• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hellooo kızlar nasılsınız napıyorsunuz? Kv geldi bana yeni gitti. Anca bakabildim 🤗💕

Aklımdan geçmiyor değil 😂

Canım değerlendir bugün içeride sperm olsun bekleyen 🤗

Nereyeeee 😳 polisi arayım da sen gör şmdi 😂😂😂
Dün sabah ta değerlendirmiştim LaRisaCca LaRisaCca cım bugünde geç Bi saatte değerlendireyim hem 1 gün geçmiş gibi olsun aradan mantıklı mı, 😘🤔

Dün sabah ta değerlendirmiştim LaRisaCca LaRisaCca cım bugünde geç Bi saatte değerlendireyim hem 1 gün geçmiş gibi olsun aradan mantıklı mı, 😘🤔
Kuzum eğer dün değerlendirdiysen bugünü es geç içerde sperm var yarını değerlendir hem sperm kalitesini arttırmış olursun 🤗

Hayatım sadece 1 kere sabah safra çıkardım onun dışında sadece bulantı hiç kusma olmadı başka
Benim de cikarma yok suan sukur sadece kokular bide azcik acikim midem kotu oluyor soganli hicbiryemek yemiyom😂ne yersem artk

Benim de cikarma yok suan sukur sadece kokular bide azcik acikim midem kotu oluyor soganli hicbiryemek yemiyom😂ne yersem artk
Ben sarımsaklı yoğurt filan yiyemiyordum. Yani çiğ tüketim midemi kötü ediyordu aslında sadece yoğurtlu makarna gibi hafif serin şeyler yiyebiliyordum . Kokulara karşı inanılmaz hassastım gerçekten çekilmez olmuştum 😁

Ben sarımsaklı yoğurt filan yiyemiyordum. Yani çiğ tüketim midemi kötü ediyordu aslında sadece yoğurtlu makarna gibi hafif serin şeyler yiyebiliyordum . Kokulara karşı inanılmaz hassastım gerçekten çekilmez olmuştum 😁
Aynen yogurt makarna kraker hep yorgutlu seyler yiyebiliyorm aynen cnm:))geccek yine buna şükür ilki surekli cikarmaydi

Back
X