• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize selam 🙋‍♀️ ben yumurtam çatladı mı acaba diye düşünürken meğersem büyümemiş bile 😐bugün 13. günüm muayeneden geldim şimdi yumurtam sadece 1 cm 😐bu ay 3. Klomen tedavim doktorum ilacı yarım yarım 4 gün daha kullanmamı söyledi.. O kadar umutla gitmiştim ki çünkü geçen ay 13. Gün yumurtam 21 cm Di..klımrn kullanırken böyle Bi sorum olmadı daha önce
Canım benim selamlar
Yumurtalar milimle ölçülüyor kuzucum cm değil. Nasıl 1 mm bile olmamış olur. Bu tedavide İlk gittiğinde bundan daha büyük ölçüde yumurtan ölçülmüşmüydü yoksa ilk kontrol mü? Bence yumurtan çatlamış ve artık kullanmaya devam etmenin anlamı yok4 günde 1 mm den en az 17 mm ye gelmesi mümkün değil tedavi iptal. Dr unun devam et demesi çok anlamsız

Bu eşinin ve ailesinin hareketleri bana travmatik hatıralarımı getiriyor 😑 senin için çok dua edeceğim güzel kalpli arkadaşım rabbim seni korusun rabbim senin arkanda olsun 🤗 inşallah eşinin aklına kalbine merhamet iyi huy güzel ahlak aşk sevgi saygı düşürsün

He tabldotta 3-5 bişi serpili 😂

Kaşındırıyo gibi 😂

Sen ne demek istediğimi anlıyosun bak 😂

Canım inşallah sende birşey yoktur 😂 Allah korusun . Ellerine sağlık güle güle kirlet
Seço alemsin ha .
Başka doktor da sana aynı şeyi söyledi hala sen daha çok biliyon 😂 sen başla şu tedavine zaten takipte başka doktorla yola devam edeceksin yazdırırsın sağlık ocağı bile yazıyor

Canım ben hiç kullanmadım 🤔 erimeyen toz di mi

Ödersen geri alamazsın allama 😂

Kuzum aminnnn😁
Benim dr hiçbirşey yasaklamadı herşey serbestti ben sadeve d vitamini ve folik asiti önceden aldım doktora söylemeden. O kadar 🤗 iğnelere başlayınca rutin ile ilgili yine bolca konuşuruz

Oldukça rahat geçirdim hiçbirşeyden kısmadım hergün yürüyüş yaptım bebişim kahve de içtim herşey de 😁sakin mutlu stressiz yaşadım

Yaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍 günün 2. Güzel haberi senden geldi bak
Maşallah 🧿 tek denemede olsun kucağın dolsun inşallah
Hergğn yürüyüş yap muhakkak kan dolaşımı önemli
Canım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş. :KK37: :KK200:

Canım benim Allah razı olsun bende sana dua ediyorum hep, sağlıkla evlatlarına kavuş. :KK37: :KK200:
Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutma

Amin canımıniçi . Neden bilmiyorum seninle çok sohbet edemesek de içimden sana ayrı bir duygusal bağım var . Belki hayatından etkileniyorum bir dua edenin olduğunu hiç unutma

Allah razı olsun bende çalışıyorum çok girip bakamıyorum. girince de muhakkak topiğe girip okuyorum :) duygularımız karşılıklı canım benim.

Kuzum aminnnn😁
Benim dr hiçbirşey yasaklamadı herşey serbestti ben sadeve d vitamini ve folik asiti önceden aldım doktora söylemeden. O kadar 🤗 iğnelere başlayınca rutin ile ilgili yine bolca konuşuruz

Oldukça rahat geçirdim hiçbirşeyden kısmadım hergün yürüyüş yaptım bebişim kahve de içtim herşey de 😁sakin mutlu stressiz yaşadım
O zaman doktorun ellerine bıraktım kendimi gitti 😂😂 nasip gerisi artık hücrelerimiz ne cevap verir tedaviye bakalım 😂😉 strese hayır.
Dönüp bakıyorum dünden beri laricim ne olursa olsun kocamla çok çok güzel zamanlar gecirmisim. Ne bilim bı duygulandım birlikte buyumusuz gibi. Çok güzel zamanlarda yan yana durmusuz zorluklarinida aşarız ne diyelim. Olmadı iki edi büdü yaşar gideriz needelim 😂😂

Selam kızlar 💐
Canım LaRisaCca LaRisaCca nasılsın? 4. Kez çatlama iğnemi olacağım bugün oruçlu olunca evde kendim yapayım dedim dualarınızı bekliyorum ☺️🥰 galiba benim yumurtalar geç büyüyor adetten sonra 18. Gün yeni büyümüş😃
Hayirli haberlerini bekliyoruz bu ay canim insallahh❤

Ay bisi kalmamis bebislerle randevun var insallah😍❤❤
Aynen kuzum heyecanla bekliyorum inşallah 🤗
Allah razı olsun bende çalışıyorum çok girip bakamıyorum. girince de muhakkak topiğe girip okuyorum :) duygularımız karşılıklı canım benim.
Allah razı olsun canım 💛
O zaman doktorun ellerine bıraktım kendimi gitti 😂😂 nasip gerisi artık hücrelerimiz ne cevap verir tedaviye bakalım 😂😉 strese hayır.
Dönüp bakıyorum dünden beri laricim ne olursa olsun kocamla çok çok güzel zamanlar gecirmisim. Ne bilim bı duygulandım birlikte buyumusuz gibi. Çok güzel zamanlarda yan yana durmusuz zorluklarinida aşarız ne diyelim. Olmadı iki edi büdü yaşar gideriz needelim 😂😂
Bak ne güzel bunları hatırlaman düşünmen 🤗💛 merak etme inşallah bebişin gelecek yeterki sen inancını kaybetme kuzucum ben gönülden inanıyorum 🤗
Selam kızlar 💐
Canım LaRisaCca LaRisaCca nasılsın? 4. Kez çatlama iğnemi olacağım bugün oruçlu olunca evde kendim yapayım dedim dualarınızı bekliyorum ☺️🥰 galiba benim yumurtalar geç büyüyor adetten sonra 18. Gün yeni büyümüş😃
Ayyy sütlacım benim tatlım 🤗
İyiyim sen nasılsın 🥰
Rabbim orucunu kabul etsin hayatım.
Bu ramazan yüzü hürmetine rabbim bu tedavinle bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah 🤗
Olsun 18. Gün olsun nihayetinde büyümüş kaliteli olsun döllenip gelsin inşallah 😍

Back
X