• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha varmı kızlarr😒

Eklentiler

• F0B75D11-E12C-4FD0-BCC6-A2E224D2FE93.webp
    F0B75D11-E12C-4FD0-BCC6-A2E224D2FE93.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 34
dışarda kullanmaya izin veriyorlar mı? Öyle olsa özelde kullanırdın
özel hastane ile görüştüm raporunuzdaki ilaçları doktor inceler farklı ilaç olursa onları siz karşılaşırsınız burada indirimli bir şekilde işlem yaptırabilirsiniz dedi.

kızlar cumartesi 18mm pazar akşam ovitrelle yaptım pazar pazartesi salı değerlendirdik bu ikinci ay iğne denediğim ama geçen ay sanki bi kasık ağrısı olmuştu bu ay yok valla anlamadım işe yaramış mıdır tavsiyesi olanları bekliyorum
her defasında farklılık gösterebilir canım endişe etme. Ben ilk denemede acillik olmuştum. Vücut yeni gördüğü içindir muhtemelen.

Kuzum fiyat farkı vs yi iyice netleştir ona göre başla istersen. İlaçlat dışındaki tedaviyi ücretli yapabilirler.
muhtemelen ama süresi belli olmayan şekilde bekleyip strese girmektense parayı verip kurtulmak daha mantıklı

Kızlar, kızımın pipisi çıkmış 🙈😂
Geçen defa gittiğinde kesin degilmiymis hakkında hayırlısı olsun canım daha net biseyde yokmuş ama sanki erkek bebebeklerin cinsiyeti daha geç belli oluyor demişlerdi kız ki mi daha geç belli oluyordu 🤔

Back
X