- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.001
Ayy kşke üretseler öyle bsy çok sevinirizKocalara postalicaz çocukları yapçaz is yapçak bişey yoken iyisi robot süpürge bide toz alsa çamaşır bulaşık yemeği halletse ne iyi olur
Aynen canım inşallah hepimiz en az hasarla hatta mümkünse hasarsız atlatırız şu illetiİyi yapmışsın canım evdekiler bitsin o zaman gerekirse yine alırsın zaten
Kız seni gebertirim eniştene söylersenBana gelen abla da öyle yapıyor. Aynı anlattığın gibi ben 80₺ veriyorum valla.
Semptom başlarsa içersin boşuna içme canım. Baş ağrısı filan var mı
Valla kuzuş haklısın çok zor olur senin için gelsin haftada Bi yükün azalır bakarsın bnde alırım hiç belli olmazAhahha valla dedim , bu kadın doğumdan sonra da gelmeye devam etmek zorunda dedim. Tamam canım dedi. Mecalim kalacağını hiç sanmıyorum. Kız kardeşim de yok gel temizliğe yardım et diyeyim. Annemden kv den de istemem. En iyisi bu bence.
Canım martın ortalarından beri yok 1 ay oldu
Öyle valla yeter ki sağlıkla doğsunlar da oy anneleri kurban
Canım zaten minimum olur dalgalanma düzenli artış düşünme. Özellikle pco olanlarda en doğrusu gün aşırı değerlendirmeye devam etmektir.
Evet evi bolca havalandırmak filan çok önemli canım yok sen iyi bakıyorsun eşine Allah var aman aynı odada bulunma mümkünse eldiven kullan ki sana bulaşmasın bari senin rezervin etkilenmesin
Ama olmazzz evlat mı istiyorsun sigara içmek mi
Canım bizde payas çorbası,biberli ekmek
Kız ilk defa birşeyi hatırladım onu da yine de doğru hatırlamadım kocişininmiş bak
Odadan çıkarken de ki ben 5 dk başka odaya gidiyorum geldiğimde dedikoduyu bitirmiş olun sürekli başka odalara gidemem
Ooo afiyet olsun hayatım ellerine sağlık
Kuzu adetin normalde ne zmn bak bnmde aynı adet olacakmışım gibi agrım oldu bnde senin gibi düşündüm dedm söküldü sökülecem ama çok skür poztf sonuç aldım darısı sana inşallah büyük gün yarınBitti canımcım çok şükür iyiydilerama biraz keyfim kaçık adet olcak gibi karnım ağrıdı bugün ağladım biraz burda devlet hastanesine acile sormuştuk önceden kadın doğuma gitmeniz gerek dedikleri için bugün iğneye gittiğimde hiç sormadım canım çok sıkıldı yarın erkenden gidicem tabi o zamana kadar regli olmazsam
Amin canım inşallahAynen canım inşallah hepimiz en az hasarla hatta mümkünse hasarsız atlatırız şu illetiAllah hepimizin çok çok yardımcısı olsun. Sizde takviye kullanıyor musunuz kuzum? en azından onlarda sizi güçlü tutar.
Kuzu bu gelen kişi beni çok seviyor yıllardır geliyor o yüzden öyle.. ablası 125 ten aşağı gitmiyormuş. Yani burda da aslında fiyatlar sizin ordaki gibiKız seni gebertirim eniştene söylersenbizim burda herşey pahalı canım tüm gün 250
Valla duyguş çalışıyorsun kazanıyorsun kimseye soracak değilsinValla kuzuş haklısın çok zor olur senin için gelsin haftada Bi yükün azalır bakarsın bnde alırım hiç belli olmaz
Yettim gayriiiii
Allah ımmm yaaaTaşınırken temizlik şirketi tutacağım demişim diye Avrupalı oluyormuşum, kendimi milyoner sanıyormuşum
Oh iyi iyi, yoksa enişten beni kesecek, parayı bana ver ben temizlerim dediAmin canım inşallahkuzu biz multivitamin kullanıyoruz ya zaten o görevi görüyor
Kuzu bu gelen kişi beni çok seviyor yıllardır geliyor o yüzden öyle.. ablası 125 ten aşağı gitmiyormuş. Yani burda da aslında fiyatlar sizin ordaki gibi
Valla duyguş çalışıyorsun kazanıyorsun kimseye soracak değilsin
Sen gaza gelip kocanı kesmezsenn sevinirimAllah ımmm yaaabu erkeklerden çekeceğimiz var hayat boyu
Tam olarak bunu bekliyordumOh iyi iyi, yoksa enişten beni kesecek, parayı bana ver ben temizlerim dedi
Lariş bizde suç yokSen gaza gelip kocanı kesmezsenn sevinirim
Kız gülememe bakma gayet ciddiydi.benim başım ağrımasın da kimin ağrısınTam olarak bunu bekliyordumbeni hiç yanıltmıyor bu eniştem
Baştan tedbirliyiz bacım diyorsunAmin canım inşallahkuzu biz multivitamin kullanıyoruz ya zaten o görevi görüyor
Kuzu bu gelen kişi beni çok seviyor yıllardır geliyor o yüzden öyle.. ablası 125 ten aşağı gitmiyormuş. Yani burda da aslında fiyatlar sizin ordaki gibi
Sormam ztn kuzuş Bn kendim yapabiliyorum diye almıyorum her zmn ama senede 3-4 defa alırım ama bebiş olunca alablrm sürekli hc Belli olmazAmin canım inşallahkuzu biz multivitamin kullanıyoruz ya zaten o görevi görüyor
Kese bilirimSen gaza gelip kocanı kesmezsenn sevinirim
Laricim 4. Ayi bittimi uyku normale donuyor canim az kaldi senin. Son iki ayda uykusuzluk problemi oluyormus o da ayri konu.Evet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederimçok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his
Hahahah o kafa rahatlığıyla herşey olabilir canım
Kuzu bildiğin gibi değilim çok uykucu olmuşum çokgün içinde bir bakıyorum sızmışım koltukta .. eski ben değilim
Daha bitmedi, bu gidişle kasıma ancak yetişir. Önceden kavgasını yapıyoruzperşembe temizliğe kadın gelecek 120 TL pahalıymış oradan konu gitti taşınmaya.
Bana gelen abla da öyle yapıyor. Aynı anlattığın gibi ben 80₺ veriyorum valla.
Semptom başlarsa içersin boşuna içme canım. Baş ağrısı filan var mı
Kizlar sizin oralar bayagi uygunmus bizim bu tarafa gore . Tam gun tek kisi 300 tl. Ki genelde tek kiside gelmiyorlar hanim efendiler. C Capanin Gururu Teyom sen beni ornek goster biz bisey vermiyoruz diye.Kız seni gebertirim eniştene söylersenbizim burda herşey pahalı canım tüm gün 250
Gel beraber takılalım ayrı eve cıkalım biz snnle olur mu bnmle aynı evi paylaşırmısınOh iyi iyi, yoksa enişten beni kesecek, parayı bana ver ben temizlerim dedi
Bzmde tüm gün 200 beybiLaricim 4. Ayi bittimi uyku normale donuyor canim az kaldi senin. Son iki ayda uykusuzluk problemi oluyormus o da ayri konu.
Kizlar sizin oralar bayagi uygunmus bizim bu tarafa gore . Tam gun tek kisi 300 tl. Ki genelde tek kiside gelmiyorlar hanim efendiler. C Capanin Gururu Teyom sen beni ornek goster biz bisey vermiyoruz diye.
Adam ankaraya taşınıp temizliğe başlar bunu duysaLaricim 4. Ayi bittimi uyku normale donuyor canim az kaldi senin. Son iki ayda uykusuzluk problemi oluyormus o da ayri konu.
Kizlar sizin oralar bayagi uygunmus bizim bu tarafa gore . Tam gun tek kisi 300 tl. Ki genelde tek kiside gelmiyorlar hanim efendiler. C Capanin Gururu Teyom sen beni ornek goster biz bisey vermiyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?