Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist tuplere yakin yerdeymis canimmm
Benim bu 4 doktor deneyimimm
2 .kez normal bir uzmana gittimmm
3.kez sisli memoriale gittim Semra kahramana o hiteroskopi sart deedi kistlerden bahsetmedii.
4.kez burda prof. Gitim Eray Caliskan
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla çözülür şu ve hamile kalırsın inşallah

İşte üniversitede yapılırsa bu paralar ödenmeyebilir şimdi onun araştırmasını yapıyor

Sen ne düşünüyorsun canım
Allahım yardımcısı olsun inşallah ya. Canisi cleocin vajinal krem duydun mu acaba benim bugün adetinin 5. Günü ve az bi lekelemem var kullanabilir miyim ya normalde adet bittikten sonra yazıyor ama kan falan yok az bisey normal zaman gibi lekeleme var. Oruç tutsam desem araştırdım normal adet zamanını doldurmam gerekmiş ondan sonra leke gelirse sorun olmuyormuş. Normalde 8 gün oluyorum ben. Acaba kremi kullansam mı bilen biri var mı ya

İşte üniversitede yapılırsa bu paralar ödenmeyebilir şimdi onun araştırmasını yapıyor

Sen ne düşünüyorsun canım
Biraz saglikli dusuneyim kuzum
Araba bozuldu debriyaj calismiyordu donuste onada cok gerildimm
TanSiyonum yukselmis 14-10

Kist tuplere yakin yerdeymis canimmm
Benim bu 4 doktor deneyimimm
2 .kez normal bir uzmana gittimmm
3.kez sisli memoriale gittim Semra kahramana o hiteroskopi sart deedi kistlerden bahsetmedii.
4.kez burda prof. Gitim Eray Caliskan
Adana'ya bizim doktora gelip gitsen seyahat falan her şey dahil daha uyguna gelir

Hastalığın bitsin hemen basla bende 4 kere anca kullana bildim gece yap ama

Hastalığın bitsin hemen basla bende 4 kere anca kullana bildim gece yap ama
Bende de 3 tane kalmış evet gece yapıyorum ama ne bilim lekeleme var sadece içtiğim ilaçlarda lekeleme yapıyor ya dedim yapsam olur mu acaba

Kızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Oyy kuzum çok geçmiş olsun iyi demi şimdi bazen dikkatlerinden kaçıyor bazı şeyler Allah bir daha aksi hale getirmesin canım

Canım bunda ilkine göre koyulaşma var sanki Bn mi yanlış görüyorum blmyrm ama ztn bu kaset testlerde çok Bi koyulduk bekleme o erken gebelik testlerinden daha belirgin çıkıyor
Dunki ile ayni koyulukta canim Var bu iste bir tuhaflık sanki ama.. Icim hiç rahat degil az koyulassa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…