- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.441
Günaydın kızlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra sev sarıl kv ne eltineHahha beterin beteri var diyelumm![]()
AynenYaşasın eşlere iş yaptırmak
Kuzu 2-3 gündr cıkamıyorum yine evet var biraz şişlik ama çok degl çıkarım bugn yarnevet şişim var kuzuş ama çok degl öyle bnce ama o yarm kilo giymiş bni
![]()
Gerçekten azmin zaferiGünaydın kızlarancak geldim. Böreğimi yaptım. Bu arada kaynım sabah yine gelme girişimi için aradı. Sonuç birlikte gidiyoruz
![]()
Nasılsın canımGunaydin kizlar:)
Hoşgeldin minnoş anne ne var ne yokGünaydın kızlar![]()
Iyidir sizden nbr kizlar eltiler kv ler ucusmus havalarda bugunBundan sonra sev sarıl kv ne eltine
Aynen
İstesek de istemesek de kilo alacağız duyguş durumdan keyif almaya bakalım
Gerçekten azmin zaferiellerine sağlık kuzucum
Nasılsın canım
Hoşgeldin minnoş anne ne var ne yok![]()
He ya sormaIyidir sizden nbr kizlar eltiler kv ler ucusmus havalarda bugun![]()
Onlar da bizi konusuyormudurHe ya sormakonuları aslında hiç kapanmıyor da burada dillendirmiyorum habire
![]()
Konuşmaz olur muOnlar da bizi konusuyormudur![]()
![]()
Kac elti var kayinvalide yakinmi cnm oturyr:)Konuşmaz olur mukulaklarım zırıl zırıl
1 eltim var ama eltim kv min aynı zamanda yeğeni. Eltim evlendiğinden bu yana kv min ağzınaKac elti var kayinvalide yakinmi cnm oturyr:)
Allahim ya arkalarindan konusup konusup simdi samimi oldular demek cok degisik samimiyetsizlikler1 eltim var ama eltim kv min aynı zamanda yeğeni. Eltim evlendiğinden bu yana kv min ağzınayapmıştır ama ne hikmetse kv m sanırım eltimin ailesiyle kötü olmak istemediğinden (çünkü o dönemler kv m benle samimiydi ve gelininin hakkında söylemediğini bırakmamıştı ben bu konular yüzünden eltimden nefret etmeye başladım en sonunda kavgalar oldu ben ve eşim boşanma noktasına geldik ben toplantı olsun kimin ne derdi varsa dökülsün dedim herkes köşe bucak kaçtı ve kv ile elti samimi oldular) sesini çıkarmıyor eyvallah ediyor
Benim yüzümdenIyidir sizden nbr kizlar eltiler kv ler ucusmus havalarda bugun![]()
Böyle ayrı bir cins benimkilerAllahim ya arkalarindan konusup konusup simdi samimi oldular demek cok degisik samimiyetsizlikler
İyi yaptın valla ben de seni gaza getirmeyim diye sormuyorum ama dayanamıyorum da
Umarım gidene kadar arar, 4 gibi gideceğizBöyle ayrı bir cins benimkiler
İyi yaptın valla ben de seni gaza getirmeyim diye sormuyorum ama dayanamıyorum da![]()
Hadi insallah arar cnm hayirli haberler❤Umarım gidene kadar arar, 4 gibi gideceğiz
Eltİmle sorunum yok şuanlikBundan sonra sev sarıl kv ne eltine
Aynen![]()
İstesek de istemesek de kilo alacağız duyguş durumdan keyif almaya bakalım
Gerçekten azmin zaferiellerine sağlık kuzucum
Nasılsın canım
Hoşgeldin minnoş anne ne var ne yok![]()
Geldiler mi çok merak ettim
Amannnn Allah korusun
Canım o zaman sana hayatının şokunu söyleyeyim sen ameliyat olalı 1 hafta iken doğum günü partisine çağrılmışsın ya benim babam öldü 1 hafta sonra doğum günü partisine çağrıldımkaynanama oturup kalkıyoruz torun, ararlar görüntülü konuşur 15 dk , ondan sonra başlar.. bugün dükkana getirdiler de şöyle yaptı da böyle dedi de .. bir tek onlarda var torun .
Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun. Öncelikle adet sonunda vücuttan yumurta atılır derler. O yüzden o günlerde lh daha çok salgılanabilir bu normal.. mesela klomen kullandığım ayın sonrasında ovü ile kendim takip ettiğim zamanı hatırlıyorum, dediğin gibi hep koyu çıkardı. Pik i değerlendirdikten ortalama 8-9 gün sonra sürekli pik çıkmaya başlıyorsa yumurtlama 4-5 gün sürmeyeceğinden gebelik testi yapmanı öneririm.
Ahh ahh nedir bu çektiğimiz ya
Günaydın canım![]()
Benim burdan kalbim kırıldı, kıyamam ya.
Ayy sen de cok cekmissin canım benim yaa . Oh iyi olmus bi de hamile hamile mi çekecektin onları. Herseyde bir hayır vardır işteKızzz aferin sana çok doğru karar bende büyük elticagızımdan çok haz etmezdim ama belkide kv davranışlarından dolayı da olblr ama ortanca eltimde bnde iyi çektk çok ezildik sürekli büyük gelin aşagı büyük gelin yukarı kadın Bi gün beni tehtit etti elimi ayagımı sizden çekerim die ama tek bni arayıp sölüyo bunu iyi geçinmem için kendi aramızı düzeltmek için o kdr uğraşıyormuş dedm kim sana düzelt dedi anne demekki biz böyle mutluyuz bak bırak bizi görüceksin dedm ne kdr doğru Bi karar oldugunu bunun için de bizden elini ayagını çekeceksen sen blrsn dedm o oldu ne olduysa ondn snra düzeldi ztn snra kocişkooommmmm büyükle kavga edince aramıza mesafe girdi bin şükür eskisi gibi deglz dk git gel bni nişanlıyken zorla götürürlerdi aglardım gitmek istemyrm die. Cnkü eltim kıskanç sürekli bni dolduracak laflar söylerdi kv kişisi de onu her nasılsın die aradığımda bna büyük gelinini torununu anlatırdı başka konu konuşamazdk aslaaa snra öyle Bi konuşma olunca üstüne eşim de kavga edince binlerce şükürler olsun ki hepsi geride kaldı şimdi huzurluyum ama çok savaş verdim galip Bn geldim Allaha dualar ettim ama hala diğer dünyada hesaplarını versinler bırakma yakalarınıdetaylara girmiyorum bilseniz döt denilen bsy kalmaz
![]()
Biz de iyi geçiniyoruz, ben kalabalığa karşıydımEltİmle sorunum yok şuanlik
Ameliytta gelirim ben baskasina gerek yok deedi![]()
İnsanlarda empati yok, halden anlamıyorlar. Kaynım eşimden 8 yaş daha küçük ve yazın evlendi. Ben eşime doğum günü kutlaması yapacaktım, tam da o günde eşi 3 aylık hamile olduğunu söyledi... İçime bir oturdu anlatamam. O gün mü kaldı sadece. kutlama eltimgillerin bebeği moduna döndü, isim seçme yarışması bile yapıldı.. Malesef görüşmeyi kesemiyorum, üst katta oturuyorlar her gün görme mecburiyetindeyim :/