Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallahh ona canım gözün aydın canım cinsiyet için bişey demedi dimi
Kuzuş tazii annişşş teşekkür ederiz sizede bin maşallah yok söylemem dedi cinsiyet için bisey henüz 3 hafta sonra gidicem kontrole o zmn söyler artık biraz daha sıkcaz dişimizi
Tebrikler canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah
Sagol kuzuş hepimizin inşallah

hahah bende oruçluyum ne olacak amaaan tamam kuzucum öyle yaparsn bakam bende yaparım kocambey tatlı aşığı olduğu için şart
Dur kız kıyamam diğer arkadaşlara yemeğimi pişirdim şimdi tatlımı yapmaya başlayacam akşama foto atarım
Eki Görüntüle 2829326 clife kullanmam boşuna oldu yaa eşim göreve gidiyor kızlar 1 haftalık 27si gelecek bu ayida geçtik malesef
Amann üzülme kuzum kısmet böyleymiş ne yapalım
Doktorum oksapara kesinlikle gerek yok transfer sürecinde de aspirin kullandırtacağım dedi
Daha etkili oldugunu söylüyor allah allah garipsedim şimdi
Evet aspirin kullandıranlar da var canım o da kan sulandırıcı sorun yok
Amin insAllah çok korktum değer artmamissa diye ama çok şükür bebeğim Hayla benimle insAllah keseyi görüp kalp atışını duymak da nasip olur
Aminnn darısı senin de böyle 2 li taramana inşallah
İnşallah bebeğim, inşallah

Ayyy bitmiş o zaman ya ne kaldı şurda cumaya hadi hayırlısıyla bismillah diyip başlarlar
İnşallah canım dualarım hep bu inanki
Kaynişe gidiyorum senin menü 10 numara ama
Sağol bebeğimm pişirdim şimdi kurtuldum bundan da Şükür
Sagol balım hepmzn bebişleri öyle olsun inşallah bu arada cinsiyet söylemedi ben erkenden söylemem dedi 3 hafta daha sık dişini dedi
Aminn birşey olmaz annesi sağlıklı ya çok şükür bekleriz nolcak
oyyy onun ilgisi adam öldürür..
ben çevremden istiyorum
Ahahah hırpalayarak mı seviyor
Oooo menün sağlam aşko ellerine sağlık
o da geçirdi tekrar mı oldu diyeyim

valla okurken acıktım ağzım sulandı
Denemekten ne çıkar

Afyt bal gömm misss
Teşekkür ederiz teyzoşumuz rabbim sizede tattırsın inşallah

Ah insallah artar canim cok teşekkür ederim
Bari idrar testlerim siliklesse gene bir umut doğar içime aksi gibi onlar da siliklesiyor
Hayırlısı ve sağlıklı ise artsın sana gelsin bebeğim canım zor biliyorum ama dediğim gibi verende alanda o..sen içini ferah tut nasip olur inşallah 2 gün sonra kanda net belli olur canım üzme kendini

tamam tamam iftarı bekliyoruz etikele beni baak iftar telaşı snrası mayışma unutmayayım bakıyım kaçmasın ayrıca dün tavla da yendim 6-2 son el marsla kapatttım hahaha ramazan turnuvamız geçen sene de yaptık hemde ödüllü

Helal olsun kız sana ben hiç bilmem tavla oynamayı sadece satranç ve damayı çok iyi oynarım yok bebişim unutmam muhakkak etiketleyeceğim. Bunu annem yapar,çok güzel. Ben ilk defa yapıcam bakalım inşallah tutturabilirim

aaa çok severim tavla okey 101 ahahaha kumarcı gibi oldu böyle ama napalım vakit geçirmek için şart ooo sende hep zekalııı şeyleri biliyorsun zeki anne senii bebeklere aktar bunu yaparsın yaparsın sende o ışık var görüyorum bennn çokta güzel olur

Kuzuş tazii annişşş teşekkür ederiz sizede bin maşallah yok söylemem dedi cinsiyet için bisey henüz 3 hafta sonra gidicem kontrole o zmn söyler artık biraz daha sıkcaz dişimizi
Ayyy canım geç olsun güç olmasın boşver hayırlı evlat olsun inşallah

Off çok severim tavlayı gel bir gün beraber atalım

Yok ya ne bitmesi oturma odasını temizledim koltukları sildim o kadar bugünde 3 e kadar dersim vardı ondan sonrada yapmak istemedim. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama illaki yoruluyorum temizlik için kadın çağırayım dedim ama biraz pimpirikliyim o yapar arkadan geri ben yaparım o yüzden çağırmadım. Annemde kızıyor yorma kendini senin soğuk almaman gerek diye ama napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…