- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.021
Seve seve kuzum, oh miss gibi yaşarızGel beraber takılalım ayrı eve cıkalım biz snnle olur mu bnmle aynı evi paylaşırmısın
Aynen suçlu duyguş ve hormonlarıLariş bizde suç yok
Kız gülememe bakma gayet ciddiydi.benim başım ağrımasın da kimin ağrısın
Valla canım 1 yıldır.. yine de korona olduk. Ama çok şükür hastanelik olmadık evde atlattıkBaştan tedbirliyiz bacım diyorsunay sevindim kaç aydır kullanıyorsanız dokunamaz size
Kuzu benim zamanım kalmaz diye tahmin ettiğimden peşin konuşuyorum ama eğer sen benim 1 tane yetişirim diyorsan valla helal olsunSormam ztn kuzuş Bn kendim yapabiliyorum diye almıyorum her zmn ama senede 3-4 defa alırım ama bebiş olunca alablrm sürekli hc Belli olmaz
Kuzu sizinkiler iyi valla.Bzmde tüm gün 200 beybi
Teo ankaraya degil gebzeye gelecek o zaman.Adam ankaraya taşınıp temizliğe başlar bunu duysa
Sakın ha evladını düşünKese bilirimaşırı gıcıgım
Abovv taş atıp kolları mı yoruluyormuş ya hu .. 300 çok.. mesela haftada iki sürekli gelecekse de mi fiyat aynı?Laricim 4. Ayi bittimi uyku normale donuyor canim az kaldi senin. Son iki ayda uykusuzluk problemi oluyormus o da ayri konu.
Kizlar sizin oralar bayagi uygunmus bizim bu tarafa gore . Tam gun tek kisi 300 tl. Ki genelde tek kiside gelmiyorlar hanim efendiler. C Capanin Gururu Teyom sen beni ornek goster biz bisey vermiyoruz diye.
Sürekli alacak olunca da mı fiyat aynı? Yarım gün 100₺ normal. Haftada 1 gelir ayda 400 gaymeBzmde tüm gün 200 beybi
AhahhaajAdam ankaraya taşınıp temizliğe başlar bunu duysa
Çabuk duşa duyguşşşşşBiri beni banyoya atsın
Aklımda Ankara kalmışKuzu sizinkiler iyi valla.
Teo ankaraya degil gebzeye gelecek o zaman.. Valla benim gunlugum onlarin fiyatina gelmiyo. Ben bazen dusunuyorum yanlis meslek secmisim.
Yok vallahi ben yaptırmadımYani hepsini yaptırdın bir tek test almaya mı kıyamadındoğru mu anladım
Bunu düşünmeyen çalışan kadın kalmamış demekkiKuzu sizinkiler iyi valla.
Teo ankaraya degil gebzeye gelecek o zaman.. Valla benim gunlugum onlarin fiyatina gelmiyo. Ben bazen dusunuyorum yanlis meslek secmisim.
Hayırlısı neyse o olsun canımKuzum çok sağol. Sen ne durumdasın test günün ne zaman?
ne bileyim hiç sanmıyorum aslında canım ama kendiliğinden olmasıda rahim bu durumdayken ürkütüyor açıkçası. Ne tarafa baksam pis elimde kalıyor
HahahahaAklımda Ankara kalmışbiletini alayım eşimin harcanmasın burda
Yapsın kuzuş ikizler gelince sana yardımcı lazımYok vallahi ben yaptırmadımkendi durmuyor ben yapıcam diye beni engellemek amacı
Yok benim kadro çakılıHahahahaeş durumundan gitmezsin değil mi
Yapsın kuzuş ikizler gelince sana yardımcı lazım
Adetim normalde 4 gün sonra kuzucum ama biliyosun benim dengem çok bozulduKuzu adetin normalde ne zmn bak bnmde aynı adet olacakmışım gibi agrım oldu bnde senin gibi düşündüm dedm söküldü sökülecem ama çok skür poztf sonuç aldım darısı sana inşallah büyük gün yarın
Yaaa ne güzel dedin inşallah canımcımYapsın kuzuş ikizler gelince sana yardımcı lazım
Yok benim kadro çakılıkendi gider artık
Öyle deme yaAdetim normalde 4 gün sonra kuzucum ama biliyosun benim dengem çok bozulduinşallah şuan geçti gibi ağladım baya ama yarın olumsuz olursa bugünden yaşadım üzüntümü iyi oldu
Biz kullandık kullandığım zaman akıntı oldu sanırım yumurtalar faydası var eşiminde sperm sayısı yükseldi düzenli kullanım da baya faydası görülür canım biz 1 ay kullanıp test verdik 3 ayda sanırım daha çok olur bizde hızda problem var bakalım daha test vermedi 3 ay doldu ramazandan sonra bakacağız
Aman aman Allah hastaneye düşürmesin kuzum ya hele şu dönemde...vitaminlerin desteği olmuş yinede ya korumamış belki ama hafif atlamayı sağlamış şükür kiAynen suçlu duyguş ve hormonları
Çok haklısın ben olsamdan kocamı kurutmalığa asmıştım ayaklarından.. beynine kan gitsin. Sen yine sabırlısın
Valla canım 1 yıldır.. yine de korona olduk. Ama çok şükür hastanelik olmadık evde atlattık
Kuzu benim zamanım kalmaz diye tahmin ettiğimden peşin konuşuyorum ama eğer sen benim 1 tane yetişirim diyorsan valla helal olsun
Detayli veya normal farketmiyo canim. Gercekten fiyat cok. Bide gelecek adamda bulamiyosun. Bi tane abla vardi gelen oda iki kisi geliyodu fiyatta uygundu ama yanina gelecek birini bulamiyor. Burda hayat zor kuzucum. Uyku konusu bende öyle oldu laricim. Ilk uc dort ay oturdugum yerde uyuyodum nerdeyse. Sonrada normale dondum. Hatta ikinci trimester dedikleri kisim benim icin bayagi iyi gecti cok rahattim.seninde oyle olur diye dusunuyorum.Sakın ha evladını düşün
Abovv taş atıp kolları mı yoruluyormuş ya hu .. 300 çok.. mesela haftada iki sürekli gelecekse de mi fiyat aynı?
Ay uyku konusunda umarım öyle olur yokss ben bir ayıcık gibi kış uykusundayım archiko
Sürekli alacak olunca da mı fiyat aynı? Yarım gün 100₺ normal. Haftada 1 gelir ayda 400 gayme
Ahahhaajşirket kurar şirket
Çabuk duşa duyguşşşşş
Valla oyle kuzum harcanmasin tabi. Ben temizlige dogru durust birini bulamiyorum yani. Zor is.Aklımda Ankara kalmışbiletini alayım eşimin harcanmasın burda
Ağlamam ağlamam canımÖyle deme yahamilesin biliyorum ben. Ağlama
Belirti arama kız belirti olmadan da kimler kimler pozitifi gördü, benim gözler gördü onların bu hallerini deHayırlısı neyse o olsun canımyarın test vericem fakat bi belirtim yok gibi nasip hayırlısı sen 2 ay sonra mı gideceksin o zaman nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?