• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yetişti :KK45: normalde pazartesi gelecekti değişim yapmislar cuma geldi :dua: cuma cumartesi değerlendirdim bugunu de yarını da değerlendiririm 💃💃 ama kafama takılan en son 17si ilişkim olmuştu cumaya kadar 5gun geçiyor sperm bayatlama durumu nedir acaba bu durumda🙄
Ayyy çok sevindim ya 🤗 canım 5 gün uzun süre ama şans yok değil sonuçta birkaçgündür değerlendiriyorsun ve değerlendireceksin inşallah bu ay gebe kalırsın bebişim Rabbim ramazan yüzü hürmetine nasip etsin inşallah 😍
Kasık ağrısı ile birlikte yoğun akıntım vardı bu günlerde inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏
İnnnnşallahhhh kuzum 🤗

😂 Hepimiz aynı durumdayız canım istediğimiz kadar dikkat edelim kaçaklar olmuyor değil 🤭🤭 iyi olmana çok sevindim. Sen de büyüttün bebişi maşallah 🧿

Canımıniçi hamd olsun iyiyim normale döndüm. Sen nasılsın 🤗 keseye kaç gün kaldı 😍

Acaba pco da macun kullanımı nasıl? Portim bence bu konuyu bir araştır ya da aldığın sayfaya sor belki de bırak derler ?
Dur öyle yapayım o zaman larimm. Sen nasılsın tansiyon sorununmu oldu çok okuyaöadım ama nasıl oldun

Ayyy çok sevindim ya 🤗 canım 5 gün uzun süre ama şans yok değil sonuçta birkaçgündür değerlendiriyorsun ve değerlendireceksin inşallah bu ay gebe kalırsın bebişim Rabbim ramazan yüzü hürmetine nasip etsin inşallah 😍

İnnnnşallahhhh kuzum 🤗
İnşallah asko yaa Rabb'im inşallah bu mübarek ayda bu sevinci bana ve bebek isteyen herkese nasip eder🤗❤️🙏

Dur öyle yapayım o zaman larimm. Sen nasılsın tansiyon sorununmu oldu çok okuyaöadım ama nasıl oldun
Sor bakalım sonucu bana da söyle ben de öğreneyim,merak ettim. İyiyim çok şükür canım benim 🤗 geçti hamd olsun
İnşallah asko yaa Rabb'im inşallah bu mübarek ayda bu sevinci bana ve bebek isteyen herkese nasip eder🤗❤️🙏
Amin asyam dua olup çıksın ağzımızdan 🤲🏼🌼

Sor bakalım sonucu bana da söyle ben de öğreneyim,merak ettim. İyiyim çok şükür canım benim 🤗 geçti hamd olsun

Amin asyam dua olup çıksın ağzımızdan 🤲🏼🌼
Sorunca haber vericem larim 🤗 çok şükür kenkemm dikkat et kendine 🤗🤗

😂 Hepimiz aynı durumdayız canım istediğimiz kadar dikkat edelim kaçaklar olmuyor değil 🤭🤭 iyi olmana çok sevindim. Sen de büyüttün bebişi maşallah 🧿

Canımıniçi hamd olsun iyiyim normale döndüm. Sen nasılsın 🤗 keseye kaç gün kaldı 😍

Acaba pco da macun kullanımı nasıl? Portim bence bu konuyu bir araştır ya da aldığın sayfaya sor belki de bırak derler ?
Büyüyor değil mi ben yeni yeni inanıyorum 😂😂😂😂🙈
Sen nasılsın, kontrolün ne zaman🥰 İkiz olunca daha sık oluyor değil mi 🤗 Yerim ben onları☺️🧿

Canım etiketlemiştim ama görmedin. Harbiyede zincirleme tır kazası olmuş sizin bir zararınıx kaybınız etkilenmeniz yok değil mi inşallah

İnşallah canım pozitif olalım 🤗

Canım aç kalma az az da olsa birşeyler yemelisin o da bulandırır geçmiş olsun canım 💛

Teşekkür ederim canım benim 🤗
Canım bazen adet miktarı az bazen de fazla olabiliyor korkacak birşey yok bence
Ayy larişkooo gördüm kzayı çok kötüydü tanıdıklarımdn kmse degl çok şükür ama kazaya çok üzüldüm 😔😔 görmedim yazdığını kuzuş glba gözümden kaçmış

Bbgm çok skür şişkinligim geçti annemde bana yogurt corbası yaptı ondn içtim birde anason ve kimyon kaynattı çok şükür iyiyim ama dgru, düzgün bsy yemedm rahat kalmak için yarn telafi ederim 🙈

Bebişim
Ben bugün daha iyiyim kuzu😍 Sanırım son iki gün yemek olayını fazla kaçırdım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bugün dikkat ettim galiba o yüzden oldu🤦🏻‍♀️ Sonra acaba neden kilo alıyorum diyorum 😬😬😬😬

sık sık az da olsa yemen lazım yoksa daha çok bulanıyor canımcım,gerçi ben sık sık çok yiyormuşum onu da yeni farkettim😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kuzuş inan yiyecek durumda degldi midem sanki yersm daha kötü olurum gibiydi corba içtim bastırdı bugn midem yemedgm icin rahat eder 🙆‍♀️🙆‍♀️

Benım ağrım yok şuanlık az var ama yok denecek kadarda yok nedense ilkinde bayaa ağrımıştı nıyetlıyım bide bozmadım orucumu iğneye ragmen. Gene kazasını yapıcam tabı.. yarın agrır dıye düşünüyorum. Vıtamın kullanıyorum asprrın kullanıyorum canım.pekı ya sen? Bide hangı şehırdesın canım🥰🥰
Benim ağrım baya fazla canım inşallah kötü bişeyler olmuyordur baya canım yanıyor sabahtan beri aspirin arada bende içiyorum folik asit b12 bide d vitaminini verdi benim doktorum da kuzum ben burda isim şehir paylaşmıyorum 🙈😅

Valla canım Rabbim neyi uygun görürse🙏😍 isterim ama tek gibi düşünüyorum 🙈
Rabbim gönlüne göre versin canım 🤗 böyle bir ihtimal var 😁
Büyüyor değil mi ben yeni yeni inanıyorum 😂😂😂😂🙈
Sen nasılsın, kontrolün ne zaman🥰 İkiz olunca daha sık oluyor değil mi 🤗 Yerim ben onları☺️🧿
Büyüyor tabi annesi 🤗 göbişin çıkmadı mı hala?
Biz iyiyiz kuzum, kontrolüm cuma günü. Yok canımıniçi ayda 1 çağırıyor benim doktor 😁 özlüyorum görmeyi
Ayy larişkooo gördüm kzayı çok kötüydü tanıdıklarımdn kmse degl çok şükür ama kazaya çok üzüldüm 😔😔 görmedim yazdığını kuzuş glba gözümden kaçmış

Bbgm çok skür şişkinligim geçti annemde bana yogurt corbası yaptı ondn içtim birde anason ve kimyon kaynattı çok şükür iyiyim ama dgru, düzgün bsy yemedm rahat kalmak için yarn telafi ederim 🙈
Hamd olsun sizde birşey yok olanlara rabbim şifa versin,kaybı olanlara rabbim sabır versin 😑
Canım rahatlamana çok sevindim. Sen bu kadar çok karıştırma canım benim yerken 😂

Kuzum sen nasıl oldun yazdığını şimdi gördüm tansiyonun düzeldi mi iyi misin ki?

Yolda ölüyoruz deseler yapmayacaklar birşey kuzum bizde çok şaşırdık sanki keyfimize yaptıracağız testi 🤦‍♀️

Yaklaşık 10 gündür her gece var kuzum bu baş ağrısı gündüz birşeyim yok ama diyorum yorgunluktan mı acaba çünkü benim bünyede çok zayıf yorgunluğa falan gelemiyorum hiç 🤦‍♀️🥴 bugün 10.günü eşimin çok şükür bitirdik inşallah bende de yoktur birşeyde kurtulur gideriz hayırlısıyla sağlıkla🤲

C Capanin Gururu Teyom edaecoo edaecoo Skrkz17 Skrkz17 kızçeler siz nasılsınız napıyorsunuz yasağın son günü nasıl geçiyor? 🥰😍
ben köydeyim canım, iyi geçti şükür.

Canım etiketlemiştim ama görmedin. Harbiyede zincirleme tır kazası olmuş sizin bir zararınıx kaybınız etkilenmeniz yok değil mi inşallah

İnşallah canım pozitif olalım 🤗

Canım aç kalma az az da olsa birşeyler yemelisin o da bulandırır geçmiş olsun canım 💛

Teşekkür ederim canım benim 🤗
Canım bazen adet miktarı az bazen de fazla olabiliyor korkacak birşey yok bence
4 gün arayla 2 defa adet olmak normal yani, doğru mu anladım Larisacım :confused:

4 gün arayla 2 defa adet olmak normal yani, doğru mu anladım Larisacım :confused:
A yok ben onu anlamadım 2. Adet dönemin sandım 4 gün arayla yazmamışsın ki 🤔 ama şu normaldir, lekelenme şeklinde başlamıştır sen onu normal rutinin ise 1. Ve 2. Gün saymışsındır ama sökülmemiştir 4 gün sonra sökülmüştür bunun başka bir açıklaması olabileceğini sanmam

Selam kızlar nasılsınız? Nasıl geçiyor pazar günününüz?
LaRisaCca LaRisaCca geçmiş olsun kuzum, karpal tunel 3 yıl önce geçirmiştim, fizik tedaviyle düzeldi çok şükür. arada ağır kaldırınca biraz sızlıyor o kadar.
Kızlar size birşey soracağım, ben geçen hafta 16sında regl oldum gibi, normalde 4 gün süren reglim 2 gün çok ama cok az geldi ve ağrısızdı ayrıca beklenen adet tarihimden 12 gün sonra geldi. bitince günleri değerlendirelim dedik ve ben dün (24 ünde) tekrar regl oldum, hem de öyle böyle değil ağrılar da fazla... Bu durum normal mi sizce? ne yapmam lazım?
Canım belki regl olmamıssındır, ara kanama tarzı birşeydir? Çok az geldi 2 gün sürdü dedinya aklıma ara kanama geldi.

Back
X