- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.481
O kdar şey yapmış kadınceğizVallahi Bn bugn yarım kolludn dışarıda geberdim arabada klimaya gittik geldik hastanede de corona dan dolayı klima çalışmıyor atletim su içindeydiValla bencede menü güzel ama o mercimekli bulgur aşını çok sevmez
Vuuu o zaman senin bebişler dahi desene hay maşallahohhh ellerine sağlık canım okuya okuya geliyorum m merakla
Gerçekten lezzetli oldu kuzum görüntüsü de çekiyor insanı. Sana atayım tarifini dur.Üffffff harika duruyor yaaaatakayım bende int tarifi var mı? Haftasonu yaparım çok iyi fındık falan ellerine sağlık canım sana da cücüklere de yarasın
Güzel şeyler çıkacağı kesin aaa benim minnoşlarımmO kdar şey yapmış kadınceğizdiğerlerinden yesin çok laf etmesin
Valla artık ortaya ne çıkarırım bilmem bakacaz
Gerçekten lezzetli oldu kuzum görüntüsü de çekiyor insanı. Sana atayım tarifini dur.
Sorma valla suan bende ayni drumdayimmCanım üzülme ya çaresi var sonuçta. Benim yumurta takibine gittiğim doktor 2 ay boyunca çikolata kistim görmedi sonra bana durdu ve dedi ki kistin var biliyorsun di mi dedim ki neeehayır ben miyim uzman ben mi bakıyorum ultrason ile gerçekten bazen o kadar saçma şeyler yaşıyoruz ki. Rabbim hayırlısını versin inşallah her şey çok güzel gider kendini üzme lütfen
Dusunucem canimmKuzu peki Bi önceki doktor neden bu kistleri görmedibaşka Bi doktora da mı görünsen acaba ay bilemedim şimdi illa ki ameliyatsa ztn kaçış yok kuzu bn neler yaptım da engelleyemedim sonunda ameliyat oldum ama bak iyi oldu hastalığım bitti çözm olacaksa eğer olursun tbkide hiç sorun degl yeter ki sorun çözülsün başka bsy degl de maddi yönü çok yüksek birde sonra tüp bebek derse misal oda agır olacak bilemedim biraz dur sakinleş kafamız dinlensinn saglıklı düşünelim biz hep buradayız unutma el birliği ile inşallah atlatıcaz
Sislide bana 6 bin demistii.Canim insallah hersey kolayca olur bebisine en kisa zamanda kavusursun dualarimiz seninle. Fiyat ta histereskopi 6 bin kusurdu bahcecide sormstm yani iyi bir yerse normal fiyat ikisi icin:ss
Çok geçmiş olsun canım. Peki o mu engelli bebeğe tüpün yanında nasıl olur ki başka bi doktorada göstersen. Banada kaç tane doktor kist dedi üniversiteye gittim profesöre baktı kist falan değil bu dedi sadece hematom vardı onu patlattı hemen oracıkta. 14 bin çok pahalı sanki tüp bebek mı yaptıriyorsun histereskopide laparaskopide çok basit bir işlem yani tırla topla 1 saatini almazDoktor gorusmem bitti
Hiteroskopi olucak kesin
Her iki tupunde yaninda iki adet kist varmis
14mm ve 17 mm
Onlarinda alinmasi lazimmis
3-4 ay
Sonrasinda kendi kendine deneme yada asilama tup bebek
Laraskopi ve hitereskopu icin 14 bin fiyat verdiler
Basim catliyor
Aynen öyle çok haklısın kuzum ne diyim yani neyse ki çözümü var inşallah güzel olacak her şeySorma valla suan bende ayni drumdayimm
Neye kime guvencezz kafaalar cok karisik
Dusunucem canimm
Baska doktora gittimde o kisti gormezse bu seferde yinee banaa suphe düsucek onuda düsunmedim degull
Sislide bana 6 bin demistii.
Fiyat yuksek birazz ama sonrasinda tupe rapor destegi flaan varmiss
Özelden attım canımGüzel şeyler çıkacağı kesin aaa benim minnoşlarımm
Ayy at at kuzum bekliyorum
Bir kaç doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim, bak bana da önce histeroskopi ardından tüp bebek yapılacak dediler, bugün başka bir doktor kateter geçş denemesi yaptı, ağrısız sızısız geçti, ötekinde gitseydim şimdi histeroskopi olacaktım 7bin verip, hemde boşu boşuna, Allah iyi doktorlara denk getirsin inşallah, özel sağlık sigortan var mı o karşılıyo olması lazımDoktor gorusmem bitti
Hiteroskopi olucak kesin
Her iki tupunde yaninda iki adet kist varmis
14mm ve 17 mm
Onlarinda alinmasi lazimmis
3-4 ay
Sonrasinda kendi kendine deneme yada asilama tup bebek
Laraskopi ve hitereskopu icin 14 bin fiyat verdiler
Basim catliyor
Kaç yıllık evli biliyor musun? Bazen iki yılı doldurduktan sonra oluyormuş vücut kendini anca hazırlayabiliyormuş benim teyzelerimki 2 yıl dolunca olmuş mesela. Rabbim tedavisi olmayan amansız hastalık vermesin kist basit geçer gider inşallah
Kist tuplere yakin yerdeymis canimmmBir kaç doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim, bak bana da önce histeroskopi ardından tüp bebek yapılacak dediler, bugün başka bir doktor kateter geçş denemesi yaptı, ağrısız sızısız geçti, ötekinde gitseydim şimdi histeroskopi olacaktım 7bin verip, hemde boşu boşuna, Allah iyi doktorlara denk getirsin inşallah, özel sağlık sigortan var mı o karşılıyo olması lazım
bide kist yumurtalıklara mı yapışıkmış yani 14mm ve 17mm büyük değilki her ay oluşup oluşup adetle atılanlar gibi de olabilir, bu zamana kadar vardıysa kimse mi görmedi bunu yani
hangi şehirdesin hangi doktora gittin acaba sakıncası yoksa
Hadi ya çkharika bahaneydi aslındavalla o bahane bana uymuyo inanmazlarçünkü hem korona geçirdim 4 ay önce hemde 2 doz aşımı oldum
Bak bu mantıklı biz ayrı ayrı olduk önce eşim oldu ve bulastirmadi bana ilginçtirHahahaaheşim olmuş bu defa da
Tüp bebek parasıFiyata ne diyosun
Kuzu tüplerde kist olunca kendi kendine geçme ihtimali nedir? ameliyat şart eğer dr un tespiti doğruysaKaç yıllık evli biliyor musun? Bazen iki yılı doldurduktan sonra oluyormuş vücut kendini anca hazırlayabiliyormuş benim teyzelerimki 2 yıl dolunca olmuş mesela. Rabbim tedavisi olmayan amansız hastalık vermesin kist basit geçer gider inşallah
Kuzu eşi de olmuş işyeri biliyormuşBak bu mantıklı biz ayrı ayrı olduk önce eşim oldu ve bulastirmadi bana ilginçtirsonra annemlerden bulaştı
Hadi ya. Bizim patronda işlemler ne zaman diyor haberleri var yekten soruyo adamKuzu eşi de olmuş işyeri biliyormuş
Benim hamile olduğumu yeni öğrendiler iş yerindeHadi ya. Bizim patronda işlemler ne zaman diyor haberleri var yekten soruyo adam
Aynen eğer kist varsa tüplerde olurda ama bence biraz pahalı başka bi doktorada araştırsın diye dediydim. Yanı yinede dermanı var ya ona şükür. Rabbim şifamızı versin biran önceTüp bebek parasıo konuda da teo gibi düşünüyorum eğer üniv de bunu başarılı yapıyorlarsa yerinde olsam tercih edebilirim
Kuzu tüplerde kist olunca kendi kendine geçme ihtimali nedir? ameliyat şart eğer dr un tespiti doğruysa
Kuzu eşi de olmuş işyeri biliyormuş
TEoylan konustuk az onceeTüp bebek parasıo konuda da teo gibi düşünüyorum eğer üniv de bunu başarılı yapıyorlarsa yerinde olsam tercih edebilirim
Kuzu tüplerde kist olunca kendi kendine geçme ihtimali nedir? ameliyat şart eğer dr un tespiti doğruysa
Kuzu eşi de olmuş işyeri biliyormuş
İşte üniversitede yapılırsa bu paralar ödenmeyebilir şimdi onun araştırmasını yapıyorAynen eğer kist varsa tüplerde olurda ama bence biraz pahalı başka bi doktorada araştırsın diye dediydim. Yanı yinede dermanı var ya ona şükür. Rabbim şifamızı versin biran önce
Sen ne düşünüyorsun canımTEoylan konustuk az oncee
Tup icin rapor imkani sunuyorlar ve 1 yil sonraya veriyorlarmis simdik arkadasimla gorustum orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?