- 4 Temmuz 2018
- 4.050
- 7.812
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.441
yaaaa tamam canım atalım tabii ne kadar güzel olurrr hemdeeOff çok severim tavlayı gel bir gün beraber atalım
Bugün aradık yarın yada çarşamba dediler canımTamam kuzum sağolasın iyi oldu öğrendiğim
C Capanin Gururu Teyom canım çok güzel çıkacak inşallah sonucunuzaz kaldı sanki öğrenmeye di mi?
@Skrkz17 kuzum inşallah söylediğin gibi herşey bundan sonra hepimiz için yolunda gider çok sağol canım benim
Çok güzel. Peki cinsiyet canımBen geldim mm teyzoşlarrr herşey yolunda imiş çok şükür ense kalınlıgı burun kemiği sorun yok günüyle uyumlu hatta 1 gün ileri gitmiş fındık kurdukan tahlilide verdik yarın çıkar dedi darısı sizlere canlarım benmmm
Oyy kıyamam yaao da geçirdi tekrar mı oldu diyeyim
valla okurken acıktım ağzım sulandı
Kuzuu hem asprin hem oksaparı aynı anda kullandıran duydum. Ama sadece aspirin hiç duymadım.Dur kız kıyamam diğer arkadaşlarayemeğimi pişirdim şimdi tatlımı yapmaya başlayacam akşama foto atarım
Amannüzülme kuzum kısmet böyleymiş ne yapalım
Evet aspirin kullandıranlar da var canım o da kan sulandırıcı sorun yok
Aminnn darısı senin de böyle 2 li taramana inşallah
İnşallah canım dualarım hep bu inanki
Sağol bebeğimm pişirdim şimdi kurtuldum bundan da Şükür
Aminnbirşey olmaz annesi sağlıklı ya çok şükür bekleriz nolcak
Ahahahhırpalayarak mı seviyor
Oooo menün sağlam aşko ellerine sağlık
Denemekten ne çıkar
Söylemedi kuzu gördü ama söylemezmişÇok güzel. Peki cinsiyet canım
Ay çok heyecanlı insallah güzel haberlerle canımBugün aradık yarın yada çarşamba dediler canım
Net değildi demekki olsun sağlıklı olsun daSöylemedi kuzu gördü ama söylemezmiş3 hafta sonra ögrencez Allah nasip ederse
İstanbul feci soğukYaaaa aşırı sıcak aşırıııı nefes alamıyoruz bizzzz burada şimdiden böyle deli olcz
Etli bulgur pilavı+salata+ayran+hira tatlısıEveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
Anaaa yaramaz doktora bak senSöylemedi kuzu gördü ama söylemezmiş3 hafta sonra ögrencez Allah nasip ederse
Kuzum ya tövbe estağfurullah,Hersey ustuste geliyo
Araba bozuldu cekici bekliyoruz
aaa çok severim tavla okey 101 ahahaha kumarcı gibi oldu böyle ama napalım vakit geçirmek için şartooo sende hep zekalııı şeyleri biliyorsun zeki anne senii bebeklere aktar bunu yaparsın yaparsın sende o ışık var görüyorum bennn çokta güzel olur
Sağol canımOhh ellerine saglık misss
Afiyet olsun canım benim mönü sağlamBebişim çorba içli köfte kızartmış kabak yogurtlama zahter salatası mercimekli bulgur pilavı cacık ama kociskom menüden hiç memnun degl
İyi yapmışsın canım kendini yorma her gün bşr oda tamam bittiYok ya ne bitmesi oturma odasını temizledim koltukları sildim o kadar bugünde 3 e kadar dersim vardı ondan sonrada yapmak istemedim. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama illaki yoruluyorum temizlik için kadın çağırayım dedim ama biraz pimpirikliyim o yapar arkadan geri ben yaparım o yüzden çağırmadım. Annemde kızıyor yorma kendini senin soğuk almaman gerek diye ama napam
YaaaBugün aradık yarın yada çarşamba dediler canım
Ben hiç kullanmadım canımKuzuu hem asprin hem oksaparı aynı anda kullandıran duydum. Ama sadece aspirin hiç duymadım.Yetersiz gelmezmi bilemedim ki. Tüp bebekte muhakak o iğne oluyor diye biliyorum.normalde zaten aspirin içiyorum hergun ama kafam karıştı. neyse transfer sürecinde arayıp tekrar konusurum bu konuyu . Bu arada doktorumu taciz ede ede sonunda kabul etti çift embriyo meselesini çok mutluyum bu yüzden. Sen nasıl istersen öyle olsun peki dedi sonunda kadıncağız
İp askılıyla geziyorum duyguş evde heryer açık yanıyomYaaaa aşırı sıcak aşırıııı nefes alamıyoruz bizzzz burada şimdiden böyle deli olcz
AmaannHersey ustuste geliyo
Ohhh ellerin dert görmesin canımEtli bulgur pilavı+salata+ayran+hira tatlısı
Aynen kuzum önemli degl saglıklı olsun yeterNet değildi demekki olsun sağlıklı olsun da
Yaaa burası da keşke soguk olsa Bn vazgctm yaz gelmesinİstanbul feci soğukkombiyi yaktıık yine. Ayaklarım dondu yahu. Gebeliğin aşırı sıcaklara gelmesi kötü yaa
Yaaa cidden mi Allahım salavat getir hayır inşallah canım töbe estağfurullahHersey ustuste geliyo
Dötünü keselimmAnaaa yaramaz doktora bak sen
Ne yapmayı planlıyorsun canım, herşey üst üste geliyor biliyorum ama koronadan sonra zaten beklemek gerekiyor canım. O arada histeroskopi ve laparoskopi olursun. İnan zaman zor da olsa hızlı geçiyor.Doktor gorusmem bitti
Hiteroskopi olucak kesin
Her iki tupunde yaninda iki adet kist varmis
14mm ve 17 mm
Onlarinda alinmasi lazimmis
3-4 ay
Sonrasinda kendi kendine deneme yada asilama tup bebek
Laraskopi ve hitereskopu icin 14 bin fiyay verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?