Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk doktor
Boş gebelik olabilir değer düşük 10 gün rapor istirahat dedi.

Sonra devlet Hastanesi'ne gittik tanış ebe var onu aradım şansa acildeydi gel düşüklerde de çok yardımcı olmuştu..

Orda İlk üstten ultrason baktılar ultrason doktoru dediki düşük gözüküyor kese deforme olmuş 5hafta 1 günlük dedi.

Sonra ebe tanışa doktorun söylediğini söyledim dedi burda öyle birşey görmedim doktor alttan baksın dedi ve baktı doktorun söylediği
""kese çok küçük içinde bir kıbırdama var 1 hafta on gün sonra gel bol bol istirat dikkat et dedi kanama birşey olursa hemen gel dedi. Ayrıca da sonradan ne olacak sonra Allah bilir dedi sen şimdi stres etme dinlen dedi

Eşim de annem e bıraktı dinlen ye iç yat dedi
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerler 🤲🤲🤲💓

Canım bana aşılama yapıldığında idrara sıkışık değildim hatta idrarın varsa yap demişlerdi teknikleri farklı oluyo sanırım 🙄 birde aşılamadan sonra biz eve gelirken biraz dolandık acı sızı bişey hissetmeyince... markete falan girdik nedense biraz rahattık😅 eve geldim sanki sperm akmış gibiydi ama şırıngada o kadar yoktu sanırım ben dr beni kandırdı sandım. Rahim içine girmedi sanırım öyle bırakıverdi sanmıştım. Hala o gelen akıntı neydi anlam veremiyorum sende olmuşmuydu öyle akıntı gibi bişey beyaz
O önden vajinana tuzlu su gibi bişey veriyorlar, işlem esnasında oluşabilecek enfeksiyonları önlemek için. Yoksa rahim içine enjekte edilen spermler geri çıkmamıştır🥰

Ben mi prenses🤭 sensin oo😍😚🌸
🥰canımsınn
Evet canım düğünümüz bugün oldu nikahı 25 ağustosta yapmıştık 🥰 1. Yılımız oldu. Benim kıyafetlerde öyle renkli renkli bir ara saçım griydi sonra mavi yaptım siyah oldu sarı oldu 😅😅 renklerden vazgeçemiyorum ya ama yaşla beraber biraz duruluyo insan hafif soft ama renkli yine
Süper ya bayılırım 🤗🌸 canım benim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun sağlıkla nice mutlu huzurlu zamanlara
Ayy çok az kaldı 😍 hayırlı haberlerle inşallah
Kızlar merhaba, iğneden kaynaklı ağrı kaç gün sürer acaba? Tecrübe edenler?
Merhaba canım kişiye göre çok değişiyor net bir cevap yok. İlk hafta daha çok ağrıyor genelde 2. Hafta daha az

Kesinlikleeee 😍 hele ki haftasonu evdeyken kar yağsa ohh
Ayyyy kız kar yağsa ben eve girmem 😅😅😅 ankarada doğdum büyüdüm annem izmirli benim üniv için 2006 da izmire geldim. Kar görünce deliriyorum resmen 😅😅 ankarada da kar yağınca gecenin bi yarısına kadar girmezdim eve.

O önden vajinana tuzlu su gibi bişey veriyorlar, işlem esnasında oluşabilecek enfeksiyonları önlemek için. Yoksa rahim içine enjekte edilen spermler geri çıkmamıştır🥰
😳 aaa soğuk su sıkıcaz dedi demişti hemşire hatta ne alaka ya demiştim 😅 şeyimi dondurdular orda. Anlam verememiştim demeki oymuş

Bir gebemiz daha vardı unuttum nickini 😑
kizinbiri9 kizinbiri9 canım sen nasılsın?
@Omur-un Hatunu kuzum??? Hadi güzel haber ver bize
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun yeni ay yeni umut belki 2021 hemen bir sürpriz getirir ilk gebeliğimide geçen sene 6 ocakta öğrendim inşallah sağlıklı şekilde bu senede öğrenmek nasip olur sen nasılsın canımm🌼🌼🥰

Ayyyy kız kar yağsa ben eve girmem 😅😅😅 ankarada doğdum büyüdüm annem izmirli benim üniv için 2006 da izmire geldim. Kar görünce deliriyorum resmen 😅😅 ankarada da kar yağınca gecenin bi yarısına kadar girmezdim eve.
Dur ben sana kocamın romantizmini anlatayım hayattan soğuyasın 🤭🤭bir kaç yıl önce kar yağıyor dedim yerler de tutmuş hadi çıkıp kar topu oynayalım. Dedi kar mı bitecek başka zaman çıkarız 😂ondan sonra 2-3yıl kar olmadı 😂😂

Hehhehee kuzum işte ben Erzurum da olunca 😅 ama yine de çok severim. Kar yağınca perdeyi açıp kitap okumak çok huzur verir bana 🤗❄️

Çok şükür iyi diyelim iyi olsun yeni ay yeni umut belki 2021 hemen bir sürpriz getirir ilk gebeliğimide geçen sene 6 ocakta öğrendim inşallah sağlıklı şekilde bu senede öğrenmek nasip olur sen nasılsın canımm🌼🌼🥰
Canım benimmm inşallah be kuzum inşallah bat yerine sat a bırakır 🤗

Ay hadi inşallah dualarımız seninle canımıniçi 🤗

🥰canımsınn

Süper ya bayılırım 🤗🌸 canım benim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun sağlıkla nice mutlu huzurlu zamanlara

Ayy çok az kaldı 😍 hayırlı haberlerle inşallah

Merhaba canım kişiye göre çok değişiyor net bir cevap yok. İlk hafta daha çok ağrıyor genelde 2. Hafta daha az
Amin canım hepimiz bir ömür eşlerimizle mutlu mesut yaşarız inşallah

Dur ben sana kocamın romantizmini anlatayım hayattan soğuyasın 🤭🤭bir kaç yıl önce kar yağıyor dedim yerler de tutmuş hadi çıkıp kar topu oynayalım. Dedi kar mı bitecek başka zaman çıkarız 😂ondan sonra 2-3yıl kar olmadı 😂😂
Benim hiç kar görmememe kaç puan 😅🤣🤣

Paralarım gidecek diye çok üzgünüm 🤣🤣tabi şaka biryana biraz ne yağıcağımı düşünmicem zamana bırakıcam bakalım ☺️
Giden para olsun eğer bebiş gelecekse canım benim 🥰 ama bir süre akışına bırakma fikrini sevdim

Back
X