• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman iyi Allah rahatlık versin 😁
Ben de bugün el ense yapacaktım, yazlık çıkarmaya mecalim yoktu @BALLI_LOKMA çıkaracağını söyleyince dedim ki Simge kalk kaldır koca dötünü 😁

Günaydın Canımıniçi nasıl oldun 🤗
Bende dün yazlıkların bi kısmını çıkardım. Bavuldaydılar havasız kalmışlar bi 30 dk yıkattım güzel koksun diye bugün yerleştircem 😂😂 bu işte çok zor ya yaz ayrı kış ayrı sürekli değiştir 😂

Bende dün yazlıkların bi kısmını çıkardım. Bavuldaydılar havasız kalmışlar bi 30 dk yıkattım güzel koksun diye bugün yerleştircem 😂😂 bu işte çok zor ya yaz ayrı kış ayrı sürekli değiştir 😂
ayy evet allah tan bn kurtuldum o işten halılar da kalktı diğer iç işleri de bitirsem kadın alcm bayram sonrasına :KK51: :KK51:

Skrkz17 Skrkz17 kuzu keseye gidince bugn resm yolla cinsiyet tahmininde bulunalım LaRisaCca LaRisaCca ileee :KK70: :KK70:
Bu işte uzmanlaştık 😂
Valla şuan yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkları yerleştirmek tam bir zulüm olacak ama yapacak birşey yok. Bu yıl hepsini yıkayıp yerleştirecek mecalim yok inanki 😁
edaecoo edaecoo Canimm benimmm 🥰
LaRisaCca LaRisaCca iyim canimm bantimi actilar hazirlanip esimi beklicem cikis yapicaZ🥰
Canımm hadi geçmiş oldu 🤗 bundan sonrası güllük fidanlık inşallah 🤗

Biz de o hareketleri nasip olur da hissedersek inşallah 🤗 o zaman biz dr rahat oluruz inşallah kuzum. Sizin de kavuşmanız yakın ne kadar heyecanlı oluyor ultrason buluşmaları

Selam canım sen niye fenasın? Kız kocan çalışmayacaksw maddi olarak niye sevindin 🤔 kafamda deli sorular

İnşallah canım zaten bayramdan sonra 16. Haftaya giriyor oluruz yaklaşık 1 ay sonra diyelim anlarız net olarak inşallah 🤗
Valla aynen heyecanla bekliyoruz. İnşallah yüzünü görürüz 😂

Skrkz17 Skrkz17 randevun saat kaçta? Muhakkak ultrason bekliyoruz tatlım hadi hayırlı haberlerle inşallah 😍
Canım randevusuzum tüp bebekte şuan sekreteriyle konuştum 10.30da yukarı çıkıcakmış hastaları varmış aradan yardımcı olurum dedi inşallah çok beklemem 😍 atarım canım inşallah görürüz de 🙏🙈

Bu işte uzmanlaştık 😂

Valla şuan yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkları yerleştirmek tam bir zulüm olacak ama yapacak birşey yok. Bu yıl hepsini yıkayıp yerleştirecek mecalim yok inanki 😁

Canımm hadi geçmiş oldu 🤗 bundan sonrası güllük fidanlık inşallah 🤗
Geleyim hepiciğini halledeyim seninkilerle edaecoo edaecoo nunkileri siz yormayın kendiniizii😞😍😍

Bir de doktor bana dediki plasentalardan biri aşağıda lekelenmen olursa korkma , zamanla yukarı çıkacak, herşey yolunda endişe edecek birşey yok 🤔
Bir iki arkadaşımda da olmuştu öyle ama böyle 20li haftalardan sonra yukarı çıkmıştı. Kendini çok yorma eline geçen fırsatlarda yat dinlen 😊 ilerleyen zamanlarda sağa sola dönemiyorsun çabuk yoruluyorsun falan 😂 yaşadığım tek belirti bunlar herhalde

Back
X