- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım bitti sıra bebiişin gelmesindeSen de benim gibisin .. ben de salı günü olcam. Hayırlısı kuzum
Seni unutmak mümkün mü sana unutulmazlık ödülünü vermek üzere C Capanin Gururu Teyom u sahneye davet ediyorum![]()
Gazan mübarek olsun nur ummm![]()
Konuyu takip edemedim canım misafirim vardı. Neyi deneyeyim? Gebelik oluşumuyla alakalıysa hemen denerim affetmem
Çamaşır suyuyla hamile olup olmadığını denemeKonuyu takip edemedim canım misafirim vardı. Neyi deneyeyim? Gebelik oluşumuyla alakalıysa hemen denerim affetmem![]()
![]()
Sonn kezz denemee
Eki Görüntüle 2743899
Ovulasyon testi gebelik testim yok ama ben adet olcak gibiyimm![]()
Heee o mu, ilk 6. Ay denemelerimde bikaç kez yapmıştım ve Pozitif gösteriyordu, hatta karbonat testide yaptım oda pozitifti, idrarı güneşe de koydum üstü buharlaşırsa hamileymişsin buharlaştıda...Çamaşır suyuyla hamile olup olmadığını deneme![]()
Bacım sen uzman olmuşsun resmenHeee o mu, ilk 6. Ay denemelerimde bikaç kez yapmıştım ve Pozitif gösteriyordu, hatta karbonat testide yaptım oda pozitifti, idrarı güneşe de koydum üstü buharlaşırsa hamileymişsin buharlaştıda...tabiikide hamile değildim.
Sonra öğrendim ki idrardaki asitten köpürüyormuş. Yapmayın çamaşır suyuna yazık![]()
Canım ben ettimRica etsem bana bugün ismen dua eder misiniz? Ismim fatma
Kız zaten 2 tane diyeydin
Ooo gazan mübarek olsun bacımO iş tmm hanımlar![]()
Gelmez canım. İki belirti birbirine benziyor diyorlarSelam guzel kk kadinlari
Adet belirtileri yasiyorum diye adet olacagim anlamina gelirmi![]()
Ya şimdi bozmayayım dedimCanım ben ettimrabbim gönlüne göre versin
Kız zaten 2 tane diyeydin
Ooo gazan mübarek olsun bacım![]()
Hayır bebeğim herkeste aynı olacak diye birşey yok gebelik belirtileri ile adet belirtileri neredeyse aynıdırSelam guzel kk kadinlari
Adet belirtileri yasiyorum diye adet olacagim anlamina gelirmi![]()
Valla benimki yok ya bilmiyorum niye yok gebelik şüphem olmadığı için kaç aydır ondan heralde geçen ay gününde oldu ondan önceki ay iki günüm geçmişti test alacaktım o gün de nobetciydim sınıfın 4. Katta ben bahçe nobetcisiydim in çık in çık yapmaktan ertesi gün hasta olmuştum yani şüphelenecek durumumda olmadıHalleyciğim ovülasyon testin bayağı koyu canım.
Kaç günün kaldı?
Yani bir kadının evde nasılll gebelik testi stoğu olmaz, gebelik testi bir kadının aksesuarıdır canım![]()
(bizim gibi kadınların)
![]()
Ama yani insana “benimle dalga mı geçiyor buuu” dedirtmiyor mu (aranızı bozayım dur )Ya şimdi bozmayayım dedim![]()
Eee bacım bu yolu çok uzun zamandır çıplak ayakla yürüyorum, ayağıma batan dikenleri bir ben bir Allah biliyor. Bırakta o kadarcık olsunBacım sen uzman olmuşsun resmen![]()
Boz boz, zaten son denemeydi.artık küstüm tamamenAma yani insana “benimle dalga mı geçiyor buuu” dedirtmiyor mu (aranızı bozayım dur )![]()
Ayşoş hadi soralım bakalım bugün nediyor cinoEee bacım bu yolu çok uzun zamandır çıplak ayakla yürüyorum, ayağıma batan dikenleri bir ben bir Allah biliyor. Bırakta o kadarcık olsun
Ben de bu konuda kitap yazacam, ama lambadaki cin bilmiyor bendeki cevheri göremedi![]()
Gelmez canım. İki belirti birbirine benziyor diyorlar
Tesekkur ederim kizlarHayır bebeğim herkeste aynı olacak diye birşey yok gebelik belirtileri ile adet belirtileri neredeyse aynıdır![]()
O zaten neyi biliyor kiEee bacım bu yolu çok uzun zamandır çıplak ayakla yürüyorum, ayağıma batan dikenleri bir ben bir Allah biliyor. Bırakta o kadarcık olsun
Ben de bu konuda kitap yazacam, ama lambadaki cin bilmiyor bendeki cevheri göremedi![]()
Ahahahah dur bi fal da ben baktırayım ki iyice sinirim bozulsun birlikte küselimBoz boz, zaten son denemeydi.artık küstüm tamamen![]()
Canım benim adet olsan bile korkma üzülme yeni ay yeni umut bak benim testim negatif ama umudum hala varTesekkur ederim kizlarkasik agrisi devam edince ara ara korktum
birde sivilce gelince