- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.541
İnşallah canımAllah yüzümüze baksin kuzum valla bu durumları yaşayan bir ben değilim tabiki yolun başındayım önümde bununda farkındayım. Çok çok zor şeyler atlatmissin. Allah sanada yavrularına da musmutlu günler nasip etsinAllah bizede güç kuvvet versin. En kısa zamanda atlatırız umarim Gülmeyi unutmadan inşallah
Canım çok geçmiş olsunKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallahKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Bugüne şükür doğru diyosun. Allah bilir artık kısa mi tutar yolumuzu uzun mu bakalımİnşallah canımsukoyvermek yok daha çokkk başındayız. Bu yol kısa da sürebilir uzun da. Kader sana ne saklıyor bilemezsin o yüzden duanı eksik etme,bulunduğun duruma şükrünü eksik etme en önemlisi isyan etme. Her isyan bir imtihan
Benim canım arkadaşım çok seviyorum seni
Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını
Canım Allah dağına göre kar yağdırır. Ne yaşadın hangi durumda ne karar aldın bu sana nasıl yansıdı bilemeyiz. Ama şunu bliyorum, hayat geriye bakıp takılıp kalamayacak kadar hızlı akıyor. Geçmişte takılıp kaldıklarımız bugünümüze hep engel. Her zaman nasıl düzeltiriz i düşünüp buna çabalamak gerek. Sen de bunu yapabilecek güçtesin.
Kara bulutlar kaldır aradan gülllll
Zaten mayısa kadar uzamadımı bebiş. Ben de 17 mayısa kadar çalışıyor görünüyorumHaklısın kuzucum işte hepimizin hesabı ayrı. Otel pandemi sürecinde konaklamadan, pandemi öncesinde kazandığından çok daha fazlasını kazandı. 3 otel daha diktiler. Ama gel gelelim ki 6 kişi onlara çok geliyoruz.valla ne zamanki ücretsiz izne çıkardılar bizi, niye gidip 1500 e tamah edeyim? 30 günlük rapor yazdırdım koydım önlerine, düşük riski yazdırdım. Öyle öğrendiler
Ay hadi güzel haberler alalım şöööyle en afillisindenBugün aradık yarın yada çarşamba dediler canım
Çok geçmiş olsun, Allah eksikliklerini göstermesinKızçeler babam yanlışlıkla antibiyotik yutmuş, alerjisi var. Onu acile götürdüm geldim.Serum kendine getirdi şükür
Kuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorumBugüne şükür doğru diyosun. Allah bilir artık kısa mi tutar yolumuzu uzun mu bakalımhayırlısı neyse o olsun artık kaderimizde ne varsa o Yok anam bu iş böyle olmayacak doktora gidem yaz hocam dicem artık depresyon mu var başka bişey mi var bu ne böyle uyku yok günlük hayatım gibi, huzur gitti öteden el salliyo ölem mi napam dicem
Günaydın bebişimgünaydınnnnn......
ben hala bi bahane bulamadım
A ah çok mu zekiymiş o müdür. Sakın öyle birşey yapma. Tüp ile birlikte inşallah gebe kalırsan çıkaramazlar da seni. En kötü durumda tazminatını alırsınZaten mayısa kadar uzamadımı bebiş. Ben de 17 mayısa kadar çalışıyor görünüyorumhastanede ki müdür olacak şahıs gel istifanı ver dedi neden veriyomusum. İzin bitince kendileri atarlar ya da o zaman istifamı veririm.
Hamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canımGeçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
Allah razı olsun canımCanım çok geçmiş olsun
Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.Oyy kuzum çok geçmiş olsun iyi demi şimdi bazen dikkatlerinden kaçıyor bazı şeyler Allah bir daha aksi hale getirmesin canım
Babam iyi şükür canım. Test için de çok heyecanlıyım ya sanki hamilelik testim çıkacakC Capanin Gururu Teyom canımm babacığın nasılve bugün sonuçlar çıkar inşallah. İnşallah herşey yolundadır
Rabbim sağlıklı ömürler versin elden ayaktan düşürmesin inşallahHamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
Allah razı olsun canım
Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.
LaRisaCca sağol kuzucum
Sağol canım benim inşallah, kalbim küt kütAy hadi güzel haberler alalım şöööyle en afillisinden
Amin çok sağol canım benimÇok geçmiş olsun, Allah eksikliklerini göstermesindaha iyidir inşallah babacığın kuzum?
Günaydın canım benimKızlar rüyamda pastane Sandwich ekmeğinin arasına beyaz peynir domates koyup yiyorum Allah ım nasıl mutluyum yerkenuyandım ki ağzımda tadı var
E aynı şey bu zaten olumlu çıkarsa = hamilesinBabam iyi şükür canım. Test için de çok heyecanlıyım ya sanki hamilelik testim çıkacak
Almıyorum canım ekmek çeşitlerini eveGünaydın canım benimnasıl güzel gider o varya evde şu an malzemen varsa hemen yapıp ye canın çekmiştir
Bay X hemen çağırsa keşkeE aynı şey bu zaten olumlu çıkarsa = hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?