Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi bende şaşırdım 2 diyince

Evde de kalasım yok ama
çok acayip ruhlardayım midemde yanıyoooooo
Senin naz yapasın gelmiş anladım ben seni
Aynen canım benim 10 bugün miniğim benle ya şaka gibi Rabbim kimseye aratmasın inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım
İnşallah düşündüğün gibidir tatlım biz karantina bitince gidip test yaptıralım mı ya sizler nasıl yaptınız? C Capanin Gururu Teyom @halleycik
Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canım
Yok yok ben bırakmam sizi gerisini siz düşünün
Memnuniyetle canımıza sararız seni
kızlar çarşamba kontrole gitcem doktora sabahtan gideyim diyorum ama iş yerindekiler bilmiyo bana bi bahane bulmanız lazım
Bu ara tek sebep korona
Bende öyle düşünüyorum kuzum. Bakma kaya gibiyimdir dayanırım yeaa toplayım testlerin sonuçlarıni bı istişare toplantısı yapalım
Yaparız tabi
Dimi bende şaşırdım 2 diyince
Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani
Teşekkür ederim ponçik anne sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamişlik
Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmaca sağlıkla ilerlemek için dua ediyoruz

En ideali su ara Corona testi vercem diyosun usutmusum grip gibiyim nolur nolmaz riske atmayım sizi diyosun

valla o bahane bana uymuyo inanmazlar çünkü hem korona geçirdim 4 ay önce hemde 2 doz aşımı oldum

valla o bahane bana uymuyo inanmazlar çünkü hem korona geçirdim 4 ay önce hemde 2 doz aşımı oldum
Hahahaah eşim olmuş bu defa de
Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Eveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Ben de dün yaptım kuzu ayy şeker fasulye almıstım ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu ki. İspir fasulyesi olarakta geçiyo. Valla yemelere doyamadık bi de azıcık pastırma koydum yanınada tereyağlı pilav misti miss
Ben bugun tavuk suyu çorba ve Patlıcan közlü beşamel soslu güveçte köfte yapıcam ismi de baya uzunmus

maşallah maşallahhh çok şükür

Amiinn bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olsun insallah
Çok sevindim canımcım ense kalınlığı önemli o da iyi çıktıysa süper hersey demek ki bebikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…