Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kdar şey yapmış kadınceğiz diğerlerinden yesin çok laf etmesin
Vuuu o zaman senin bebişler dahi desene hay maşallah ohhh ellerine sağlık canım okuya okuya geliyorum m merakla
Valla artık ortaya ne çıkarırım bilmem bakacaz
Üffffff harika duruyor yaaaa takayım bende int tarifi var mı? Haftasonu yaparım çok iyi fındık falan ellerine sağlık canım sana da cücüklere de yarasın
Gerçekten lezzetli oldu kuzum görüntüsü de çekiyor insanı. Sana atayım tarifini dur.

Güzel şeyler çıkacağı kesin aaa benim minnoşlarımm

Ayy at at kuzum bekliyorum

Sorma valla suan bende ayni drumdayimm
Neye kime guvencezz kafaalar cok karisik

Dusunucem canimm
Baska doktora gittimde o kisti gormezse bu seferde yinee banaa suphe düsucek onuda düsunmedim degull
Canim insallah hersey kolayca olur bebisine en kisa zamanda kavusursun dualarimiz seninle. Fiyat ta histereskopi 6 bin kusurdu bahcecide sormstm yani iyi bir yerse normal fiyat ikisi icin:ss
Sislide bana 6 bin demistii.
Fiyat yuksek birazz ama sonrasinda tupe rapor destegi flaan varmiss

Çok geçmiş olsun canım. Peki o mu engelli bebeğe tüpün yanında nasıl olur ki başka bi doktorada göstersen. Banada kaç tane doktor kist dedi üniversiteye gittim profesöre baktı kist falan değil bu dedi sadece hematom vardı onu patlattı hemen oracıkta. 14 bin çok pahalı sanki tüp bebek mı yaptıriyorsun histereskopide laparaskopide çok basit bir işlem yani tırla topla 1 saatini almaz

Aynen öyle çok haklısın kuzum ne diyim yani neyse ki çözümü var inşallah güzel olacak her şey

Bir kaç doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim, bak bana da önce histeroskopi ardından tüp bebek yapılacak dediler, bugün başka bir doktor kateter geçş denemesi yaptı, ağrısız sızısız geçti, ötekinde gitseydim şimdi histeroskopi olacaktım 7bin verip, hemde boşu boşuna, Allah iyi doktorlara denk getirsin inşallah, özel sağlık sigortan var mı o karşılıyo olması lazım
bide kist yumurtalıklara mı yapışıkmış yani 14mm ve 17mm büyük değilki her ay oluşup oluşup adetle atılanlar gibi de olabilir, bu zamana kadar vardıysa kimse mi görmedi bunu yani
hangi şehirdesin hangi doktora gittin acaba sakıncası yoksa

H halleycik konuştuk senle ama ..
Eğer kist olmsa rahim anomalisi yok spermde bir sıkıntı yok yani gebe kalmanı engelleyecek birşey yokken neden olmadı acaba kist olabilir bence
Kaç yıllık evli biliyor musun? Bazen iki yılı doldurduktan sonra oluyormuş vücut kendini anca hazırlayabiliyormuş benim teyzelerimki 2 yıl dolunca olmuş mesela. Rabbim tedavisi olmayan amansız hastalık vermesin kist basit geçer gider inşallah

Kist tuplere yakin yerdeymis canimmm
Benim bu 4 doktor deneyimimm
2 .kez normal bir uzmana gittimmm
3.kez sisli memoriale gittim Semra kahramana o hiteroskopi sart deedi kistlerden bahsetmedii.
4.kez burda prof. Gitim Eray Caliskan

Fiyata ne diyosun
Tüp bebek parası o konuda da teo gibi düşünüyorum eğer üniv de bunu başarılı yapıyorlarsa yerinde olsam tercih edebilirim
Kuzu tüplerde kist olunca kendi kendine geçme ihtimali nedir? ameliyat şart eğer dr un tespiti doğruysa
Bak bu mantıklı biz ayrı ayrı olduk önce eşim oldu ve bulastirmadi bana ilginçtir sonra annemlerden bulaştı
Kuzu eşi de olmuş işyeri biliyormuş

Aynen eğer kist varsa tüplerde olurda ama bence biraz pahalı başka bi doktorada araştırsın diye dediydim. Yanı yinede dermanı var ya ona şükür. Rabbim şifamızı versin biran önce

TEoylan konustuk az oncee
Tup icin rapor imkani sunuyorlar ve 1 yil sonraya veriyorlarmis simdik arkadasimla gorustum orda.

Aynen eğer kist varsa tüplerde olurda ama bence biraz pahalı başka bi doktorada araştırsın diye dediydim. Yanı yinede dermanı var ya ona şükür. Rabbim şifamızı versin biran önce
İşte üniversitede yapılırsa bu paralar ödenmeyebilir şimdi onun araştırmasını yapıyor
TEoylan konustuk az oncee
Tup icin rapor imkani sunuyorlar ve 1 yil sonraya veriyorlarmis simdik arkadasimla gorustum orda.
Sen ne düşünüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…