Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ilk hep dedim kız die sonra erkek hissettim hep hala erkek hissediyorum canım transfer dönemi de poztf olcksın sürekli öyle hemen indirmek yok yelkenleri suya enerji gönderip dur
ne zamana öğreniyoruz bebişin prens yada prenses olduğunu

öyle düşünme balım ya, ilk denemem de ben de hep negatiftim. Sanki o yüzden olmadı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum hep. Bizim de olacak,
Hepimiz bu dertle sınanıyoruz hepimiz farklı yollardan geçiyoruz söz geçiremiyoruz demekki bir noktadan sonra canım benim . Negatif oldukça olumsuzluklar üst üste geliyor sanki haklısın. İnşallah hayırlısıyla tez vakitte olsun bizimde kuzum sizin test sonucu çıksa da sen bari başlasan banada güzel bir umut olsan tüm aksiliklerden sonra

İnşallah düşündüğün gibidir tatlım biz karantina bitince gidip test yaptıralım mı ya sizler nasıl yaptınız? C Capanin Gururu Teyom H halleycik

Yaaaa Maşallah size siz iki hamiş cooook güzel haber buuuuuu Allah sağlıkla ilerlemesini kucağınıza almayı nasip etsin kuzular
Canım benim çok teşekkürler dualarım tüm isteyenlerle Rabbim kimseye aratmasın senin test ne zaman

Kızzz sen götünün kesilmesini mi istiyorsun seni gebertiriz sıra sizde bak hepmz yavaş yavaş güzel haberler veriyoruz az kaldı sizde vericek siniz sabır kuzum
Dötüm kesilmesin yaa o lazım daha oda giderse naparız
Ara ara oluyorum böyle kuzum da herşey üst üste gelince oluyor sanırım. Sabır bebeğim Allah hepimize en sevdiklerinin sabrını versin sen naptın gittin mi muayeneye?

Tebrikler sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah

gebelik var olmasaydı böyle çıkmazdı iğne etkisi olamaz tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Canımmm çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin

Yok yok ben bırakmam sizi gerisini siz düşünün

Yaaaa bak ne demiştim sana Ayyy çok mutlu oldum, çokkk Rabbim devamını getirsin sağlıcakla iki gün sonra değerin katlanarak artsın inşallah
Canım çoook teşekkür ederim dualarım hep sizle ben çok inanıyorum kötü şeyler yaşadık ama artık güzel günler zamanı Bülent bey sana ve C Capanin Gururu Teyom müjdeli haberi verecek çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…