Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çamaşır suyuyla hamile olup olmadığını deneme 😂
Heee o mu, ilk 6. Ay denemelerimde bikaç kez yapmıştım ve Pozitif gösteriyordu, hatta karbonat testide yaptım oda pozitifti, idrarı güneşe de koydum üstü buharlaşırsa hamileymişsin buharlaştıda...😁 tabiikide hamile değildim.
Sonra öğrendim ki idrardaki asitten köpürüyormuş. Yapmayın çamaşır suyuna yazık🤣

Heee o mu, ilk 6. Ay denemelerimde bikaç kez yapmıştım ve Pozitif gösteriyordu, hatta karbonat testide yaptım oda pozitifti, idrarı güneşe de koydum üstü buharlaşırsa hamileymişsin buharlaştıda...😁 tabiikide hamile değildim.
Sonra öğrendim ki idrardaki asitten köpürüyormuş. Yapmayın çamaşır suyuna yazık🤣
Bacım sen uzman olmuşsun resmen 😂

Halleyciğim ovülasyon testin bayağı koyu canım.
Kaç günün kaldı?
Yani bir kadının evde nasılll gebelik testi stoğu olmaz, gebelik testi bir kadının aksesuarıdır canım :KK48: :KK48: (bizim gibi kadınların):halay::KK70:
Valla benimki yok ya bilmiyorum niye yok gebelik şüphem olmadığı için kaç aydır ondan heralde geçen ay gününde oldu ondan önceki ay iki günüm geçmişti test alacaktım o gün de nobetciydim sınıfın 4. Katta ben bahçe nobetcisiydim in çık in çık yapmaktan ertesi gün hasta olmuştum yani şüphelenecek durumumda olmadı 😞

Bacım sen uzman olmuşsun resmen 😂
Eee bacım bu yolu çok uzun zamandır çıplak ayakla yürüyorum, ayağıma batan dikenleri bir ben bir Allah biliyor. Bırakta o kadarcık olsun😅
Ben de bu konuda kitap yazacam, ama lambadaki cin bilmiyor bendeki cevheri göremedi :cool::KK48:

Eee bacım bu yolu çok uzun zamandır çıplak ayakla yürüyorum, ayağıma batan dikenleri bir ben bir Allah biliyor. Bırakta o kadarcık olsun😅
Ben de bu konuda kitap yazacam, ama lambadaki cin bilmiyor bendeki cevheri göremedi :cool::KK48:
Ayşoş hadi soralım bakalım bugün nediyor cino

O zaten neyi biliyor ki 😂

Back
X