- 27 Mart 2021
- 267
- 545
- 33
- 35
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.361
Bende öyle düşünüyorum kuzum.Kuzu girmeden 20 dk önce ağrı kesici iç tamamdır bak gör öyle ciddi bir ağrı yok anlık oluyor
Sağolasın canım benim Allah razı olsunikinizi de tebrik ederim kızlar sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah, maşallah size
Dimi bende şaşırdım 2 diyinceKuzu girmeden 20 dk önce ağrı kesici iç tamamdır bak gör öyle ciddi bir ağrı yok anlık oluyor
Canım seni 5. Gün sanıp yazdım birden muhteşem hafızamlatek gebelik gibi duruyor
Hahahah vicdansıssss
Öp geçsin
Canım çoook var merak etme herşey yolunda
Gerçekten tuhaf bu insanlarüzülme kendine dikkat et
En ideali su ara Corona testi vercem diyosun usutmusum grip gibiyim nolur nolmaz riske atmayım sizi diyosunkızlar çarşamba kontrole gitcem doktora sabahtan gideyim diyorum ama iş yerindekiler bilmiyo bana bi bahane bulmanız lazım
Teşekkür ederim ponçik anne sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamişlikGünaydın minnoş anne nasılsın
Nasip canım çarşamba 2. TestCok guzel cnm insallah ikisi de tutunmustur❤❤
Senin naz yapasın gelmiş anladım ben seniEvde de kalasım yok ama
çok acayip ruhlardayım midemde yanıyoooooo
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canımAynen canım benim 10 bugünminiğim benle ya şaka gibi Rabbim kimseye aratmasın inşallah
Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canımİnşallah düşündüğün gibidir tatlımbiz karantina bitince gidip test yaptıralım mı ya sizler nasıl yaptınız? C Capanin Gururu Teyom @halleycik
Memnuniyetle canımıza sararız seniYok yok ben bırakmam sizi gerisini siz düşünün
kızlar çarşamba kontrole gitcem doktora sabahtan gideyim diyorum ama iş yerindekiler bilmiyo bana bi bahane bulmanız lazım
Yaparız tabiBende öyle düşünüyorum kuzum.Bakma kaya gibiyimdir dayanırım yeaa toplayım testlerin sonuçlarıni bı istişare toplantısı yapalım
Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yaniDimi bende şaşırdım 2 diyince
Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmacaTeşekkür ederim ponçik anne sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamişlik
En ideali su ara Corona testi vercem diyosun usutmusum grip gibiyim nolur nolmaz riske atmayım sizi diyosun
valla o bahane bana uymuyo inanmazlarSenin naz yapasın gelmiş anladım ben seni
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım
Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canım
Memnuniyetle canımıza sararız seni
Bu ara tek sebep korona
Yaparız tabi
Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani
Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmacasağlıkla ilerlemek için dua ediyoruz
Hahahaahvalla o bahane bana uymuyo inanmazlarçünkü hem korona geçirdim 4 ay önce hemde 2 doz aşımı oldum
Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Aminnn kuzumm hepimizin insallahSor canım senin canın sağolsun inşallah çok güzel geçsin sürecinşuan oksapar estrofem progestan iğne fitil diafol climara forte bant kuzum
Ben de dün yaptım kuzu ayy şeker fasulye almıstım ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu ki. İspir fasulyesi olarakta geçiyo. Valla yemelere doyamadık bi de azıcık pastırma koydum yanınada tereyağlı pilav misti missEveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Senin ama baya yüksekti canım maşallahhma mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani
İnşallahhh canım çok teşekkür ederim haftaya gün verecek inşallahAminnn kuzumm hepimizin insallah
hadi insallah keseyi görebilmen dileğiyle
Amin inşallah canım benimRabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım
tavuk mantar sote+bulgur pilavı+mücver+3 günlk domates çorbasıEveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
maşallah maşallahhh çok şükürBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Amiinn bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olsun insallahBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?