Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sus 2 cocukla herseyi salarsn bnce
Ahahha valla dedim , bu kadın doğumdan sonra da gelmeye devam etmek zorunda dedim. Tamam canım dedi. Mecalim kalacağını hiç sanmıyorum. Kız kardeşim de yok gel temizliğe yardım et diyeyim. Annemden kv den de istemem. En iyisi bu bence.
Ayy Allah korursun kuzum ama illa Bi ugrardı bnce 2 hafta olck demi gelmeyeli
Canım martın ortalarından beri yok 1 ay oldu
Hele sen bi anda 4 kişi öyle bekledik öyle hayaller kurduk ki koymaz bize yorgunluk uykusuzluk..
Öyle valla yeter ki sağlıkla doğsunlar da oy anneleri kurban
Var ama minimum dalgalanmalar sanki yaa. Dün sabahkini kadına attığımda ovulasyon başlamış değerlendirmelere başla dedi. Ama inanmadım o teste hiçte bişey yapmadım macunuda bırakmadımdaha devam ediyorum
Canım zaten minimum olur dalgalanma düzenli artış düşünme. Özellikle pco olanlarda en doğrusu gün aşırı değerlendirmeye devam etmektir.
Evet evi bolca havalandırmak filan çok önemli canım yok sen iyi bakıyorsun eşine Allah var aman aynı odada bulunma mümkünse eldiven kullan ki sana bulaşmasın bari senin rezervin etkilenmesin
Aynen kuzum bırakmamız lazım.normalde baya baya iciyodum azalttım ama doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Uğraşıyorum hala.
Ama olmazzz evlat mı istiyorsun sigara içmek mi
Ne var menude
Dun aksam benim yemek siramdi buaksam eltimin
Pizza yapiyor
Canım bizde payas çorbası,biberli ekmek
Haaaaa kuzum bu sanırım eşime aldığım macunun içeriği bak yine kendim kullanmamışım seni hafızandan öpüyorum bacım
Kız ilk defa birşeyi hatırladım onu da yine de doğru hatırlamadım kocişininmiş bak
Odadan çıkarken de ki ben 5 dk başka odaya gidiyorum geldiğimde dedikoduyu bitirmiş olun sürekli başka odalara gidemem
Börülce tavuklu nohutlu pilav
Ooo afiyet olsun hayatım ellerine sağlık

Doğru evet larim hakkımızda hayırlısı

Skrkz17 canım sınavlar bitti mi nasıl geçti
Bitti canımcım çok şükür iyiydiler ama biraz keyfim kaçık adet olcak gibi karnım ağrıdı bugün ağladım biraz burda devlet hastanesine acile sormuştuk önceden kadın doğuma gitmeniz gerek dedikleri için bugün iğneye gittiğimde hiç sormadım canım çok sıkıldı yarın erkenden gidicem tabi o zamana kadar regli olmazsam

Yarin kan mi vereceksin cnm?hayirli guzel haberlerini bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun merak etmiştim bende bian önce atlatırsınız inşallah boşver ameliyatı sağlık olsun gerisi halolur Allahın izniyle geç olsun güç olmasın bu sürede belki kendiliğinden olur bebiş

Doğru evet larim hakkımızda hayırlısı
Amin canım stres de geciktirir rahat ol akışına bırak biraz
Ooo super biz de lahmacun annem ypio
Afiyet olsun canım
Canım evde test varsa bence artık yapmanda bir mahsur yok nasılsa sınavlar da bitti ayrıca devlettekiler 2 dk hcg bakamamışlar mı ne adamlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…