Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok pahalı değil mi? Üniversiteye gitmeyecek misin

Ne yapmayı planlıyorsun canım, herşey üst üste geliyor biliyorum ama koronadan sonra zaten beklemek gerekiyor canım. O arada histeroskopi ve laparoskopi olursun. İnan zaman zor da olsa hızlı geçiyor.
Cok karisigim teom
Allah beterinden korusun ama bilmiyorum

Sağol canisi sanada afiyet olsun

Yogunluk
Beklemee
Yada suan operasyon varmi bunlarda onemli
Suan saglikli karar veremiyorum
Anneme sıgindim
Kadın operasyonlarını yapıyorlar canım. Kuzenim oldu geçenlerde. Bir sakinleş, inşallah iyi olacak. Hem düşün normal olma ihtimali de var. Hepimiz olduk. Benim de polip alındı. Sadece maddi kısmı yüksek.

Sana yazdim.baksana bi

Vallahi Bn bugn yarım kolludn dışarıda geberdim arabada klimaya gittik geldik hastanede de corona dan dolayı klima çalışmıyor atletim su içindeydi Valla bencede menü güzel ama o mercimekli bulgur aşını çok sevmez

Kuzu peki Bi önceki doktor neden bu kistleri görmedi başka Bi doktora da mı görünsen acaba ay bilemedim şimdi illa ki ameliyatsa ztn kaçış yok kuzu bn neler yaptım da engelleyemedim sonunda ameliyat oldum ama bak iyi oldu hastalığım bitti çözm olacaksa eğer olursun tbkide hiç sorun degl yeter ki sorun çözülsün başka bsy degl de maddi yönü çok yüksek birde sonra tüp bebek derse misal oda agır olacak bilemedim biraz dur sakinleş kafamız dinlensinn saglıklı düşünelim biz hep buradayız unutma el birliği ile inşallah atlatıcaz

Canim insallah hersey kolayca olur bebisine en kisa zamanda kavusursun dualarimiz seninle. Fiyat ta histereskopi 6 bin kusurdu bahcecide sormstm yani iyi bir yerse normal fiyat ikisi icin:ss

Vuuu o zaman senin bebişler dahi desene hay maşallah ohhh ellerine sağlık canım okuya okuya geliyorum m merakla

Canım üzülme ya çaresi var sonuçta. Benim yumurta takibine gittiğim doktor 2 ay boyunca çikolata kistim görmedi sonra bana durdu ve dedi ki kistin var biliyorsun di mi dedim ki neee hayır ben miyim uzman ben mi bakıyorum ultrason ile gerçekten bazen o kadar saçma şeyler yaşıyoruz ki. Rabbim hayırlısını versin inşallah her şey çok güzel gider kendini üzme lütfen

Bir nevi öyle sanki bi onun karısı hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…