- 27 Mart 2021
- 267
- 545
- 33
- 35
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.521
Bu testlerle uğraşma bencede önemli olan kan bildiğim kadariylaDunki ile ayni koyulukta canimVar bu iste bir tuhaflık sanki ama.. Icim hiç rahat degil az koyulassa..
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat etsin ya alerji ciddiKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
bana da biraz daha koyu geldi, ama gerçekten de erken testle baksan daha çok belli oluyor koyulaşma değer daha düşük ya
Canım bence kullanabilirsin az lekelenmede kullanılıyorAllahım yardımcısı olsun inşallah ya. Canisi cleocin vajinal krem duydun mu acaba benim bugün adetinin 5. Günü ve az bi lekelemem var kullanabilir miyim ya normalde adet bittikten sonra yazıyor ama kan falan yok az bisey normal zaman gibi lekeleme var. Oruç tutsam desem araştırdım normal adet zamanını doldurmam gerekmiş ondan sonra leke gelirse sorun olmuyormuş. Normalde 8 gün oluyorum ben. Acaba kremi kullansam mı bilen biri var mı ya
Bu sabah biraz serinlemiş sanki. Valla şansınıza havalar erken ısındı Allah yardımcınız olsun canımAynen orucluk geldi ya sıcaklarda bastı ben demin balkonun kapısını açtım sanki böyle balkondan sıcak hava geliyor ya
Oooo aferin sanaBiraz saglikli dusuneyim kuzum
Araba bozuldu debriyaj calismiyordu donuste onada cok gerildimm
TanSiyonum yukselmis 14-10
CanımmKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Oyyyy maşallah benim tosunumaaa
Aysuncum alttaki üsttekine göre bir tık daha koyu bence. Normal kaset testlerde algılama erken gebeliklere göre az hassas sebebi bu. Ben sana o yüzden artık idrar testi yapma 2 gün sonra kan ver dedim ama duramadın di mi
Günaydın bebişimGünoooo
Valla ben daha da söylemeyecektim,nasılsa evdeyim diye ama işten çıkarmalsr başlamadan söyledim ki böyle bir planları varsa avuçlarını yalarlarHarika yaböyle olmaliydi benimde normalde ama anormal durumlar sebebiyle bilgi verdim kendilerine gerçi çokta umrumda olmadı piskolojim alt üst olmuştu ilk bu durumla karşılaşınca
En güzelini yapmışsın valla böyleside ayrı zor maddi sıkıntılar sebebiyle paylaştım bilmeleride ayri problemValla ben daha da söylemeyecektim,nasılsa evdeyim diye ama işten çıkarmalsr başlamadan söyledim ki böyle bir planları varsa avuçlarını yalarlar
Haklısın kuzucum işte hepimizin hesabı ayrı. Otel pandemi sürecinde konaklamadan, pandemi öncesinde kazandığından çok daha fazlasını kazandı. 3 otel daha diktiler. Ama gel gelelim ki 6 kişi onlara çok geliyoruz.valla ne zamanki ücretsiz izne çıkardılar bizi, niye gidip 1500 e tamah edeyim? 30 günlük rapor yazdırdım koydım önlerine, düşük riski yazdırdım. Öyle öğrendilerEn güzelini yapmışsın valla böyleside ayrı zor maddi sıkıntılar sebebiyle paylaştım bilmeleride ayri problem
Özel sektör kuzum patrona para ödediği herşey çok gelir.butun gününü iş yerine harciyosun yinede maaş verirken zor gelir. ben gebe kalsam benim yerime başkasını alır çıkarırlar bile diyodum. Geç söylemen paylasmaman iyi olmuş. Hamileliğin başlasa ben hiç çalışmayı bile düşünmüyorum aslında ama öyle de olmayacak gibi. Ücretsiz izne denk gelmesi tedavinin iyi olmuş amaHaklısın kuzucum işte hepimizin hesabı ayrı. Otel pandemi sürecinde konaklamadan, pandemi öncesinde kazandığından çok daha fazlasını kazandı. 3 otel daha diktiler. Ama gel gelelim ki 6 kişi onlara çok geliyoruz.valla ne zamanki ücretsiz izne çıkardılar bizi, niye gidip 1500 e tamah edeyim? 30 günlük rapor yazdırdım koydım önlerine, düşük riski yazdırdım. Öyle öğrendiler
Ben bide çok kötü oldum inanılmaz pişmanlıklar yaşadım işe ruh gibi gelip gidiyodum işe sürekli ağlar durumda yeni yeni toparliyorum. Hala kötüyüm gerçi. Metanet göstermedim çok kolaylıkla deşifre olabiliyorum etrafıma çok kolay yansitiyorum. Şimdi biri çocuk yokmu dediğinde ağlamaya baslarim öyle koptu kayış bendeHaklısın kuzucum işte hepimizin hesabı ayrı. Otel pandemi sürecinde konaklamadan, pandemi öncesinde kazandığından çok daha fazlasını kazandı. 3 otel daha diktiler. Ama gel gelelim ki 6 kişi onlara çok geliyoruz.valla ne zamanki ücretsiz izne çıkardılar bizi, niye gidip 1500 e tamah edeyim? 30 günlük rapor yazdırdım koydım önlerine, düşük riski yazdırdım. Öyle öğrendiler
Valla isterdim ki geçen yıl kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı.. o zaman pandemi süresince bebeğimi büyütmüş olurdum. Ama böyle olması benim tercihim değildi herşey Kısmet. Ben de iki bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırsam inşallah, nerden baksan 3 yıl iptal im.. kreş zamanına kadar gelmiş olmalılar ki çalışabileyim ,kimseye 2 bebek birden emanet edemem birini ona birini buna ver de yapamam. Normal şartlarda hamileyken seni işten çıkaramazlar iş kanunları buna izin veemiyor o yüzden söyledim. Amacım, doğum izni sürecinde sgk dan paramı alabilmekÖzel sektör kuzum patrona para ödediği herşey çok gelir.butun gününü iş yerine harciyosun yinede maaş verirken zor gelir. ben gebe kalsam benim yerime başkasını alır çıkarırlar bile diyodum. Geç söylemen paylasmaman iyi olmuş. Hamileliğin başlasa ben hiç çalışmayı bile düşünmüyorum aslında ama öyle de olmayacak gibi. Ücretsiz izne denk gelmesi tedavinin iyi olmuş ama
Ama bunu yapma canım. Ben neler yaşadım hiç birini kimseye yansıtmadım. Hastanedeki hemşireler bile beni her sabah makyajlı görürdü, kürtaja giderken bile. Odaya geldiklerinde nasılsınız derlerdi ,neyapıyorsunuz? Maskemi takıyorum derdim. Hepsiyle instada arkadaşız. Geçen foto paylaştım hepsi mesaj atmış siz ne güçlü bir kadındınız daha öylesini görmedik. İstersen ekran görüntüsü bile atabilirimBen bide çok kötü oldum inanılmaz pişmanlıklar yaşadım işe ruh gibi gelip gidiyodum işe sürekli ağlar durumda yeni yeni toparliyorum. Hala kötüyüm gerçi. Metanet göstermedim çok kolaylıkla deşifre olabiliyorum etrafıma çok kolay yansitiyorum. Şimdi biri çocuk yokmu dediğinde ağlamaya baslarim öyle koptu kayış bende
Ama bunu yapma canım. Ben neler yaşadım hiç birini kimseye yansıtmadım. Hastanedeki hemşireler bile beni her sabah makyajlı görürdü, kürtaja giderken bile. Odaya geldiklerinde nasılsınız derlerdi ,neyapıyorsunuz? Maskemi takıyorum derdim. Hepsiyle instada arkadaşız. Geçen foto paylaştım hepsi mesaj atmış siz ne güçlü bir kadındınız daha öylesini görmedik. İstersen ekran görüntüsü bile atabilirimdaima dik duracaksın
Doğru herşey kısmet ah be larim bunu benimde ağrım soyluyo ama yüreğim sen yaptın senin yüzünden diyo sürekli.Valla isterdim ki geçen yıl kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı.. o zaman pandemi süresince bebeğimi büyütmüş olurdum. Ama böyle olması benim tercihim değildi herşey Kısmet. Ben de iki bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırsam inşallah, nerden baksan 3 yıl iptal im.. kreş zamanına kadar gelmiş olmalılar ki çalışabileyim ,kimseye 2 bebek birden emanet edemem birini ona birini buna ver de yapamam. Normal şartlarda hamileyken seni işten çıkaramazlar iş kanunları buna izin veemiyor o yüzden söyledim. Amacım, doğum izni sürecinde sgk dan paramı alabilmek
Ah be kuzum düne kadar bende senden farklı sayilmazdim. En doğrusu bu tabi ama şartlar işte beni bu duruma getirdi. Şartlar değilde kararların beni bu duruma getirdi. Evlendigimde istemedim. Kocamın işleri benim korkularım coktu. Sonra istedim bı baktim şimdi beşinci yıla girmisiz ve tedavi gerektiğini öğrendim. Hayatim 2020 Aralık'ta tepe taklak oldu hala düze çıkamadımAma bunu yapma canım. Ben neler yaşadım hiç birini kimseye yansıtmadım. Hastanedeki hemşireler bile beni her sabah makyajlı görürdü, kürtaja giderken bile. Odaya geldiklerinde nasılsınız derlerdi ,neyapıyorsunuz? Maskemi takıyorum derdim. Hepsiyle instada arkadaşız. Geçen foto paylaştım hepsi mesaj atmış siz ne güçlü bir kadındınız daha öylesini görmedik. İstersen ekran görüntüsü bile atabilirimdaima dik duracaksın
Kesinlikle hemsirelerele ayni fikirdeyim herzamn arkandan da soylerm ne guclu oldugunu
Doğru herşey kısmet ah be larim bunu benimde ağrım soyluyo ama yüreğim sen yaptın senin yüzünden diyo sürekli.Normalde çıkarmazlar haklısın yinede ufak yer bizim burasıda eleman lazım olacaktır. Benim işimi idare edecek kimsede yok öyle düşünüyordum. Cikarsalar bile ses etmezdim sırf huzurumuz cakmasin diyodum Ama doğru olanı kolay olanı yaşamak ne mümkün. Bana hep taşlı dikenli yollar sanki
Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağınıAh be kuzum düne kadar bende senden farklı sayilmazdim. En doğrusu bu tabi ama şartlar işte beni bu duruma getirdi. Şartlar değilde kararların beni bu duruma getirdi. Evlendigimde istemedim. Kocamın işleri benim korkularım coktu. Sonra istedim bı baktim şimdi beşinci yıla girmisiz ve tedavi gerektiğini öğrendim. Hayatim 2020 Aralık'ta tepe taklak oldu hala düze çıkamadım
Biz burada herşeyi konuşuyoruz canım. Dertlerimizi, sevinçlerimizi,acılarımızı,kaygılarımızı herşeyi.. rahat ol. Paylaştıkça azalır sorunlarSabah sabah bu konuşmalar hiç olmadı kuzum kusura bakmabenim yine ataklarim başladı sanırsam @LaRisaCca
Hadi yaa iyi ol da canımDoktor gorusmem bitti
Hiteroskopi olucak kesin
Her iki tupunde yaninda iki adet kist varmis
14mm ve 17 mm
Onlarinda alinmasi lazimmis
3-4 ay
Sonrasinda kendi kendine deneme yada asilama tup bebek
Laraskopi ve hitereskopu icin 14 bin fiyat verdiler
Basim catliyor
Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını
Canım Allah dağına göre kar yağdırır. Ne yaşadın hangi durumda ne karar aldın bu sana nasıl yansıdı bilemeyiz. Ama şunu bliyorum, hayat geriye bakıp takılıp kalamayacak kadar hızlı akıyor. Geçmişte takılıp kaldıklarımız bugünümüze hep engel. Her zaman nasıl düzeltiriz i düşünüp buna çabalamak gerek. Sen de bunu yapabilecek güçtesin.
Kara bulutlar kaldır aradan gülllll
Haklısın kuzum bende tam bu felsefede çok çok paylaştım o yüzden sanırım biomeyen kalmayacak yakındaBiz burada herşeyi konuşuyoruz canım. Dertlerimizi, sevinçlerimizi,acılarımızı,kaygılarımızı herşeyi.. rahat ol. Paylaştıkça azalır sorunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?