Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamd olsun canım regl hüznü var ama iyiyim
Olmasan çok süper olurdu ama bir yandan tedavini başlarsanız o hüznün yerini sevinç alır belki kuzum üzme tatlı canını elbet bizde güzel haberlerle sevinçli sevinçli yazacağız burdan birbirimize inşallah

Kizlar bu igne herkese mi belirti yapti ? Belirtisi lmayan olmadi mi ? Klomen arti ovtirelle ile asilama oldum bugün asilama sonrasi 3. Gunum ama gogus hassasiyetim yok kasik agrimda ilk 2 gun vardi . Normal mi acaba
Normal canım, bende belirtiler 1 haftadan sonra başladı regle 2 gün kala fln bitti ..

Doktoruma sordum ne diyecek bakayim tesekkurler cevap icin.Adet bitince mi cekiliyor? Ve agri oluyor mu ya tedirginim
evet cnm, regl biter bitmez veya birkaç gün sonraya kadar diyebiliriz. Ağrı olmadı sayılır bende, çok ama cok az 1 dk regl olacak gibi bir ağrı oldu sadece.

MerhabaKizlar Karin agrim oldu bugün ve regli oldum tedavi bosa gitti...rahim filmi ne zaman çekiliyor??
Morelini bozma canım olsun mayısta olacak inşallah Adetten bir kaç gün sonra çekiliyor canım 2 ay önce bende çekilmiştin ama doktorun bilir en doğru zamanı..

Yaaa Aaaaa bizde merak ettik seni baya kuzum sen nasılsın peki kendini koru dkkt et eşine bol bol takviye yedir su içir çok geçmiş olsun canm bnm Allah yardımcınız olsun vardır bunda da Bi hayır geç olsun güç olmasın bisey olmaz diğer aya olursun biz iyiyiz bbgm çok şükür şimdilik herşey yolunda ben pazartesi günü ikili tarama testi için gidicm simge gitti ense kalınlıkları fln iyi çıktı bin şükür bir kızı bir de oğlu olucak inşallah

Öyle cnm hepimiz aynıyız haklısın.. Herkesin derdi ayri bak siz ne yollardan geçtiniz de hamile Kaldınız.. Simdi de iciniz gidiyordur..
Kuzuş hepmz öyleyiz inan sizde az buz yollardn geçimiyorsunuz hepimizin yolu farklı güçlü durmak zorundayız az daha sabır Allah sabredenlerle berabermiş

Kuzuşum bnmm rabbim sana en kısa zmnda güzelce tattırsın yeniden bugünlerini unutursun inşallah

zaman zaman sarıyor bu düşünceler canım. Sonra silkelenip ayağa kalkıyoruz mecburen. Ben de 2018den beri uğraşıyorum

Kızlar az önce bal yapan bir amcanın yanına gittik ve Propolis balı, zerdeçal balı ve arısütü aldık. Kullanan ve faydasını gören var mı? Bu ayki takviyelerime eklendi de kendileri
bir süre kullandım canım, bebek olmasa da dinçleşme anlamında bayağı fayda gördüm

Oyyy yerüm siteye bakacak halim kalmadı kuzum evle eşimle uğraşırken. Evde çift maskeyle dolaşıyorum kuzum ya gece gündüz cam kapı açık. Ne yapacağımı şaşırdım ne illet birşeymiş bu kendi başına gelince daha iyi anlıyormuş insan.
Diğer ayları bekleye bekleye ne olacak bakalım iyice umudumu yitirmeye başladım bu ara aksilikler hep üst üste geliyor hamd olsun halimize

Yaaa ne güzel bir haber buuu çok mu çokkk çookkk sevindim, darısı senin başına canım benim seninde az kalmış randevuna hadi hayırlı haberler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…