- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.401
Amin insAllah çok korktum değer artmamissa diye ama çok şükür bebeğim Hayla benimle insAllah keseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olurMerhaba kuzucum seni nasıl unuturum taze annişAllah esirgesin büyüyorsunuz Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
İnşallah bebeğim, inşallahBen inanıyorum kuzum sende inan
Ayyy bitmiş o zaman ya ne kaldı şurda cumaya hadi hayırlısıyla bismillah diyip başlarlarAfiyet olsun canım ellerine sağlık
Ne demek canım
Canım C Capanin Gururu Teyom un sonucu cumaya çıkmış olur
Maşallah Canım benimBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Bugün yaptım negatifti, cuma adet tarihim bakalım cars persmbe bakarim tekrardanCanım benim çok teşekkürlerdualarım tüm isteyenlerle Rabbim kimseye aratmasın senin test ne zaman
Oyy maşallah kuzum yerim o fındık kurdunuBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Kaynişe gidiyorum senin menü 10 numara amaEveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Canım aşılama için bence test için erkenBugün yaptım negatifti, cuma adet tarihim bakalım cars persmbe bakarim tekrardan
Sagol balım hepmzn bebişleri öyle olsun inşallahHahahaaheşim olmuş bu defa de
Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Maşallahh ona canımBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Tebrikler canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallahBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
eeee hani cinsiyetBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
eltiler dayanışmasıEltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo
oyyy onun ilgisi adam öldürür..Nerde kocan
Ah insallah artar canim cok teşekkür ederimYa bu düşük yüksek değerine takılma bence ben kimyasal geçirdiğimde değerim ilk öğrendiğim gün 600 küsürdü sağlıklı olup olmaması ve tutunup tutunmaması önemli değere takıılıp bu şekilde kendini üzersen olmaz. evet hep aklında bir soru işareti olur ama verende alan da o o yüzden sen dua et bol bol değerin düzenli bir şekilde yükselsin ve bebeğin sıkıca sana tutunsun. bence düşük mü yüksek mi diye dertlenme. benim yüksektide ne oldu..
ancak kuzum 3 hafta geçer giderSagol balım hepmzn bebişleri öyle olsun inşallahbu arada cinsiyet söylemedi ben erkenden söylemem dedi 3 hafta daha sık dişini dedi
Bugün işlem olduğu için oruç tutamadım ben ama fırında tavuk, pilav, taze bakla ve mercimek çorba ve revani var yemekte, yanında da pis şeyler eşlik ediyo (soslar, soğan halkaları bilmemne)Eveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Hay maşallah sana da bebişine deBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Evet biraz fazla sıkışıkmışım hatta.. tekrar yaptırırsam o kadar abartmamTransferde idrara sıkışıkmıydınız?
o da geçirdi tekrar mı oldu diyeyimHahahaaheşim olmuş bu defa de
Duyguşum benim Allahım esirgesin fındıkiçimi çok şükür sağlıklı bir evlat ve rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
valla okurken acıktım ağzım sulandıBen de dün yaptım kuzu ayy şeker fasulye almıstım ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu ki. İspir fasulyesi olarakta geçiyo. Valla yemelere doyamadık bi de azıcık pastırma koydum yanınada tereyağlı pilav misti miss
Ben bugun tavuk suyu çorba ve Patlıcan közlü beşamel soslu güveçte köfte yapıcam ismi de baya uzunmus
Teşekkür ederiz teyzoşumuzmaşallah maşallahhh çok şükür
Bin kere amin sürekli dilimizde duamızdasınız canım bnmAmiinn bu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olsun insallah
Çok sevindim canımcım ense kalınlığı önemli o da iyi çıktıysa süper hersey demek ki bebikin
Ayy biri daha bendenEltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo
Hayır hayır Bn ödemedim canım hiç sor onu sen başka birineBenimki de oksapar ..eczacı bana enox dan fark alınmıyor oksapardan alınıyor dedi ..o yüzden sordum sana canım..sen de ben fark vermedim diyorsun , başka eczaneye soracağım artık yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?