzelmiişş

akşam sahura kalkamamışız daha dünün iftarıyla duruyorum başım çatlıcak az kaldı

Hadii gençler mönüüüülerrr Nerde
Bizim menü fırında tavuk mercimek çorbası patlıcan ekşileme mücver biber salatası havuç yogurtlama

Bizde dunden kalan tarhana corbasi var yanina da manti bide benm canim sinitzel cekti kendime onu yapcam o kadar manti dediysem de hazir ozbek mantisi yani ben yapmadim bugun tatil

Sagol bebişim m
Owww kuzum kıyamam tam 24 saat olmuş yani saatini kur bir daha kalkmaya çalış az bsy agzına bsy atsan bile yeter sana su da çok önemli ztn biliosun az kaldı biraz daha dayan
Afyt şeker olsun bbgm

Sagol bebişim m
Owww kuzum kıyamam tam 24 saat olmuş yani saatini kur bir daha kalkmaya çalış az bsy agzına bsy atsan bile yeter sana su da çok önemli ztn biliosun az kaldı biraz daha dayan
Afyt şeker olsun bbgm
Ayy saatim kuruktu bebeğim ama 2 de yattım 3de kalkmam gerekirdi birde duş alıp yatınca heralde gevşedim iyice dalmışım hiç yatmasaydım keşke ama olsun geçti gitti şükür Sana da afiyet olsun kuzumm yarasın bebişimizee

Sağol canım benim insanoğlu işte hemen üzülüyoruz istediğimiz olmayınca nefsimiz çok kuvvetli

Başka ne istenir kuzum sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza inşallah Duaların içinde Allah razı olsun rabbim kimseye aratmasın bu sınavla düşmanımı bile sınamasın Rabbim

Cnm yazsam mi diye düşünüyodum canınızı sikmak istemiyorum ya herşeyin üstüne bide adet oldum erkenden clife kullanmıştım heralde erken büyüdü yumurtalarim
Burada biz herşeyi konuşuyoruz . Eve boya yaptırsak onu , kv kavga etsek onu, eşle tartışssk onu... Sakın öyle düşünme. Canının sıkkın olduğunu bildiğimden hep aklımdasın ve etiketliyorum rahat ol lütfen. Canım adet olman iyi birşey demekki c life sende etki etmiş yumurtalar baya büyümüş bu adet döneminde gün aşırı değerlendirmeye başlanma sdet biter bitmez inşallah gebe kalırsın canım
Hamarat hanim masallah ellerine saglik
Canım benimmm
Sonra aman bu depresif kızdan bıktım demeyin
Demeyiz demeyiz
Yok yok demeyiz. Zaman zaman hepimiz depresif oluyoruz. Dün akşamdan beri ben de hüzünlüyüm.
Seni yerim teo m sen hüzünlenme her regl seni cücülerine bir adım daha yaklsştırıyor. Bir bakacaksın regl bitişiyle eniştenin sonuçları süper çıkmış ve adet sonrası uzun protokole başlamışsın ız
Tunaydinlaaaar
Kızlar aşılamanın 9. Günü göğüs ağrılarım geçti
Demekki iğne etkisiydi ve etki geçti diyorum artık. Bu zamana kadar kullandığım hiç ignede olmamıştı, bu ay oldu
Canımmm o bir etken değil sen bugün bi tane test yap negatifi gör 2-3 gün sonra test yaptığımızda silik çizgi filan çıkarsa iğneden mi diye düşünmeyelim
Bugünden itibaren değerlendirecek dün kocam bey iftardan hemen sonra göreve gidip sabah geldi
Oooo yansınnn gecelerrrrrrrr
Bnde bnde balkonu yıkadm çamaşırlarımı balkona serdim şimdi oluşuma gidicem
Kuzucum ellerine sağlık
Hahahaah bu ne kız süper
Evet canım sağlık ocağı da yazar elevit pronatal 10 tl ye alıyorum.
Bi okuyamadı ya bu test pemve kaldı böyle. Daha yok dimi kızlarr sanki yaklaşmış gibi geldi biraz
Canım sanki uzun süre idrara tutulmuş dağılmış gibi duruyor başka bi tane daha yapsan keşke
Lariş bişey soracağım canım hafta olarak senin ilerde olması bebişlerinin iri olmasından mi çünkü ikimizinde 5.gün embriyosu ve transfer tarihlerimiz aynı merak ettim
Canım bilmem ki beslenmeden kaynaklıdır belkide.. bebiklerin baş popo mesafesine göre sanırım gelişim haftasını belirliyorlar. Kuzum ben de eşim de kısa değiliz belki bebikler de genetik olarak öyledir ama seninkiler de Allah esirgesin haftasıyla uyumlu
Kizlar bu igne herkese mi belirti yapti ? Belirtisi lmayan olmadi mi ? Klomen arti ovtirelle ile asilama oldum bugün asilama sonrasi 3. Gunum ama gogus hassasiyetim yok kasik agrimda ilk 2 gun vardi . Normal mi acaba
Evet canım çünkü içerisinde hcg hormonu var. Fakat her belirti herkeste olacak diye birşey yok senin belin ağrır benim göğsüm ..
Çatlatma iğnesi olan arkadasların geneli 12-14 gün sonrasınde adetine 2-3 gün kalmış oluyor benim henüz daha 6 günüm var acaba yumurta takibiylemi alakalı?
Hayır canım . O senin adet döngüne göre hesabın. Normalde 28 günde bir adet olan bir kadın 14. Günde yumurtlar ve yumurtlamanın 14. Günü yani 28. Gün adet olur. Bu yüzden iğneyi vurduğumuzda kontrollü çatlatma yapmış olacağımızdan 14 gün sonra adet olmayı bekleriz ama senin döngün uzun olduğundan olmaya da bilirsin. İğneden sonraki 10-22 gün arası adet görenler oluyor
Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
MerhabaKizlar Karin agrim oldu bugün ve regli oldum tedavi bosa gitti...rahim filmi ne zaman çekiliyor??
Selam canım ben adetin 11. Günü çekilmiştim
Canım çok oldu öyle hissettiğimiz. Hatta tüp yaptığımda da öyle hissettim ama olacak Allah ın izniyle umudunu hiç yitirme her nasip vaktine esirdir
Kızlar az önce bal yapan bir amcanın yanına gittik ve Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldık. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri
Canım Cookiie kullandı bu ay daha doğrusu çoğunlukla eşine yedirdi
Kıyamam yavrumiii sana  bnde agladım bugn çok duygusalım eşim bsy söyledi başladım aglamaya konuşmuyorum şimdi onunla yine küstüm
Ahahha hormon mağduru genç kadın
Kışlık kaldırdım biraz yıkadım Bi makine daha koridorun halıların kaldırdım ince die şimdi akşam yemegine geçicez neler var menünüz de açıklayın bakalım
Ellerin dert görmesin canım ben bugün belen tava, tereyağlı pirinç pilavı, salata, ayran , havuç tarator yaptım
Hunimi taktim sizi bekliyorum
Hahahah yoldayız canım geliyoruz
Kızlar bej clife kullanıyorum demiştim ya az önce WC gittim çamaşırıma hafif kahverengi akıntı olmuş sizce iyi bişey mi bu endişelenmelimiyim
Canım iyi birşey yumurtalar büyürken ya da ovülasyon olduğunda lekelenme olabilir ama bu tip ürünler kullanırken muhakkak ya gün aşırı değerlendirmek gerekir ya da ovü ile takip etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…