- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.421
İnşallah bbgmMaşallah Canım benimçok sevindim yarında temiz çıkar sonuçlar eminim
İnsallah bbgm rabbim sizlere de nasip etsn en kısa zmnda bu duygularıOyy maşallah kuzum yerim o fındık kurdunuhadi gözün aydın sağlıcakla devam Allahın izniyle
9nisandi canım işlem. Bekliyorum bakalımCanım aşılama için bence test için erken
Kuzuş tazii annişşş teşekkür ederizMaşallahh ona canımgözün aydın canım cinsiyet için bişey demedi dimi
Sagol kuzuş hepimizin inşallahTebrikler canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah
Aynen bbgm bu kdr dayandık az daha sıkcaz dişimiziancak kuzum 3 hafta geçer gider
Dur kız kıyamam diğer arkadaşlarahahah bende oruçluyum ne olacak amaaantamam kuzucum öyle yaparsn bakam bende yaparım kocambey tatlı aşığı olduğu için şart
AmannEki Görüntüle 2829326 clife kullanmam boşuna oldu yaa eşim göreve gidiyor kızlar 1 haftalık 27si gelecek bu ayida geçtik malesef
Evet aspirin kullandıranlar da var canım o da kan sulandırıcı sorun yokDoktorum oksapara kesinlikle gerek yok transfer sürecinde de aspirin kullandırtacağım dedi
Daha etkili oldugunu söylüyor allah allah garipsedim şimdi
Aminnn darısı senin de böyle 2 li taramana inşallahAmin insAllah çok korktum değer artmamissa diye ama çok şükür bebeğim Hayla benimle insAllah keseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur
İnşallah canım dualarım hep bu inankiİnşallah bebeğim, inşallah
Ayyy bitmiş o zaman ya ne kaldı şurda cumaya hadi hayırlısıyla bismillah diyip başlarlar
Sağol bebeğimm pişirdim şimdi kurtuldum bundan da ŞükürKaynişe gidiyorum senin menü 10 numara ama
AminnSagol balım hepmzn bebişleri öyle olsun inşallahbu arada cinsiyet söylemedi ben erkenden söylemem dedi 3 hafta daha sık dişini dedi
Ahahahoyyy onun ilgisi adam öldürür..
ben çevremden istiyorum
Oooo menün sağlam aşko ellerine sağlıkBugün işlem olduğu için oruç tutamadım ben ama fırında tavuk, pilav, taze bakla ve mercimek çorba ve revani var yemekte, yanında da pis şeyler eşlik ediyo (soslar, soğan halkaları bilmemne)
Hay maşallah sana da bebişine deAllah sağlık versin bebişlere de hamişlere de hepinize inşallah
Denemekten ne çıkaro da geçirdi tekrar mı oldu diyeyim
valla okurken acıktım ağzım sulandı
Hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin inşallah Rabbim canım9nisandi canım işlem. Bekliyorum bakalım
Amiiinnn Allah razı olsun kuzumİnsallah bbgm rabbim sizlere de nasip etsn en kısa zmnda bu duyguları
Bugün işlem olduğu için oruç tutamadım ben ama fırında tavuk, pilav, taze bakla ve mercimek çorba ve revani var yemekte, yanında da pis şeyler eşlik ediyo (soslar, soğan halkaları bilmemne)
Hay maşallah sana da bebişine deAllah sağlık versin bebişlere de hamişlere de hepinize inşallah
Kv ne yemek yapmış kızAfyt bal gömm misss
Teşekkür ederiz teyzoşumuzrabbim sizede tattırsın inşallah
Hayırlısı ve sağlıklı ise artsın sana gelsin bebeğim canım zor biliyorum ama dediğim gibi verende alanda o..sen içini ferah tut nasip olur inşallahAh insallah artar canim cok teşekkür ederim
Bari idrar testlerim siliklesse gene bir umut doğar içime aksi gibi onlar da siliklesiyor
tamam tamam iftarı bekliyoruz etikele beni baak iftar telaşı snrası mayışma unutmayayım bakıyım kaçmasınDur kız kıyamam diğer arkadaşlarayemeğimi pişirdim şimdi tatlımı yapmaya başlayacam akşama foto atarım
Amannüzülme kuzum kısmet böyleymiş ne yapalım
Evet aspirin kullandıranlar da var canım o da kan sulandırıcı sorun yok
Aminnn darısı senin de böyle 2 li taramana inşallah
İnşallah canım dualarım hep bu inanki
Sağol bebeğimm pişirdim şimdi kurtuldum bundan da Şükür
Aminnbirşey olmaz annesi sağlıklı ya çok şükür bekleriz nolcak
Ahahahhırpalayarak mı seviyor
Oooo menün sağlam aşko ellerine sağlık
Denemekten ne çıkar
Helal olsun kız sana ben hiç bilmem tavla oynamayı sadece satranç ve damayı çok iyi oynarımtamam tamam iftarı bekliyoruz etikele beni baak iftar telaşı snrası mayışma unutmayayım bakıyım kaçmasınayrıca dün tavla da yendim 6-2 son el marsla kapatttım hahaha ramazan turnuvamız geçen sene de yaptık hemde ödüllü
aaa çok severim tavla okey 101 ahahaha kumarcı gibi oldu böyle ama napalım vakit geçirmek için şartHelal olsun kız sana ben hiç bilmem tavla oynamayı sadece satranç ve damayı çok iyi oynarımyok bebişim unutmam muhakkak etiketleyeceğim. Bunu annem yapar,çok güzel. Ben ilk defa yapıcam bakalım inşallah tutturabilirim
Ayyy canım geç olsun güç olmasın boşver hayırlı evlat olsun inşallahKuzuş tazii annişşş teşekkür ederizsizede bin maşallah yok söylemem dedi cinsiyet için bisey henüz 3 hafta sonra gidicem kontrole o zmn söyler artık biraz daha sıkcaz dişimizi
Ohh ellerine saglık misssYemeğimi pişirdimmm tatlımı da yapacam da market siparişi m gelmedi onu bekliyorum
Bebişim çorba içli köfte kızartmış kabak yogurtlama zahter salatası mercimekli bulgur pilavı cacık Kv ne yemek yapmış kız
Off çok severim tavlayı gel bir gün beraber atalımtamam tamam iftarı bekliyoruz etikele beni baak iftar telaşı snrası mayışma unutmayayım bakıyım kaçmasınayrıca dün tavla da yendim 6-2 son el marsla kapatttım hahaha ramazan turnuvamız geçen sene de yaptık hemde ödüllü
Yok ya ne bitmesi oturma odasını temizledim koltukları sildim o kadar bugünde 3 e kadar dersim vardı ondan sonrada yapmak istemedim. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama illaki yoruluyorum temizlik için kadın çağırayım dedim ama biraz pimpirikliyim o yapar arkadan geri ben yaparım o yüzden çağırmadım. Annemde kızıyor yorma kendini senin soğuk almaman gerek diye ama napamMucizemibekliyorummm temizlik bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?