- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #88.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün sabah ta değerlendirmiştimHellooo kızlar nasılsınız napıyorsunuz? Kv geldi bana yeni gitti. Anca bakabildim
Aklımdan geçmiyor değil
Canım değerlendir bugün içeride sperm olsun bekleyen
Nereyeeeepolisi arayım da sen gör şmdi
![]()
Tatlikavun kuzucum benim 6. Haftada yoğunlaştı, daha çok erken ayrıca inşallah hiç olmaz sende rahat geçirirsin bu dönemleri
![]()
Kuzum eğer dün değerlendirdiysen bugünü es geç içerde sperm var yarını değerlendir hem sperm kalitesini arttırmış olursunDün sabah ta değerlendirmiştimLaRisaCca cım bugünde geç Bi saatte değerlendireyim hem 1 gün geçmiş gibi olsun aradan mantıklı mı,
![]()
Heyecanlı kuşinşallah ya
Benim diğer gebeliklerim mesela bulantısızdı bu bulantılıydı. Bulantı rahatsız edici mevzuAhahahahmazur gör taze anneyim ne yapayım
![]()
O zaman ben şanslıyımBenim diğer gebeliklerim mesela bulantısızdı bu bulantılıydı. Bulantı rahatsız edici mevzu![]()
Aynen sen şanslı gruptasın kuzucumO zaman ben şanslıyım![]()
Cikarma varmiydi cnm pekiBenim diğer gebeliklerim mesela bulantısızdı bu bulantılıydı. Bulantı rahatsız edici mevzu![]()
Hayatım sadece 1 kere sabah safra çıkardım onun dışında sadece bulantı hiç kusma olmadı başkaCikarma varmiydi cnm peki
Benim de cikarma yok suan sukur sadece kokular bide azcik acikim midem kotu oluyor soganli hicbiryemek yemiyomHayatım sadece 1 kere sabah safra çıkardım onun dışında sadece bulantı hiç kusma olmadı başka
Ben sarımsaklı yoğurt filan yiyemiyordum. Yani çiğ tüketim midemi kötü ediyordu aslında sadece yoğurtlu makarna gibi hafif serin şeyler yiyebiliyordum . Kokulara karşı inanılmaz hassastım gerçekten çekilmez olmuştumBenim de cikarma yok suan sukur sadece kokular bide azcik acikim midem kotu oluyor soganli hicbiryemek yemiyomne yersem artk
Aynen yogurt makarna kraker hep yorgutlu seyler yiyebiliyorm aynen cnm:))geccek yine buna şükür ilki surekli cikarmaydiBen sarımsaklı yoğurt filan yiyemiyordum. Yani çiğ tüketim midemi kötü ediyordu aslında sadece yoğurtlu makarna gibi hafif serin şeyler yiyebiliyordum . Kokulara karşı inanılmaz hassastım gerçekten çekilmez olmuştum![]()
Ay o çok fena bakAynen yogurt makarna kraker hep yorgutlu seyler yiyebiliyorm aynen cnm:))geccek yine buna şükür ilki surekli cikarmaydi
Insallah canim saglikli olsunlar da dayanrzAy o çok fena bakinşallah bu daha rahat geçer
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinInsallah canim saglikli olsunlar da dayanrz![]()
Amin canim beenim insallahh hepimiz❤Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()