- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #88.841
Kolcuoğluna gidin kolcuoğluna.. ben hep orda yiyorum mmhhhadana yersem micburen daha çok adım atmam gerekecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolcuoğluna gidin kolcuoğluna.. ben hep orda yiyorum mmhhhadana yersem micburen daha çok adım atmam gerekecek![]()
yok be kuzum, ben bi kerem sizin gibi olmak istiyorum. ama göbüşün içi dolu olacak şekilde, boş yere şişmesin diye uğraşıyorum. Hem bay X'i biliyorsunPsikolojimizi bozmadan olsan barihayır bizim göbek alıp başını gidince oturup bize moral vermekle uğraşcan
Simgoş şu senin kanki kızlara kliniğin bayram sırası hangi günler açık olacaklarını sorma imkanın olur muKolcuoğluna gidin kolcuoğluna.. ben hep orda yiyorum mmhhh![]()
,Yaa girip bakıyorum arada başka şeyler de görüyorum ama onları yapanlara diye tahmin etmiştim
Aaaa ben gene her seferinde girip itinayla en güzeli seçiyorum. Seçtiğim az oy aldıysa üzülüp çok oy aldıysa seviniyodum. Tühhh![]()
![]()
Kız bak ne zekiyim yine işi ona patlattım
,Safım benim ya 500 kişi oy verse 500 proluk mu verecekler
Kız bak ne zekiyim yine işi ona patlattım![]()

Sensin de kapıyı çarp çıkyok be kuzum, ben bi kerem sizin gibi olmak istiyorum. ama göbüşün içi dolu olacak şekilde, boş yere şişmesin diye uğraşıyorum. Hem bay X'i biliyorsunbeni de tombik bulursa şaşmam
![]()
Allah rahatlık versin bitanem
Sürekli açık canımSimgoş şu senin kanki kızlara kliniğin bayram sırası hangi günler açık olacaklarını sorma imkanın olur mu![]()
Terasta oturmuş çay içiyor hanımefendi
Kıyamam sana yaBu beni üzdü
doğru dedin kız amaan uğraşmayım en iyisi basarım parayı alırım bir gün
![]()
kahkaha attım yaaaSensin de kapıyı çarp çıkçıkarken geri dön zaten hiçbişeyi de düzgğn çalamıyosun de
![]()
Bende bana kıyamam kızTerasta oturmuş çay içiyor hanımefendi
Kıyamam sana ya![]()
kahkaha attım yaaaharikasın kız
Gönlün güzel gönlünBende bana kıyamam kızhep toz pembe bana
![]()
Bence süper fikir
Gönlün güzel gönlün![]()
3 tane ablam var onların hep tek oldu amaCanım hem genlerde var hem de 2 yumurtan var. Çift yumurta ikizi de olabilir
ben de ikiz düşünüyorum canım3 tane ablam var onların hep tek oldu amaBelki bende olur
Hayatım ben ayna gibiyim.. sen nasılsan öyle olurum. C Capanin Gururu Teyom daha iyi bilir. İğnelerimi de saklarım cebimdeseninki kadar olamam larim sevgi pıtırcığı bi kalbin var herkese herşeye iyilik güzellik saçıyorsun
![]()
Hadi inşallah. Benim sağlık ocağındaki hemşirem klomenle ikiz gebe kaldı iki oğlu var maşallah3 tane ablam var onların hep tek oldu amaBelki bende olur
Anlamdım canım benim için mi söyledin yoksa hamilemisinben de ikiz düşünüyorum canım
Genelde anne tarafından alırsın diyorlarda geçer bence hem genle değil ki iki yumurtam catladiysa olmuş olabilirAmin canım benim sen de yaşa o duyguyu inşallahya valla bilmiyorum ki banada öyle gibi geldi ama benim babannem halamı ikiz doğurmuş sadece yani onun genleri bana geçer mi bilemedim
![]()