• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee o zaman ben macunu bırakayım larimm valla sabah akşam bal yemekten sanırım diş ağrısı çekmeye başladım 🙄🙄
Ay hadi inşallah belime kuvvet cidden bu ramazanda bu iş zor ama silikleşip üzerinden 3 gün geçinceye dek hergün değerlendirmeyi düşünüyoeum😬
Sağlama almış olursun canım. Ovü testlerin yetecek gibi duruyor başka teste gerek kalmayacak. Bence macundan yan etki aldıysan tabi bırak ama normalde pike kadar yemek gerekiyorsa ye bence canım

Sağlama almış olursun canım. Ovü testlerin yetecek gibi duruyor başka teste gerek kalmayacak. Bence macundan yan etki aldıysan tabi bırak ama normalde pike kadar yemek gerekiyorsa ye bence canım
Hadi inşallah bu koyuluk bu saatten sonra dönmezse yoldan yeticek gibi 😂😂
Yemem gerekirse yerim neler yaptık çocuk için ona da katlanırım kız 😂😂

Ben başlarda çok sinir oldum yapamadım ugrastim sonra az çok becerdim yaptım kolay asko 😁😁😁😁 video izlersen yaparsın punch pano falan yazarsan insataya çok güzel ornekleri var
İzledim canım iğne ve ip aldım ama ne kumaşı alacağımı bilmiyorum.

Ohh ne güzel 😂 biz de yemek yedik oturduk film izliyoruz. Bütün eskittiğim ayakkabılarımı filan atmıştım kendime sandalet terlik babet siparişi verdim buralar sıcak oldu epey giyerim artık. Elbiselerim de hep boldur benim. O yüzden hamilelik almam gerekmeyecek epey süre çok şükür. Öyle idare ederim diye düşünüyorum. Hatta kuzenlerim geçen yıl hamileydi dedimki hamileliklerinizi ayırırın gelip alacam 😂 bir kere giyilecek şeylere para vermek istemiyorum

Getirme kuzum aklına. Bu süreç seni nasıl mutlu edecekse öyle yap. Eşin de sana destek bin şükür, burada arkadaşların da var gel bizimle konuş herşeyini 🤗💛 seni seviyoruz

Kaynanaya dırdır ama anneye ev temizliği 😂😂
Nankör halloş😶

Back
X