Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sukoyvermek yok daha çokkk başındayız. Bu yol kısa da sürebilir uzun da. Kader sana ne saklıyor bilemezsin o yüzden duanı eksik etme,bulunduğun duruma şükrünü eksik etme en önemlisi isyan etme. Her isyan bir imtihan

Bugüne şükür doğru diyosun. Allah bilir artık kısa mi tutar yolumuzu uzun mu bakalım hayırlısı neyse o olsun artık kaderimizde ne varsa o Yok anam bu iş böyle olmayacak doktora gidem yaz hocam dicem artık depresyon mu var başka bişey mi var bu ne böyle uyku yok günlük hayatım gibi, huzur gitti öteden el salliyo ölem mi napam dicem

Zaten mayısa kadar uzamadımı bebiş. Ben de 17 mayısa kadar çalışıyor görünüyorum hastanede ki müdür olacak şahıs gel istifanı ver dedi neden veriyomusum. İzin bitince kendileri atarlar ya da o zaman istifamı veririm.

Kuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorum bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur
günaydınnnnn......
ben hala bi bahane bulamadım
Günaydın bebişim iş yerini bilemediğimden bahane de uyduramıyorum
A ah çok mu zekiymiş o müdür. Sakın öyle birşey yapma. Tüp ile birlikte inşallah gebe kalırsan çıkaramazlar da seni. En kötü durumda tazminatını alırsın

Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
Hamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
Canım çok geçmiş olsun
Allah razı olsun canım
Oyy kuzum çok geçmiş olsun iyi demi şimdi bazen dikkatlerinden kaçıyor bazı şeyler Allah bir daha aksi hale getirmesin canım
Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.
LaRisaCca sağol kuzucum

Rabbim sağlıklı ömürler versin elden ayaktan düşürmesin inşallah

Kızlar rüyamda pastane Sandwich ekmeğinin arasına beyaz peynir domates koyup yiyorum Allah ım nasıl mutluyum yerken uyandım ki ağzımda tadı var
Günaydın canım benim nasıl güzel gider o varya evde şu an malzemen varsa hemen yapıp ye canın çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…