- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.941
Börülce tavuklu nohutlu pilavNe var menude
Dun aksam benim yemek siramdi buaksam eltimin
Pizza yapiyor
Ahahha valla dedim , bu kadın doğumdan sonra da gelmeye devam etmek zorunda dedim. Tamam canım dedi. Mecalim kalacağını hiç sanmıyorum. Kız kardeşim de yok gel temizliğe yardım et diyeyim. Annemden kv den de istemem. En iyisi bu bence.Sen sus 2 cocukla herseyi salarsn bnce
Canım martın ortalarından beri yok 1 ay olduAyy Allah korursun kuzumama illa Bi ugrardı bnce 2 hafta olck demi gelmeyeli
Öyle valla yeter ki sağlıkla doğsunlar da oy anneleri kurbanHele sen bi anda 4 kişiöyle bekledik öyle hayaller kurduk ki koymaz bize yorgunluk uykusuzluk..
Canım zaten minimum olur dalgalanma düzenli artış düşünme. Özellikle pco olanlarda en doğrusu gün aşırı değerlendirmeye devam etmektir.Var ama minimum dalgalanmalar sanki yaa. Dün sabahkini kadına attığımda ovulasyon başlamış değerlendirmelere başla dedi. Ama inanmadım o teste hiçte bişey yapmadım macunuda bırakmadımdaha devam ediyorum
Evet evi bolca havalandırmak filan çok önemli canım yok sen iyi bakıyorsun eşine Allah var aman aynı odada bulunma mümkünse eldiven kullan ki sana bulaşmasın bari senin rezervin etkilenmesinDoktora ilk gideceğimiz zamanda olaylar olmuştu kuzum ya
Yok canım hiç temasımız yok maskeyle duruyorum ortak yerlerde, odaya girince çıkarıyorum. Banyo falan ayrı kullanıyoruz, evde de sürekli hava sirkülasyonu var.
Ama olmazzz evlat mı istiyorsun sigara içmek miAynen kuzum bırakmamız lazım.normalde baya baya iciyodum azalttım ama doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Uğraşıyorum hala.
Canım bizde payas çorbası,biberli ekmekNe var menude
Pizza yapiyor
Kız ilk defa birşeyi hatırladım onu da yine de doğru hatırlamadım kocişininmiş bakHaaaaakuzum bu sanırım eşime aldığım macunun içeriği bak yine kendim kullanmamışım seni hafızandan öpüyorum bacım
Odadan çıkarken de ki ben 5 dk başka odaya gidiyorum geldiğimde dedikoduyu bitirmiş olun sürekli başka odalara gidememHep ayni tantana ya valla bak, benimle ilgili olan sey bana olan şey ben haris herkesle konusuluyor. Bi ara ciddi ciddi görünmez oldugumu dusunmeye başladım. Firsat kolluyor ya ya mutfaktayim ya baska odada anindaaa ama. Ben gelince aniden sessizlesmeler. Allah'tan eşim durumun farkında, adamin basini yiyo
Ooo afiyet olsun hayatım ellerine sağlıkBörülce tavuklu nohutlu pilav
Doğru evet larim hakkımızda hayırlısıAhahha valla dedim , bu kadın doğumdan sonra da gelmeye devam etmek zorunda dedim. Tamam canım dedi. Mecalim kalacağını hiç sanmıyorum. Kız kardeşim de yok gel temizliğe yardım et diyeyim. Annemden kv den de istemem. En iyisi bu bence.
Canım martın ortalarından beri yok 1 ay oldu
Öyle valla yeter ki sağlıkla doğsunlar da oy anneleri kurban
Canım zaten minimum olur dalgalanma düzenli artış düşünme. Özellikle pco olanlarda en doğrusu gün aşırı değerlendirmeye devam etmektir.
Evet evi bolca havalandırmak filan çok önemli canım yok sen iyi bakıyorsun eşine Allah var aman aynı odada bulunma mümkünse eldiven kullan ki sana bulaşmasın bari senin rezervin etkilenmesin
Ama olmazzz evlat mı istiyorsun sigara içmek mi
Canım bizde payas çorbası,biberli ekmek
Kız ilk defa birşeyi hatırladım onu da yine de doğru hatırlamadım kocişininmiş bak
Odadan çıkarken de ki ben 5 dk başka odaya gidiyorum geldiğimde dedikoduyu bitirmiş olun sürekli başka odalara gidemem
Ooo afiyet olsun hayatım ellerine sağlık
Ooo super biz de lahmacun annem ypioNe var menude
Pizza yapiyor
Bitti canımcım çok şükür iyiydilerSkrkz17 canım sınavlar bitti mi nasıl geçti
Yarin kan mi vereceksin cnm?hayirli guzel haberlerini bekliyoruzBitti canımcım çok şükür iyiydilerama biraz keyfim kaçık adet olcak gibi karnım ağrıdı bugün ağladım biraz burda devlet hastanesine acile sormuştuk önceden kadın doğuma gitmeniz gerek dedikleri için bugün iğneye gittiğimde hiç sormadım canım çok sıkıldı yarın erkenden gidicem tabi o zamana kadar regli olmazsam
coraspin kullanma diyen doktor kimdi acabaAmin inşallah canım amaa o dediğim prof bana kan sulandırıcı kullanmama gerek olmadığını söyledi folik asit dışında hiçbirşey kullanma dedi kafam karıştı o yüzden
Canım çok geçmiş olsun merak etmiştim bende bian önce atlatırsınız inşallahLaRisaCca @edaecoo C Capanin Gururu Teyom kızlar kaç gündür giremedim siteye ama çok merak ettim bende sizi nasılsınız cücüşleriniz nasıl , sizler neler yaptınız?
Eşim ve çalıştığı yerde çoğu kişide covid-19 pozitif çıktı karantinaya alındık ameliyat falan iptal oldu
Evet canım yarın vericem inşallah ama bugün biara adet ağrısı gibi oldu birde üşümek geliyor adet öncesi öyle olurum hep pek umudum yok gibiYarin kan mi vereceksin cnm?hayirli guzel haberlerini bekliyoruz❤
Amin canım stres de geciktirir rahat ol akışına bırak birazDoğru evet larim hakkımızda hayırlısı
Afiyet olsun canımOoo super biz de lahmacun annem ypio
Canım evde test varsa bence artık yapmanda bir mahsur yok nasılsa sınavlar da bittiBitti canımcım çok şükür iyiydilerama biraz keyfim kaçık adet olcak gibi karnım ağrıdı bugün ağladım biraz burda devlet hastanesine acile sormuştuk önceden kadın doğuma gitmeniz gerek dedikleri için bugün iğneye gittiğimde hiç sormadım canım çok sıkıldı yarın erkenden gidicem tabi o zamana kadar regli olmazsam
Yok canım olsa aklıma geldi sınavlar bitince tek düşüncem o olduCanım evde test varsa bence artık yapmanda bir mahsur yok nasılsa sınavlar da bitti
Ahh ahh 1 tane test alıp koycaktın eve yapmasaydın yine bak şimdi yapardınYok canım olsa aklıma geldi sınavlar bitince tek düşüncem o oldu
Kasik agrisi bebistendir insallah hayirli haberlerle gelEvet canım yarın vericem inşallah ama bugün biara adet ağrısı gibi oldu birde üşümek geliyor adet öncesi öyle olurum hep pek umudum yok gibi
Aynen canım okadar mutlu oldum ki merak içindeydimOyle mi cok sukur❤❤
Kuzu biz çok söyledik ama insan testte çizgiyi görmeyince inanmıyorKasik agrisi bebistendir insallah hayirli haberlerle gel❤
Evet yarin kanda gorcek insallah❤Kuzu biz çok söyledik ama insan testte çizgiyi görmeyince inanmıyor
İnşallah ikisi de tutunmuşturEvet yarin kanda gorcek insallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?