Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lariş bizde suç yok
Aynen suçlu duyguş ve hormonları
Kız gülememe bakma gayet ciddiydi.benim başım ağrımasın da kimin ağrısın
Çok haklısın ben olsamdan kocamı kurutmalığa asmıştım ayaklarından.. beynine kan gitsin. Sen yine sabırlısın
Baştan tedbirliyiz bacım diyorsun ay sevindim kaç aydır kullanıyorsanız dokunamaz size
Valla canım 1 yıldır.. yine de korona olduk. Ama çok şükür hastanelik olmadık evde atlattık
Sormam ztn kuzuş Bn kendim yapabiliyorum diye almıyorum her zmn ama senede 3-4 defa alırım ama bebiş olunca alablrm sürekli hc Belli olmaz
Kuzu benim zamanım kalmaz diye tahmin ettiğimden peşin konuşuyorum ama eğer sen benim 1 tane yetişirim diyorsan valla helal olsun

Kese bilirim aşırı gıcıgım
Sakın ha evladını düşün
Abovv taş atıp kolları mı yoruluyormuş ya hu .. 300 çok.. mesela haftada iki sürekli gelecekse de mi fiyat aynı?
Ay uyku konusunda umarım öyle olur yokss ben bir ayıcık gibi kış uykusundayım archiko
Bzmde tüm gün 200 beybi
Sürekli alacak olunca da mı fiyat aynı? Yarım gün 100₺ normal. Haftada 1 gelir ayda 400 gayme
Adam ankaraya taşınıp temizliğe başlar bunu duysa
Ahahhaaj şirket kurar şirket
Biri beni banyoya atsın
Çabuk duşa duyguşşşşş

Kuzu sizinkiler iyi valla.

Teo ankaraya degil gebzeye gelecek o zaman. . Valla benim gunlugum onlarin fiyatina gelmiyo. Ben bazen dusunuyorum yanlis meslek secmisim.
Bunu düşünmeyen çalışan kadın kalmamış demekki bana gelen kadınla tanışmadan önce kendim temizlik yapıyordum sadece dönem temizliklerinde kadın alıyordum ve 300₺ alıyorlardı o zaman hep düşünürdüm çılgın para kazanıyorlar diye

Hayırlısı neyse o olsun canım yarın test vericem fakat bi belirtim yok gibi nasip hayırlısı sen 2 ay sonra mı gideceksin o zaman nasipse

Adetim normalde 4 gün sonra kuzucum ama biliyosun benim dengem çok bozuldu inşallah şuan geçti gibi ağladım baya ama yarın olumsuz olursa bugünden yaşadım üzüntümü iyi oldu

Yok benim kadro çakılı kendi gider artık
Sana eniştemin yanında kadrolu başka iş bulacaz yeterki sevenler ayrılmasın
Adetim normalde 4 gün sonra kuzucum ama biliyosun benim dengem çok bozuldu inşallah şuan geçti gibi ağladım baya ama yarın olumsuz olursa bugünden yaşadım üzüntümü iyi oldu
Öyle deme ya hamilesin biliyorum ben. Ağlama

Biz kullandık kullandığım zaman akıntı oldu sanırım yumurtalar faydası var eşiminde sperm sayısı yükseldi düzenli kullanım da baya faydası görülür canım biz 1 ay kullanıp test verdik 3 ayda sanırım daha çok olur bizde hızda problem var bakalım daha test vermedi 3 ay doldu ramazandan sonra bakacağız

Aman aman Allah hastaneye düşürmesin kuzum ya hele şu dönemde...vitaminlerin desteği olmuş yinede ya korumamış belki ama hafif atlamayı sağlamış şükür ki

Detayli veya normal farketmiyo canim. Gercekten fiyat cok. Bide gelecek adamda bulamiyosun. Bi tane abla vardi gelen oda iki kisi geliyodu fiyatta uygundu ama yanina gelecek birini bulamiyor. Burda hayat zor kuzucum. Uyku konusu bende öyle oldu laricim. Ilk uc dort ay oturdugum yerde uyuyodum nerdeyse. Sonrada normale dondum. Hatta ikinci trimester dedikleri kisim benim icin bayagi iyi gecti cok rahattim.seninde oyle olur diye dusunuyorum.
Aklımda Ankara kalmış biletini alayım eşimin harcanmasın burda
Valla oyle kuzum harcanmasin tabi. Ben temizlige dogru durust birini bulamiyorum yani. Zor is.

Hayırlısı neyse o olsun canım yarın test vericem fakat bi belirtim yok gibi nasip hayırlısı sen 2 ay sonra mı gideceksin o zaman nasipse
Belirti arama kız belirti olmadan da kimler kimler pozitifi gördü, benim gözler gördü onların bu hallerini de

Ay şu karantina bitsin bende nasipse test yaptırırım negatif çıkarsa ameliyata engel değildir sanırım direkt olasım var eşim bir süre evde olacak zaten bu avantajı kullanabilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…