- 14 Aralık 2020
- 108
- 152
- 18
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.381
Kızlar merhaba, iğneden kaynaklı ağrı kaç gün sürer acaba? Tecrübe edenler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerlerKızlar ilk doktor
Boş gebelik olabilir değer düşük 10 gün rapor istirahat dedi.
Sonra devlet Hastanesi'ne gittik tanış ebe var onu aradım şansa acildeydi gel düşüklerde de çok yardımcı olmuştu..
Orda İlk üstten ultrason baktılar ultrason doktoru dediki düşük gözüküyor kese deforme olmuş 5hafta 1 günlük dedi.
Sonra ebe tanışa doktorun söylediğini söyledim dedi burda öyle birşey görmedim doktor alttan baksın dedi ve baktı doktorun söylediği
""kese çok küçük içinde bir kıbırdama var 1 hafta on gün sonra gel bol bol istirat dikkat et dedi kanama birşey olursa hemen gel dedi. Ayrıca da sonradan ne olacak sonra Allah bilir dedi sen şimdi stres etme dinlen dedi
Eşim de annem e bıraktı dinlen ye iç yat dedi
O önden vajinana tuzlu su gibi bişey veriyorlar, işlem esnasında oluşabilecek enfeksiyonları önlemek için. Yoksa rahim içine enjekte edilen spermler geri çıkmamıştırCanım bana aşılama yapıldığında idrara sıkışık değildim hatta idrarın varsa yap demişlerdi teknikleri farklı oluyo sanırımbirde aşılamadan sonra biz eve gelirken biraz dolandık acı sızı bişey hissetmeyince... markete falan girdik nedense biraz rahattık
eve geldim sanki sperm akmış gibiydi ama şırıngada o kadar yoktu sanırım ben dr beni kandırdı sandım. Rahim içine girmedi sanırım öyle bırakıverdi sanmıştım. Hala o gelen akıntı neydi anlam veremiyorum sende olmuşmuydu öyle akıntı gibi bişey beyaz
Basıyorlar tazyikli suyuO önden vajinana tuzlu su gibi bişey veriyorlar, işlem esnasında oluşabilecek enfeksiyonları önlemek için. Yoksa rahim içine enjekte edilen spermler geri çıkmamıştır![]()
Ben mi prensessensin oo
![]()
Süper ya bayılırımEvet canım düğünümüz bugün oldu nikahı 25 ağustosta yapmıştık1. Yılımız oldu. Benim kıyafetlerde öyle renkli renkli bir ara saçım griydi sonra mavi yaptım siyah oldu sarı oldu
renklerden vazgeçemiyorum ya ama yaşla beraber biraz duruluyo insan hafif soft ama renkli yine
Ayy çok az kaldı29u canım![]()
Merhaba canım kişiye göre çok değişiyor net bir cevap yok. İlk hafta daha çok ağrıyor genelde 2. Hafta daha azKızlar merhaba, iğneden kaynaklı ağrı kaç gün sürer acaba? Tecrübe edenler?
Kız ya öyle değil mi
Aklıma çok iğrenç şeyler geliyor gülme krizine giriyorumKız ya öyle değil mi![]()
Ayyyy kız kar yağsa ben eve girmemKesinlikleeeehele ki haftasonu evdeyken kar yağsa ohh
Gelmesin gelmesinAklıma çok iğrenç şeyler geliyor gülme krizine giriyorum![]()
O önden vajinana tuzlu su gibi bişey veriyorlar, işlem esnasında oluşabilecek enfeksiyonları önlemek için. Yoksa rahim içine enjekte edilen spermler geri çıkmamıştır![]()
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun yeni ay yeni umut belki 2021 hemen bir sürpriz getirir ilk gebeliğimide geçen sene 6 ocakta öğrendim inşallah sağlıklı şekilde bu senede öğrenmek nasip olur sen nasılsın canımmBir gebemiz daha vardı unuttum nickini
kizinbiri9 canım sen nasılsın?
@Omur-un Hatunu kuzum??? Hadi güzel haber ver bize
Dur ben sana kocamın romantizmini anlatayım hayattan soğuyasınAyyyy kız kar yağsa ben eve girmemankarada doğdum büyüdüm annem izmirli benim üniv için 2006 da izmire geldim. Kar görünce deliriyorum resmen
ankarada da kar yağınca gecenin bi yarısına kadar girmezdim eve.
Hehhehee kuzum işte ben Erzurum da oluncaAyyyy kız kar yağsa ben eve girmemankarada doğdum büyüdüm annem izmirli benim üniv için 2006 da izmire geldim. Kar görünce deliriyorum resmen
ankarada da kar yağınca gecenin bi yarısına kadar girmezdim eve.
Paralarım gidecek diye çok üzgünümNoldu kuzuşumgel sarılayım sana kocaman
![]()
Canım benimmm inşallah be kuzum inşallah bat yerine sat a bırakırÇok şükür iyi diyelim iyi olsun yeni ay yeni umut belki 2021 hemen bir sürpriz getirir ilk gebeliğimide geçen sene 6 ocakta öğrendim inşallah sağlıklı şekilde bu senede öğrenmek nasip olur sen nasılsın canımm![]()
Ay hadi inşallah dualarımız seninle canımıniçiÇok şükür iyi diyelim iyi olsun yeni ay yeni umut belki 2021 hemen bir sürpriz getirir ilk gebeliğimide geçen sene 6 ocakta öğrendim inşallah sağlıklı şekilde bu senede öğrenmek nasip olur sen nasılsın canımm![]()
Amin canım hepimiz bir ömür eşlerimizle mutlu mesut yaşarız inşallahcanımsınn
Süper ya bayılırımcanım benim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun sağlıkla nice mutlu huzurlu zamanlara
Ayy çok az kaldıhayırlı haberlerle inşallah
Merhaba canım kişiye göre çok değişiyor net bir cevap yok. İlk hafta daha çok ağrıyor genelde 2. Hafta daha az
Benim hiç kar görmememe kaç puanDur ben sana kocamın romantizmini anlatayım hayattan soğuyasınbir kaç yıl önce kar yağıyor dedim yerler de tutmuş hadi çıkıp kar topu oynayalım. Dedi kar mı bitecek başka zaman çıkarız
ondan sonra 2-3yıl kar olmadı
![]()
Giden para olsun eğer bebiş gelecekse canım benimParalarım gidecek diye çok üzgünümtabi şaka biryana biraz ne yağıcağımı düşünmicem zamana bırakıcam bakalım
![]()