• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
coconatt coconatt gelmedi bugün inşallah semptom başlamamıştır
Kuzum nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür semptom falan yok şimdilik 😍 şimdilik diye diye karantina bitiyor Allahın izniyle 🤲

Dün yemeğe ev işine zor yetiştim sonrada başıma bir ağrı girdi yorgunluktan parol attım uyumuşum direkt ondan gelemedim hiç 🤦‍♀️

Korkma kuzum ya inşallah birsey yoktur 🤲🤲 çok içine alma eğer kafana taktıysn git Bi için rahat etsn bencede 💋
Canım tam karar verdim gitmeye dedim temzilik yaptım evde duş alayım gideyim..
Anladı heralde başladı hissettirmeye.. bekledim biraz daha şimdi çok şükür 🤲🤲

Ya kızlar bişey sorucam benim normalde adet zamanlarım şuan ve ağrım var sizde de oluyor muydu? Yoksa ters giden bişey mi var ki 🤷‍♀️ edaecoo edaecoo LaRisaCca LaRisaCca
Evet bbgm Bnm oldu ilk adet geldigi zmnda hatta poztifi görmüştüm yine de dedim acaba hasta mı olcm nolck korku içindeydim ama geçiyor snra korkma ama artan Bi durum olursa hemn doktorunla görüş

Mutfak hariç tüm halıları kocişle kaldırdık 🙆‍♀️🙋‍♀️ evi şöyle Bi yüzlemeçte olsa süpürdüm iç işlerini yaptığım için illa ki dökülecek hiç emek edemem 🙈 o kdr sıcak ki kendimi duşa atıp çıktım şimdi akşam yemegi için kolları sıvıycam bugün Kü mönüleriniz neeeeee bakalım hanımlar bnm kuru fasulye pilav börek humus mantı yogurtlama ve triliçe 😋😋

Evet bbgm Bnm oldu ilk adet geldigi zmnda hatta poztifi görmüştüm yine de dedim acaba hasta mı olcm nolck korku içindeydim ama geçiyor snra korkma ama artan Bi durum olursa hemn doktorunla görüş
Şuan sadece arada bi batma ve adet ağrısı oluyor kuzum lekelenme falan yok şükür arada geçiyo arada geliyo bide gaz sancısı bi yandan 🙈

Karpal tünel ağrım başladı ,çünkü çok geç kalmıştı. Siyatik bitiyor derken süper oldu şimdi bu :işsiz:
Geçmiş olsun canım neden oluyor 😔benim geçen akşam birden küçük parmağım zonklayarak ağrımaya başladı, anlamadım neden oldu sabaha kadar sürdü çok korktum😔
😂😂😂 Gazını nasıl çıkaracan asıl mühim olan o
Yapmadım bütün gün yuvarlandım. Bugün fıtı fıtı oldu sonra sağ bacakta kas ağrısı ve sağ el karpal tünel ağrısı başladı
bana fıtı fıtı hala yasak🙈ama ben zaten korkarım 🙈
Nasılsınız LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom 😘❤️

Test vermeye gittimm devlette bin takla atip zorla aldilar
Yalan söylemek lazimmis zorla buna zorluyorlar
Karaktersiz bu çalışanlar hiç yardımcı olmuyorlar
Kuzuş anneye yada Kaynişe gitsene elini çok yormasan daha ii olur senin için
Kaynanam geldi canım o yaptı sağolsun bende kalacak
Kuzum magnorm etki edermi. Kas ağrılarına magnezyum veriyordu çalıştığım doktorum. Belki faydası olur 🤗
Canım kramp ya da kasılma için söylediğin doğru ama benimki karpal tünel sinir sıkışması 🥰
İyi hafta sonlarıı ♥️
Karantina da olunca temizlikle geçecek bugunumde 🤭
Bitirdin mi temizliğini eline sağlık canım🤗
LaRisaCca LaRisaCca canım geçmiş olsun, acil şifaların olsun 🙏 benimde bel ağrılarım oluyor gece hiç uyuyamadım , sağa sola dönüp uyumaya çalışıyorum kolum uyuşuyor sonra ...gündüz yok gece ağrılar başlıyor 😌
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun. Canım gebelikte olabiliyormuş normalmiş bir tedavisi yok malesef 😑
Tünaydın canlarımm :KK54:
Nasılsın portim? Ovü n ne durumda bugün
Kuzum nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür semptom falan yok şimdilik 😍 şimdilik diye diye karantina bitiyor Allahın izniyle 🤲

Dün yemeğe ev işine zor yetiştim sonrada başıma bir ağrı girdi yorgunluktan parol attım uyumuşum direkt ondan gelemedim hiç 🤦‍♀️
Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.
Canım bende ameliyat için yaptırmıştım ameliyat olacağım dedin mi yapmazlar dediler mecbur yalan söyledik Allah affetsin 🤦‍♀️
Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten
Triajdaki kizz kesinlikle olmaz dedi doktora gittimm yalanmi soyleseydim didim😁
Doktor sirin suratima kiyamadi😁
Ahahah suratını yediğim 😂
Ya kızlar bişey sorucam benim normalde adet zamanlarım şuan ve ağrım var sizde de oluyor muydu? Yoksa ters giden bişey mi var ki 🤷‍♀️ edaecoo edaecoo LaRisaCca LaRisaCca
Canım 3 aya kadar bel kasık ağrısı olacak normaldir korkma hepimizde oldu 🤗
Mutfak hariç tüm halıları kocişle kaldırdık 🙆‍♀️🙋‍♀️ evi şöyle Bi yüzlemeçte olsa süpürdüm iç işlerini yaptığım için illa ki dökülecek hiç emek edemem 🙈 o kdr sıcak ki kendimi duşa atıp çıktım şimdi akşam yemegi için kolları sıvıycam bugün Kü mönüleriniz neeeeee bakalım hanımlar bnm kuru fasulye pilav börek humus mantı yogurtlama ve triliçe 😋😋
Ellerine sağlık canım benim çok yorulmuşsun güle güle kirletin. O kadar yemeği yapıp yiyecek misin gerçekten 😂
Geçmiş olsun canım neden oluyor 😔benim geçen akşam birden küçük parmağım zonklayarak ağrımaya başladı, anlamadım neden oldu sabaha kadar sürdü çok korktum😔

bana fıtı fıtı hala yasak🙈ama ben zaten korkarım 🙈
Nasılsınız LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom 😘❤️
Canım gebelikte olması normal olan şeylermiş bir tedavi gerektirmiyor. Sana da çok geçmiş olsun canım benim.

Back
X