- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.561
yirim seni yirimKız ben şikayetçi değilim kendimi tombik tombik çok sevdim
Ooo teo cum ben de çok özledim keşke gelse benim minnoşum diyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yirim seni yirimKız ben şikayetçi değilim kendimi tombik tombik çok sevdim
Ooo teo cum ben de çok özledim keşke gelse benim minnoşum diyordum![]()
herkes uyumaya çekildi. Azimle geldiler yaeltingil napıyo
![]()
Geldilermi naaasilherkes uyumaya çekildi. Azimle geldiler yaneyseki sıkıcı biri değil. Ben de sözde ders çalışıyorum
![]()
Yasaklardan gidemiyoruzki normal günlük. E kalmalıda şöyle babamın köyünde evimiz vardı ama sattık. E akrabada kalmayıda eşim rahat etmez. Eşimin köyüde zaten kayınvalidemler yaşıyor. İlk zamanlar gittik kaldık ama ben rahat edemedim hiç sabaha uyumadan cıktım. O yüzden gitmiyorum artık tatillerde bikaç kez dedi eşim gidelim kalalım diye ama rahat edemiyorumE niye? Bizim köyde akraba olsa sıksık giderim çok severim köylük yerleri![]()
bu yazını okuyunca aklıma geldi, bi gün teyzemin kızı hamileydi, o da böyle hissedemedi bebeği korktuk tabi, sonra müzik açtık oynadık oynadık çocuk uyuyomuş heralde yavrum uyandı tekmeledi de tekmeledi, napıyo bu manyaklar demiltir içerden eminimKızlar bişi soracam....
Saat 5 ten beri oğluşun hareketi hissetmiyorum çikolata yedim tatlı yeidm dondurma yedim ama bir etki olmadı iyiyce endişelenmeye başladım acile gitsem mi az daha beklesem mi kimseye de diemiyorum![]()
Çıkarsa çıksın yaa4 aylık gibiyim nerde çıkmıyor bacım iki tane hamd olsun![]()
herkes uyumaya çekildi. Azimle geldiler yaneyseki sıkıcı biri değil. Ben de sözde ders çalışıyorum
![]()
Bu yönden bakınca haklısın, samimi olmak da gerek ailecek eşin de kaynaşmış olmalıYasaklardan gidemiyoruzki normal günlük. E kalmalıda şöyle babamın köyünde evimiz vardı ama sattık. E akrabada kalmayıda eşim rahat etmez. Eşimin köyüde zaten kayınvalidemler yaşıyor. İlk zamanlar gittik kaldık ama ben rahat edemedim hiç sabaha uyumadan cıktım. O yüzden gitmiyorum artık tatillerde bikaç kez dedi eşim gidelim kalalım diye ama rahat edemiyorum![]()
Güldürdün beni kızbu yazını okuyunca aklıma geldi, bi gün teyzemin kızı hamileydi, o da böyle hissedemedi bebeği korktuk tabi, sonra müzik açtık oynadık oynadık çocuk uyuyomuş heralde yavrum uyandı tekmeledi de tekmeledi, napıyo bu manyaklar demiltir içerden eminimsizinki de uyuyordur, hissettiniz mi akşamdan beri??
Yok ben mutluyum 2000 kg da olsam sorun yok yeterki ssğlıklı olsunlarÇıkarsa çıksın yaabiz o göbek çıksın diye uğraşıyoruz kuzum
![]()

Yaa biz eylül de evlendik martta yalnış hatırlamıyosam pandemi girdi. Hiç öyle fazla görüşüp kaynaşamadı oda. Nişanlılık sürecinde ne kadar olduysa işteAzimli sıçan seninki
Bu yönden bakınca haklısın, samimi olmak da gerek ailecek eşin de kaynaşmış olmalı
Güldürdün beni kız
Yok ben mutluyum 2000 kg da olsam sorun yok yeterki ssğlıklı olsunlar![]()
Ya ne kadar olsa ayrı kapın yoksa ya da wc ye gidip gelirken banyoda insan rahat edemez bbg gibi. Haklısın benceYaa biz eylül de evlendik martta yalnış hatırlamıyosam pandemi girdi. Hiç öyle fazla görüşüp kaynaşamadı oda. Nişanlılık sürecinde ne kadar olduysa iştebende kayınvalimlerin evi küçük ama 2 katlı. Eşimin abisi bekar. Ve hiç dışarı çıkmayan hep evde bizimle oturan birisi. Bi zaman sonra beni sıkıyo. Çok severim tamam ama biyere kadar
yatma işinde de sıkılıyorum alt katta biz yatıyoruz üstte ev sakinleri ama nedense yine de rahat edemiyorum
![]()
yorucu bi işmi yaptın larin dinlendirsen biraz gecmezmi. Daha önceden de olmuyduKarpal tünel ağrım başladı ,çünkü çok geç kalmıştı. Siyatik bitiyor derken süper oldu şimdi bu![]()
Kız çişimi yaparken bile şekilden şekile gidiyorum ses az cıksın diyeYa ne kadar olsa ayrı kapın yoksa ya da wc ye gidip gelirken banyoda insan rahat edemez bbg gibi. Haklısın bence![]()
yorucu bi işmi yaptın larin dinlendirsen biraz gecmezmi. Daha önceden de olmuydu
Kız çişimi yaparken bile şekilden şekile gidiyorum ses az cıksın diye![]()

Ay oraları hele hiç karıştırmaGazını nasıl çıkaracan asıl mühim olan o
Yapmadım bütün gün yuvarlandım. Bugün fıtı fıtı oldu sonra sağ bacakta kas ağrısı ve sağ el karpal tünel ağrısı başladı
Hayır canım oldukça hassas davrandık zaten 13 haftada 2 kere oldu korkumuzdan oldukça seyrek davranıyoruzAy oraları hele hiç karıştırma
Kız bebekler var çok haşince fıtı fıtı olmuyodur umArım ondan sonra ağrılar başldığına göre![]()
Aferim korkutmayın yeğenlerümiHayır canım oldukça hassas davrandık zaten 13 haftada 2 kere oldu korkumuzdan oldukça seyrek davranıyoruz![]()
Canım gebelikte olabilirmiş karpal tünel önceki ikizlerde de oldu. Hemde hem siyatik hem karpal birlikte çekmiştim tam da bu haftalarda başlamıştı yine. Hamd olsun kasık ağrım filan yok. Kas gevşetici de içemem. Yapabileceğim tek şey elimi sabit tutmamı sağlayacak ortopedik eldivenler. Onları da önceki gebeliğimde almıştım her iki elim için de.. takmışım şuan.Aferim korkutmayın yeğenlerümi
Doktorunamı bi danışsan acaba larimm ağrılar için
Ehh tamam o zaman kuzum. Hadi geçsin gitsin inşallah sabret sonu selametCanım gebelikte olabilirmiş karpal tünel önceki ikizlerde de oldu. Hemde hem siyatik hem karpal birlikte çekmiştim tam da bu haftalarda başlamıştı yine. Hamd olsun kasık ağrım filan yok. Kas gevşetici de içemem. Yapabileceğim tek şey elimi sabit tutmamı sağlayacak ortopedik eldivenler. Onları da önceki gebeliğimde almıştım her iki elim için de.. takmışım şuan.