• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz 🥰
Geçmiş olsun canım dinlen tuzlu ayran iç benimde başta düşüktü Ebru hoca tuzlu ayranı buzdolabımdan eksik etme demişti

Geçmiş olsun canım dinlen tuzlu ayran iç benimde başta düşüktü Ebru hoca tuzlu ayranı buzdolabımdan eksik etme demişti
İçiyorum canım ama düzelmedi tuzlu çubuk tuzlu peynir filan da yedim. Bekliyorum. Çok su içiyorum, çok wc ye gidiyorum. Aslında geceden uykusuz kaldım. Psikolojik olarak beni çok yoran bir geceydi babamı çok özledim çok ağladım sanırım ondan da oldu biraz

Geçmiş olsun canım neden oluyor 😔benim geçen akşam birden küçük parmağım zonklayarak ağrımaya başladı, anlamadım neden oldu sabaha kadar sürdü çok korktum😔

bana fıtı fıtı hala yasak🙈ama ben zaten korkarım 🙈
Nasılsınız LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom 😘❤️
hamd olsun canım. Doktorla görüşünce ne zaman başlayacağımız belli olacak inşallah :KK200:

Kızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz 🥰
canım benim çok geçmiş olsun. dikkat et kuzum. Biliyorum hasretimden böyle oldun :KK200: :KK60: :KK60:

Canlar bu 4 günlük yasakta annemlere geldik gelir gelmez de adet oldum😂 pzt doktora gideceğim bakalim, ev kalabalık olunca çok giremiyorum herkes nasil ne var ne yok haberdar edin beni, etiketleyin önemli seylere 🙈🙏 pzt normale dönerim 😇😍😂
Keyfiniz bol olsun canımın içi ❤️ ben sana havadisleri yazarım 😂

Karaktersiz bu çalışanlar hiç yardımcı olmuyorlar

Kaynanam geldi canım o yaptı sağolsun bende kalacak

Canım kramp ya da kasılma için söylediğin doğru ama benimki karpal tünel sinir sıkışması 🥰

Bitirdin mi temizliğini eline sağlık canım🤗

Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun. Canım gebelikte olabiliyormuş normalmiş bir tedavisi yok malesef 😑

Nasılsın portim? Ovü n ne durumda bugün

Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.

Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten

Ahahah suratını yediğim 😂

Canım 3 aya kadar bel kasık ağrısı olacak normaldir korkma hepimizde oldu 🤗

Ellerine sağlık canım benim çok yorulmuşsun güle güle kirletin. O kadar yemeği yapıp yiyecek misin gerçekten 😂

Canım gebelikte olması normal olan şeylermiş bir tedavi gerektirmiyor. Sana da çok geçmiş olsun canım benim.
İyiyim larim hep aynı valla 😃 ovu silikleşti bugün ya 🙄

Back
X