• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooo valla helal olsun 😁 devit i ayda 1 alıyordum ben impryl hergün 1 tane
Hala kullanıyomusun impryl?? İnşallah bana da faydalı olur güzel güzel yumuşik yumuşik yumoşlar olur, ne zaman etki eder acaba bu, bnm doktor açıkmış bu 20 günlük kapanmada, bidahaki ay regl olunca gidebilicm yani, sık regl oluyorum ben şuan yeni bitti bir sonraki bayrama denk gelicek, o zamana kdr etki edermiki
Yol üstünde durulan yerler var ya kuzum Arsuz yolu üzerinde kimsenin olmadığı yer bulduk oturduk allahtan şemsiye falan almıştım yoksa kafamızda yumurta pişerdi 😂😂
Aynı şehirdemisiniz siz hataydamıydınız oralar nereleer 😄

Hala kullanıyomusun impryl?? İnşallah bana da faydalı olur güzel güzel yumuşik yumuşik yumoşlar olur, ne zaman etki eder acaba bu, bnm doktor açıkmış bu 20 günlük kapanmada, bidahaki ay regl olunca gidebilicm yani, sık regl oluyorum ben şuan yeni bitti bir sonraki bayrama denk gelicek, o zamana kdr etki edermiki

Evet canım aynı yerdeyiz, Hataydayız. Arsuzda Hatayın bir ilçesi 😌

Evet canım aynı yerdeyiz, Hataydayız. Arsuzda Hatayın bir ilçesi 😌
Aa ne güzel, bir kere gelmiştim hataya, nerelere geldiğimi de bilmiyorum hatta çok dolaşamamıştım sabah gelip akşam geri dönmüştüm istanbula uçakla, o kadarcık zamanda bile güzel gelmişti, eve dönerken de künefe almıştım hatta ordan buraya getirmştim 🤣🤣

Kuzucum yok gebelikle birlikte bıraktım farklı vitamin takviyelerine başladım. Doktorun yazdığı.. impryl gibi ilaçlar 3 aylık kullanımlarla veriliyor genelde o yüzden senin için çok erken daha ama kısa dönemde bile etki almaya başlayacaksın 🤗

Evet canım coco ve ben arsuzdayız 🤗

Aa ne güzel, bir kere gelmiştim hataya, nerelere geldiğimi de bilmiyorum hatta çok dolaşamamıştım sabah gelip akşam geri dönmüştüm istanbula uçakla, o kadarcık zamanda bile güzel gelmişti, eve dönerken de künefe almıştım hatta ordan buraya getirmştim 🤣🤣
İmkanın olduğunda tekrar gelip gezmeni tavsiye ederim kuzum amaaa özellikle temmuz ağustosta gelme buda ayrı tavsiyem 😂 nemden sıcaktan 🥴 böyle bayılıyoruz 😂
Bu arada imprly nasıl iyi mi acaba ya benimde alasım var eşime ama.

LaRisaCca LaRisaCca kız bu arada imprly bende mi alsam ama bu dışı jelatinli mi yoksa normal parol gibi hap mı benim kociko ilaç içermiyor da :KK70: :KK53:

Kuzucum yok gebelikle birlikte bıraktım farklı vitamin takviyelerine başladım. Doktorun yazdığı.. impryl gibi ilaçlar 3 aylık kullanımlarla veriliyor genelde o yüzden senin için çok erken daha ama kısa dönemde bile etki almaya başlayacaksın 🤗

Evet canım coco ve ben arsuzdayız 🤗

olsun ya ne zaman etki etse kâr ztn, propolis falan da içiyorum, powerpuffgirls olucam vitaminden 🤣🤣

İmkanın olduğunda tekrar gelip gezmeni tavsiye ederim kuzum amaaa özellikle temmuz ağustosta gelme buda ayrı tavsiyem 😂 nemden sıcaktan 🥴 böyle bayılıyoruz 😂

LaRisaCca LaRisaCca kız bu arada imprly bende mi alsam ama bu dışı jelatinli mi yoksa normal parol gibi hap mı benim kociko ilaç içermiyor da :KK70: :KK53:
İnşallah bir gün yolum düşerse gelicem tekrar gezmek için, şimdi baktım ben impryle kapsül değil, parol tipinde hap ama biraz büyük, bide impryl erkek için değilki, eşimde o resimdeki protime men olanı aldım ben, o toz zaten suya döküp içiyosun meyve suyu gibi, poğaçayla çok güzel oluyo hatta, protime women olanını kullanmıştım bende daha önce, poğaça önemli detay, poğaçasız asla 😅

Sen kocikona başka vitamin alma zaten dr yeterince verdi napıcan adamı superman mi 😂
olsun ya ne zaman etki etse kâr ztn, propolis falan da içiyorum, powerpuffgirls olucam vitaminden 🤣🤣

İnşallah bir gün yolum düşerse gelicem tekrar gezmek için, şimdi baktım ben impryle kapsül değil, parol tipinde hap ama biraz büyük, bide impryl erkek için değilki, eşimde o resimdeki protime men olanı aldım ben, o toz zaten suya döküp içiyosun meyve suyu gibi, poğaçayla çok güzel oluyo hatta, protime women olanını kullanmıştım bende daha önce, poğaça önemli detay, poğaçasız asla 😅
Hahaha özel güçlerin oluyormuş bu vitaminlerden sonra 😂
hahahahah koptumm bunaaaa 😂😂😂 hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de pipili pipisi fark etmez 😂

ohh çok şükür maşallah maşallah rabbim bundan sonrasını su gibi geçirsin gitsin bebişler gelsin inşallah🤗 H halleycik
Aminn aminnn inşallah 🤗❤️
İftara 2 saat kaldı kızlaar yemek hazırlığındamısınız nerdesiniz, ne yemekler yapıldı bugün bakalım bana da fikir olsun bende yine yemek yok 🤣
Kuzucum dünden kalan yemeklerim var.
Lahana sarması
Pirinç pilavı
Fırında Sebzeli misket köfte
Ayran.. onları yeriz bugün 😁

Ay ben onu eşim içiyor yazdın anlamışım kafalar çok güzel dımtıs dımtıs 😂🤣

Ayy pro women olanı ben kullandım tadını da hiç sevmedim ya poğaçayla yemediğimdendir belkide🤣🤣

Sen kocikona başka vitamin alma zaten dr yeterince verdi napıcan adamı superman mi 😂

Hahaha özel güçlerin oluyormuş bu vitaminlerden sonra 😂

Aminn aminnn inşallah 🤗❤️

Kuzucum dünden kalan yemeklerim var.
Lahana sarması
Pirinç pilavı
Fırında Sebzeli misket köfte
Ayran.. onları yeriz bugün 😁
Yok kız doktor vermedi ki eşime ben kendim aldım arı sütlerini falan 🤣 süperman olmadan asla 😂🤣

Bir de doktor bana dediki plasentalardan biri aşağıda lekelenmen olursa korkma , zamanla yukarı çıkacak, herşey yolunda endişe edecek birşey yok 🤔
İnşallah öyle birşey olmaz ama olursa sakin kalıp doktorunla görüş direkt kuzum sen endişelenirsen hissedip etkilenirler sen iyiysen onlarda iyi olacaktır ❤️

Back
X