Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha bitmedi, bu gidişle kasıma ancak yetişir. Önceden kavgasını yapıyoruz perşembe temizliğe kadın gelecek 120 TL pahalıymış oradan konu gitti taşınmaya.
Ev temizliği için mi yoksa cam dı filan büyük temizlik mi yapıyor

Etkiliyor malesef canım o yüzden bizim tedavi 3 ay ertelendi

Yemin ederim beni evlatlık alır bu kız da kafa zehir keşke bunu sen doğursaydın der
Birşey yazardım ama yazmayayım neyse eşime ilaç getirenler banada getirmiş kuzum içmedim ben ki test bile yapılmadı içsem mi antibiyotikleri bilemedim. Bu arada sizede geçmiş olsun canım benim çok şükür ki atlatıp tedaviye başlayabilmişsiniz

Seni üzmek istemem ama bizde sayı çok düştü canım. 3-4 ayda ancak düzeldi
Çok üzüldüm kuzum zayen ama elimden birşey gelmiyor LaRisaCca ve sende yaşamışsın bu durumu tecrübeli olarak söylüyorsunuz elbette siz üzmüyorsunuz. Sadece bu durum çok yıpratıcı. Açık açık yazamıyorum bazı şeyleri ama göz göre göre 10 kişiye bulaştırdılar

Yarım gün normal temizlik canım. Gelen yakın tanış diye kendine göre her gelişinde kirli gördüğü camları bazen siliyor. Büyük temizlik değil.
Bana gelen abla da öyle yapıyor. Aynı anlattığın gibi ben 80₺ veriyorum valla.
Birşey yazardım ama yazmayayım neyse eşime ilaç getirenler banada getirmiş kuzum içmedim ben ki test bile yapılmadı içsem mi antibiyotikleri bilemedim
Semptom başlarsa içersin boşuna içme canım. Baş ağrısı filan var mı

Çalışma koşulları sizde daha zor canım Allah yardımcıları olsun

Kuzum çok sağol. Sen ne durumdasın test günün ne zaman?
ne bileyim hiç sanmıyorum aslında canım ama kendiliğinden olmasıda rahim bu durumdayken ürkütüyor açıkçası. Ne tarafa baksam pis elimde kalıyor

Bana gelen abla da öyle yapıyor. Aynı anlattığın gibi ben 80₺ veriyorum valla.

Semptom başlarsa içersin boşuna içme canım. Baş ağrısı filan var mı
Hiçbir şeyim yok kuzum çok şükür gayet iyiyim hatta normalden bile dinç hissediyorum. Kullandığım vitaminlerin etkisi bile olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Dün aldıklarım haricinde c+d vitamini falan siparişi verdim birde evdeki bitmek üzere diye. İmmunex alacaktım bir sürü vitamin var diye almadım

İyi yapmışsın canım evdekiler bitsin o zaman gerekirse yine alırsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…