Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bugünden itibaren değerlendirecek dün kocam bey iftardan hemen sonra göreve gidip sabah geldi

Bnde bnde balkonu yıkadm çamaşırlarımı balkona serdim şimdi oluşuma gidicem

Doktora mi yazdırıyorsunuz canım innatte pronatal mı? Benimki 100 lira reçetesiz alıyorum yazılmıyor sanırım
İmom omega içiyorum tok olarak, bulantı yapmıyor Sen ne kullanıyorsun
ben prenatal life kullanıyorum canım tok almaya dikkat ediyorum ama bulantı yapıyor gün boyu da ağzımda balık yağı tadı geliyor , başka bir vitamin deneyeyim diye düşünüyorum

Bi okuyamadı ya bu test pemve kaldı böyle. Daha yok dimi kızlarr sanki yaklaşmış gibi geldi biraz

Eklentiler

• 2BB6F553-7E69-485C-A1CB-06B7724F3AC8.webp
    148,5 KB · Görüntüleme: 45
Yok yok demeyiz. Zaman zaman hepimiz depresif oluyoruz. Dün akşamdan beri ben de hüzünlüyüm.
Benimkiler biraz üst üste olunca daha bi kötü oldum.. Bi yandan kayınpederimin acısı bi yandan kayinvalidemin patavatsiz lafları bide erken adet..

Lariş bişey soracağım canım hafta olarak senin ilerde olması bebişlerinin iri olmasından mi çünkü ikimizinde 5.gün embriyosu ve transfer tarihlerimiz aynı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…