• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gömme dolabı yapacaktım çocuk odasındaki ama zaten içi boş dedimki çocukların doğmasına yakın yaparım ki o zaman tekrar temizlemek gerekmesin. Omyüzden çocuk odasına da girmicem 😁 kendimi ordan sıyırmak için bahane yarattım. Sadece mutfak dolabım kaldı 😁 ve perdeler
hadi darısı onların başına olsun :KK70: yavaş yavaş yapılır ya önümüzde zmn var allahtn kendimzi yormadan yavaş yavaş hallederiz

hadi darısı onların başına olsun :KK70: yavaş yavaş yapılır ya önümüzde zmn var allahtn kendimzi yormadan yavaş yavaş hallederiz
Kuzu bu defa ağırdan aldım kendimi hırpalamadan teker teker yapıyorum birden hepsini yapınca madalya vermediler hiç 😂

Sözde ben de kocimle yapacaktım, yaparken aradı napıyorsun diye bi ton azar yedim çok şükür bugün de karnım doydu 😂

Araştır kuzum

😂😂😂😂 Seni temboş seni
Ondan korktum bende 😆😆 sordum beni bikle.didi 🤣 temam dedim yemek yapim bari ona izin var sonrada kizlarla esrw erola bakrz🤣🤣🤣

Bugünde bele 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 1B33E16D-F3E8-4221-AE63-D3B4647FEF15.webp
    1B33E16D-F3E8-4221-AE63-D3B4647FEF15.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu ameliyat kolay diye kimler dedi banaa
cabuk parmak kaldirsin
Got kesicemm😁
E kolaaayyy senin canın minnoş 😂
bana da virmemişlerdi :KK12:
Alla Alla niye acep 🤔
gerek yok ztn kuzum kendimizi yormaya boşver iş kaçmıyor ya :KK70: :rolleyes:
Bıraktım gitti zaten ya 😁
bn demedim aplaaaa seninle döt kesebilirim :rolleyes: :KK70:
😂 C Capanin Gururu Teyom burada bir kaçış öyküsü yazılıyor 😂
Vallahi gelmek üzere az kaldı 😂

Ayy çok heyecanlı 😍😍

Evet öyleymiş cero cum ben günde 3-4 çamaşır değişiyorum dr bana ped kullanma çamaşır değiş sürekli dedi 😁

Ben bitirdim darısı sana 😂

Ayyy gördün müü 😍 sana söylemiştim maşallah Allah esirgesin darısı kalp atışına inşallah hani foto?

Afiyet olsun duyguş nasılsa hepsi mideye 😂
Ben bazen dışarıda oluyorum ya evdeyken pek sorun olmuyor zaten resmen tuvalette yaşıyorum 😂

Back
X