Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kuzucum seni nasıl unuturum taze anniş Allah esirgesin büyüyorsunuz Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Amin insAllah çok korktum değer artmamissa diye ama çok şükür bebeğim Hayla benimle insAllah keseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur

Maşallah Canım benim çok sevindim yarında temiz çıkar sonuçlar eminim

Oyy maşallah kuzum yerim o fındık kurdunu hadi gözün aydın sağlıcakla devam Allahın izniyle

Hahahaah eşim olmuş bu defa de

Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Sagol balım hepmzn bebişleri öyle olsun inşallah bu arada cinsiyet söylemedi ben erkenden söylemem dedi 3 hafta daha sık dişini dedi

Maşallahh ona canım gözün aydın canım cinsiyet için bişey demedi dimi

Tebrikler canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah

eeee hani cinsiyet

Ah insallah artar canim cok teşekkür ederim
Bari idrar testlerim siliklesse gene bir umut doğar içime aksi gibi onlar da siliklesiyor

Eveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Bugün işlem olduğu için oruç tutamadım ben ama fırında tavuk, pilav, taze bakla ve mercimek çorba ve revani var yemekte, yanında da pis şeyler eşlik ediyo (soslar, soğan halkaları bilmemne)
Hay maşallah sana da bebişine de Allah sağlık versin bebişlere de hamişlere de hepinize inşallah

Hahahaah eşim olmuş bu defa de

Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
o da geçirdi tekrar mı oldu diyeyim
valla okurken acıktım ağzım sulandı

maşallah maşallahhh çok şükür
Teşekkür ederiz teyzoşumuz
Amiinn bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olsun insallah
Çok sevindim canımcım ense kalınlığı önemli o da iyi çıktıysa süper hersey demek ki bebikin
Bin kere amin sürekli dilimizde duamızdasınız canım bnm aynen çok şükür iyi çıktı canım herşeyi 2.5 a kadar normal dedi ztn doktor aklınızda bulunsun
Eltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo
Ayy biri daha benden bnmki bugn geldi bnmlede konuşmaya calısıyordu hadi güzel hbrleri ver bakalm Snde bbgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…