- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.821
LAriisle karantina etkinlikleriPaylaşırım tabikiçok eğleneceğük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LAriisle karantina etkinlikleriPaylaşırım tabikiçok eğleneceğük
Bana bisi olursa laris cok uzulur ona gore
gelecek haftaya üniversite belge oluşturdu. İşe gelebeilelim diyeYa benim kargom var teslimat noktasından teslim alacağım diye siparişi oluşturdum ama ben de markete diye çıkıp gidip alırım artık napayım![]()
LAriisle karantina etkinlikleri❤❤
Bana bisi olursa laris cok uzulur ona gore❤
İşiniz var mı kigelecek haftaya üniversite belge oluşturdu. İşe gelebeilelim diye![]()
inşallah canım.Çok bilgim yok ama geçici diye biliyorum canım. İnşallah sıkıntı olmaz üzme kendini.
inşallah canım.. geçici dediler ama 3 haftayı beklicez artık.Yok aşkım hiç görüşmedik
Selam canım, @damlacik88 in oğlunda da anne karnında iken kist görüldü fakat bir sonraki kontrolde geçmişti dr geçici demişti üzülme çok kişi yaşıyor bunu hatta yanılmıyorsam @muallimezz de de olmştu galiba
Ohh Afiyet olsun canım
Ben de artan pirinç pilavından kadın budu köfte ve yayla çorbası yaptım baya lezzetli oluyormuş ilk deneyişim
Canımm biz de özledik nerdesin Allaşkınaben tedaviye başladığını düşünmüştüm,demek erteledin. Üzülme çünkü ilacın etkisi ertesi ayda da sürüyor ovü ile inşallah bu ay gebe kalırsın
Ohh süper yapmışsın hadi inşallah bu ay gebe kalırsın
Amannsuni sancı almış biri olarak söylüyorum, doğunca herşey o an bitiyor, bir daha olsa bir daha yaparım diyorsun
çalışmak için iyi olur canım. evde uyurum oruç da oluncaTakipte kalın
Bebeğim bitanem
Hee ama bana birşey olursa seni koruyamayız
İşiniz var mı ki![]()
Rabbim korur onlarıinşallah canım.. geçici dediler ama 3 haftayı beklicez artık.
Zaman geçer en azından doğruçalışmak için iyi olur canım. evde uyurum oruç da olunca
Boyunmu kisaa67ama dr a göre obezim
![]()
Seven sevmiş alan almışBoyunmu kisaa
Bu adam senii sevmemis![]()
Dr. Nowzaradan kesildi mübarekSeven sevmiş alan almışona neymiş
Dr. Nowzaradan kesildi mübarek![]()
he vallaaaaKendini kim beğenmiş acaba
he vallaaaakız gaza getirme beni, senin bir süre ihtiyacın yok adama, bizim öyle delllll
![]()
Hoşgeldin canımselam kızceler..
profil resminiz de pek tatlişselam kızceler..
Hoş bulduk kuzum nasılsın ?Hoşgeldin canım![]()
oğlan anası olunca mavi yapim dedimprofil resminiz de pek tatliş![]()