- 21 Nisan 2021
- 45
- 19
- 38
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.381
Merhabalar ben de geçen ay ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde inofolic combi verdi doktorum 1kutu sabah akşam iç dedi. Yumurta takibi yaptık ve yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi yapıldı. Çatlatma iğnesini vurulduktan sonraki 2 gün ilişki olmasını söyledi öyle oldu. Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi sabah kanamam başladı yani normal adet günümde. Gebelik oluşmuş fakat tutunamamış kimyasal gebelik dedi doktor. Adetimin 3.günü tekrar gelmemi söyledi hormon testi yapıldı bütün değerlerim normal çıktı. Tekrar inofolic combi verdi yine 1 kutu sabah akşam. Bu sefer yumurta takibi veya çatlatma iğnesi için çağırmadı. Ben de ovulasyon testleriyle takip ediyorum. Adetimin 8.günü yapmaya başladım o günden beri hep koyu çıkıyor. Normalde önceki aylarda da yapıyordum sadece pikten önceki gün bu koyulukta oluyordu. Ama bu sefer her gün pikten önceki gün gibi koyu çıkıyor. Yalnız 11.gün pik yaptı tam olarak. Normalde 14-15-16. günler civarında olurdu pik. Neyse ben yumurtlamam yakındır diye düşündüm yine ertesi günü değerlendirdik sonraki günü de değerlendirdik. Ama test koyu çıkmaya devam ediyor pik değil ama hala koyu. Sonra 16.gün yine pik oldu ve bugün 17.gün yine pik. Yine yumurtlama olmuştur veya olmak üzeredir diye bugünü de değerlendirdik tabi ama hiçbir şey net değil. Sormak istediğim şu ki acaba geçen ay olduğum iğnenin etkisiyle mi bu ay ovulasyon testlerim sürekli koyu çıkıyor. O yüzden değilse neden acaba? Var mı böyle bir durum yaşayan?