Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy taze annişş sen ne tatlısın öyle. Eşin ne yaptı canım
İnan çok ağladı ne annesiyle konuştu ne başkasıyla Ya Rabbim inşallah sizinde biran önce tedaviye başlamanızı nasip etsin canım dualarımdaydınız ve hep olacaksınız

Geldim de çok kalabalık bekliyorum hala malsf araştırma hastanelerinin baş sorunu bu bekletilmek

Msjını gördüm kuzum çok çok sevindim rabbim yüzüne baktı çok şükür bundan sonrası da sağlıcakla devam etsin inşallah
İnşallahhh kuzum seninde burda mesajlarını okuyorum umutsuzluk falan deme canım biliyorum elde değil inan hiç umudum yoktu ne test yaptım ne başka bişey dün ağladım belirtim yok diye bidahaki tedaviyi planladım ama umut hep var sakın ve ben Bülent beyde çok olumlu haber gördüm burada bende dedim hatta olmazsa ona giderim bi diye ben çok inanıyorum sen ve burdaki herkes paylaşcak o güzel haberlerini dualarımdaydınız ve hep olacaksınız

Kizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj
Ya bu düşük yüksek değerine takılma bence ben kimyasal geçirdiğimde değerim ilk öğrendiğim gün 600 küsürdü sağlıklı olup olmaması ve tutunup tutunmaması önemli değere takıılıp bu şekilde kendini üzersen olmaz. evet hep aklında bir soru işareti olur ama verende alan da o o yüzden sen dua et bol bol değerin düzenli bir şekilde yükselsin ve bebeğin sıkıca sana tutunsun. bence düşük mü yüksek mi diye dertlenme. benim yüksektide ne oldu..

inşallah canım. heyecanla bekliyorum ben de

Hayırlı olsunnn canımm transfer sürecini paylasıyordun buradaa
çok sevindim benm de transferime az kaldı
Sürekli sorular sorarım artık sizlere
şuan da hala kullandıgn ilacın var mı :)
Sor canım senin canın sağolsun inşallah çok güzel geçsin sürecin şuan oksapar estrofem progestan iğne fitil diafol climara forte bant kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…