• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende sadece hiteroskopi varmis
Bende perde gorunumu yarim
Rahim sekil bozuklugu
Tuplere yakin 2 adet kist
Ben öleyim stresteenn 😁
Ferah tut icinii ben dicem azcik sakinlestirici neyin takin 😁
Gerek yokki bayılacağını anlayacak mısın sanıyorsun 😂

Valla ben epey süredir kendime yazlık ayakkabı almıyordum. Giymiyordum ki.. sürekli işteyim, yaz aylarında hep organizasyonlarım vardı. Şimdi evdeyim diye bol bol giyerim. Bir sürü terlik yığmışım, eşimin giymedikleri filan vardı hepsini attım vestiyeri temizlerken, doğum günü sebebiyle hediye almak isteyenlere de bana şunu al bunu al dedim 😁

Canım nasılsa tüp yapacaksınız ve bu süreci rahat geçirmeniz önemli olan tek şey. Stres yapmamanjz çok önemli ayrıca tüm tedavi planın belli olduğundan telaşlanacak birşey de kalmıyor geriye 🤗
iyi yaptın miss süperrr bnde vestiyer temizlicem bu hfta giyilmedk herşeyi göndercmmm biraz boşalsın ortalık :KK51:

Günaydınlarrrr efenimmm. Köyden geldik, duş aldım. Birazdan işe gideceğim 😍
shtler olsun canımm :KK60:
Rahim sekil bozuklugu
Ben öleyim stresteenn 😁
biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiii :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

Rahim sekil bozuklugu
Ben öleyim stresteenn 😁
Geçmiş olsun canım😶 valla bende de şekil bozuklugu var ama ne derece bilmiyoruz onun için hiatereskopi yapıyor😶 aman ben ettim sen etme stres yapma. 😶😶😶

Rahim filminden de igne deedi kafana dikkat et dedi küt gittim :KK70:
Kafaya Bir sey olmadı di mi 😂
iyi yaptın miss süperrr bnde vestiyer temizlicem bu hfta giyilmedk herşeyi göndercmmm biraz boşalsın ortalık :KK51:
Ellerine sağlık canım benim 🤗
shtler olsun canımm :KK60:

biz senin destekçinizzz stresten ölmezsnn mrk etme cnkü biz seni hiç strese sokmayız degl miiiiii :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:
Demet ve Alişan da ismail yk var 😂

Suanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaa 😁
Yok kuzum Hiççç korkma biraz cıss olacaksın sadece 😂😂özellerde ilgi iyi olur zaten. Ben üniversitede opudan çıktım eşime dediler meyve suyu al 😂😂özellerde kahvaltı vs veriyorlarmış duyduğuma göre :KK70:

Canım nasılsa tüp yapacaksınız ve bu süreci rahat geçirmeniz önemli olan tek şey. Stres yapmamanjz çok önemli ayrıca tüm tedavi planın belli olduğundan telaşlanacak birşey de kalmıyor geriye 🤗
Haklısın kendimi dualara meditasyonlara günlük işlere vermeye çalışıyorum. Odaklanabilsem herşeyi çözmüş olacagim ama . Dediğin gibi program bı çıkınca duzelirim belki 😶😉

www. bomba bombaaa bir güzell bekler burdaaaa o dudaklar bal yanaklarrrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
😂😂😂😂 Birden webcam ini açtıııııı
Yok kuzum Hiççç korkma biraz cıss olacaksın sadece 😂😂özellerde ilgi iyi olur zaten. Ben üniversitede opudan çıktım eşime dediler meyve suyu al 😂😂özellerde kahvaltı vs veriyorlarmış duyduğuma göre :KK70:
😂 Opudan sonra verdiler acıbademde bana canım ama eşimle ikimiz yedik tabak boldu valla
Haklısın kendimi dualara meditasyonlara günlük işlere vermeye çalışıyorum. Odaklanabilsem herşeyi çözmüş olacagim ama . Dediğin gibi program bı çıkınca duzelirim belki 😶😉
Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık 🤗
Kız LaRisaCca LaRisaCca simgoş kesin yemek veriyorlar değil mi sonuçta o kadar para vireceğiz :KK70:
Kesin bilgi nisam yayalım 😂😂

😂😂😂😂 Birden webcam ini açtıııııı

😂 Opudan sonra verdiler acıbademde bana canım ama eşimle ikimiz yedik tabak boldu valla

Aynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık 🤗

Kesin bilgi nisam yayalım 😂😂
Bizim adam da yesin :KK70::KK70:sanırım sabah Eds cezası yedik, yaslarda enişten 😂😂

Back
X