Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün aradık yarın yada çarşamba dediler canım

Çok güzel. Peki cinsiyet canım

Kuzuu hem asprin hem oksaparı aynı anda kullandıran duydum. Ama sadece aspirin hiç duymadım. Yetersiz gelmezmi bilemedim ki. Tüp bebekte muhakak o iğne oluyor diye biliyorum.normalde zaten aspirin içiyorum hergun ama kafam karıştı. neyse transfer sürecinde arayıp tekrar konusurum bu konuyu . Bu arada doktorumu taciz ede ede sonunda kabul etti çift embriyo meselesini çok mutluyum bu yüzden. Sen nasıl istersen öyle olsun peki dedi sonunda kadıncağız

Zeka bebişlere anneden geçiyormuş Özo o iş bende yaptım valla şerbeti çeksin paylaşıcam
Ohh ellerine saglık misss
Sağol canım
Bebişim çorba içli köfte kızartmış kabak yogurtlama zahter salatası mercimekli bulgur pilavı cacık  ama kociskom menüden hiç memnun degl
Afiyet olsun canım benim mönü sağlam kocine söyle beğenmiyorsa o yapdın siz yiyin
İyi yapmışsın canım kendini yorma her gün bşr oda tamam bitti
Bugün aradık yarın yada çarşamba dediler canım
Yaaa çok heyecanlııııı
Ben hiç kullanmadım canım Aspirin bence yeterli gelir ama çift embriyo meselesine bayıldım
Yaaaa aşırı sıcak aşırıııı nefes alamıyoruz bizzzz burada şimdiden böyle deli olcz
İp askılıyla geziyorum duyguş evde heryer açık yanıyom
Hersey ustuste geliyo
Araba bozuldu cekici bekliyoruz
Amaann bi nazar duası filan oku canım göz değdi size
Etli bulgur pilavı+salata+ayran+hira tatlısı
Ohhh ellerin dert görmesin canım afiyet olsun

Doktor gorusmem bitti
Hiteroskopi olucak kesin
Her iki tupunde yaninda iki adet kist varmis
14mm ve 17 mm
Onlarinda alinmasi lazimmis
3-4 ay
Sonrasinda kendi kendine deneme yada asilama tup bebek
Laraskopi ve hitereskopu icin 14 bin fiyay verdiler
Ne yapmayı planlıyorsun canım, herşey üst üste geliyor biliyorum ama koronadan sonra zaten beklemek gerekiyor canım. O arada histeroskopi ve laparoskopi olursun. İnan zaman zor da olsa hızlı geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…