Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın canım evdekiler bitsin o zaman gerekirse yine alırsın zaten
Aynen canım inşallah hepimiz en az hasarla hatta mümkünse hasarsız atlatırız şu illeti Allah hepimizin çok çok yardımcısı olsun. Sizde takviye kullanıyor musunuz kuzum? en azından onlarda sizi güçlü tutar.

Valla kuzuş haklısın çok zor olur senin için gelsin haftada Bi yükün azalır bakarsın bnde alırım hiç belli olmaz

Kuzu adetin normalde ne zmn bak bnmde aynı adet olacakmışım gibi agrım oldu bnde senin gibi düşündüm dedm söküldü sökülecem ama çok skür poztf sonuç aldım darısı sana inşallah büyük gün yarın

Amin canım inşallah kuzu biz multivitamin kullanıyoruz ya zaten o görevi görüyor
Kız seni gebertirim eniştene söylersenbizim burda herşey pahalı canım tüm gün 250
Kuzu bu gelen kişi beni çok seviyor yıllardır geliyor o yüzden öyle.. ablası 125 ten aşağı gitmiyormuş. Yani burda da aslında fiyatlar sizin ordaki gibi
Valla kuzuş haklısın çok zor olur senin için gelsin haftada Bi yükün azalır bakarsın bnde alırım hiç belli olmaz
Valla duyguş çalışıyorsun kazanıyorsun kimseye soracak değilsin

Oh iyi iyi, yoksa enişten beni kesecek, parayı bana ver ben temizlerim dedi

Baştan tedbirliyiz bacım diyorsun ay sevindim kaç aydır kullanıyorsanız dokunamaz size

Sormam ztn kuzuş Bn kendim yapabiliyorum diye almıyorum her zmn ama senede 3-4 defa alırım ama bebiş olunca alablrm sürekli hc Belli olmaz

Laricim 4. Ayi bittimi uyku normale donuyor canim az kaldi senin. Son iki ayda uykusuzluk problemi oluyormus o da ayri konu.
Daha bitmedi, bu gidişle kasıma ancak yetişir. Önceden kavgasını yapıyoruz perşembe temizliğe kadın gelecek 120 TL pahalıymış oradan konu gitti taşınmaya.

Bana gelen abla da öyle yapıyor. Aynı anlattığın gibi ben 80₺ veriyorum valla.

Semptom başlarsa içersin boşuna içme canım. Baş ağrısı filan var mı

Kız seni gebertirim eniştene söylersenbizim burda herşey pahalı canım tüm gün 250
Kizlar sizin oralar bayagi uygunmus bizim bu tarafa gore . Tam gun tek kisi 300 tl. Ki genelde tek kiside gelmiyorlar hanim efendiler. C Capanin Gururu Teyom sen beni ornek goster biz bisey vermiyoruz diye.

Bzmde tüm gün 200 beybi

Adam ankaraya taşınıp temizliğe başlar bunu duysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…