- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.861
Nasilsi snn 16bin bakimin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsi snn 16bin bakimin![]()
Adet oldumya çok ağrım oluyo ilk günüKızlar bugün mönünüz nedir
Yok kuzum yine embriyolarımı dondurduğu yerde olucam. Amerikan hastanesindeOhh şükurr canimm
Okan un mi gitcen simdik![]()
Canım taze de olsa dondurulmuş da olsa adetin 3.-4. günü genelde başlanıyor. Dondurlmasına ya da taze olmasına ilaç kullanımından sonraki ohss durumuna göre karar veriliyor canımHoşbuldum bebeğimmm ay aminnnnn isteyen herkese aminnn
O kadar heyecanlıyım ki lariş anlatamamhastane açıkmıs bayramda kapalılarmıs ama eğer denk gelirse yapılırmış öle dedi kız
çok şükür
Kafama şey takıldı dondurulmuş transferlerde adetin 3.günümü baslanıyo ilaçlara acababazıları ilk günden baslatıyorya
Valla ben de bugün hamburger eti ve ekmeği aldım,göbek marul da aldım bu aralar yapacağım, planlarım arasında varKocam bey hamburger yapalım dedioruçlu oruçlu canım çekti benimde
bizde bu menü
![]()
Bu kapanma geçen yıl kış ayında 20 gün olsaydı yaz sonunda 20 gün olsaydı biz bu işi bitirmiştik. 15 ay ödenmiş olacak olan kçö ile 40 gün boyunca tüm türkiyeye maaş verirlerdi kira yardımı ds yapılırdı ama sanırım kafa pek basmıyorAy evet ya 2 senemizi çaldılar şirifsiizlir![]()
Oy geçmişler olsun bitanemAdet oldumya çok ağrım oluyo ilk günüpatatesli bezelye
Makarna
Mercimek çorba canım bugun. Daha baslayamadım bile kalkıp yapmam lazım![]()
Canım taze de olsa dondurulmuş da olsa adetin 3.-4. günü genelde başlanıyor. Dondurlmasına ya da taze olmasına ilaç kullanımından sonraki ohss durumuna göre karar veriliyor canım
Valla ben de bugün hamburger eti ve ekmeği aldım,göbek marul da aldım bu aralar yapacağım, planlarım arasında varafiyet olsun ellerine sağlık
Bu kapanma geçen yıl kış ayında 20 gün olsaydı yaz sonunda 20 gün olsaydı biz bu işi bitirmiştik. 15 ay ödenmiş olacak olan kçö ile 40 gün boyunca tüm türkiyeye maaş verirlerdi kira yardımı ds yapılırdı ama sanırım kafa pek basmıyor
Oy geçmişler olsun bitanem
Afiyet olsun çok yorma kendini. Mönünü azalt, makarna yapma istersen gerisi yetmez mi
Ayyy yap yap valla ağzım sulandı gerçekten öfffCanım taze de olsa dondurulmuş da olsa adetin 3.-4. günü genelde başlanıyor. Dondurlmasına ya da taze olmasına ilaç kullanımından sonraki ohss durumuna göre karar veriliyor canım
Valla ben de bugün hamburger eti ve ekmeği aldım,göbek marul da aldım bu aralar yapacağım, planlarım arasında varafiyet olsun ellerine sağlık
Bu kapanma geçen yıl kış ayında 20 gün olsaydı yaz sonunda 20 gün olsaydı biz bu işi bitirmiştik. 15 ay ödenmiş olacak olan kçö ile 40 gün boyunca tüm türkiyeye maaş verirlerdi kira yardımı ds yapılırdı ama sanırım kafa pek basmıyor
Oy geçmişler olsun bitanem
Afiyet olsun çok yorma kendini. Mönünü azalt, makarna yapma istersen gerisi yetmez mi
Valla hatırlamıyorum kaçıncı gün başladığımı, rahim kalınlığım iyiydi ama evet gebeliğin 10. Haftası bitene kadar kullandım kuzumAnladım kuzum, estrofem'e falan 3.günü baslanıyo yanisanki ilk günden içenleri de duydum da kafam takıldı neyse yine basladım ben dedektifliğe bi türlü güvenemedim gitti ya
illa sorgulucam
Hayatım benim eşim yemek konusunda acaip takıntılı. En az 3çeşit istiyor birde oruçlu olunca surat asar eminim. Dün de geçen günden kalanları ısıtmıstım beyefendi kemküm etti. Transferden sonra görücem onu ben![]()
Barbunya pişirmeyi planlıyorum canımAyyy yap yap valla ağzım sulandı gerçekten öfffsağol kuzum sana da afiyet olsun sende ne var bugün
kesinlikle öyle zamanında yapmadılar madem yapabiliyodun yani o kadar saçma saapan işlere girdiler ki hayatımızı da mahvettiler. yaza hazırlık yine zaten bu insanlar düşünüldüğü için yapılan bir şey değil. turizm açmak için
oo çok severim barbunya zeytinyağlı ellerine sağlık afiyetler olsun şimdiden canımcımmmValla hatırlamıyorum kaçıncı gün başladığımı, rahim kalınlığım iyiydi ama evet gebeliğin 10. Haftası bitene kadar kullandım kuzum
Barbunya pişirmeyi planlıyorum canımdünden de köfte çorba filan vardı . Bitsin onlar
![]()
Teşekkür ederim canım benimoo çok severim barbunya zeytinyağlı ellerine sağlık afiyetler olsun şimdiden canımcımmm![]()
Aslında çoğu hastasına göre aramız daha iyi ama değişmez katı görüşleri varBoyunmu kisaa
Bu adam senii sevmemis![]()
Ayyy hadi hayırlısı olsun hakkında balımm bnmm güzel günler yakın inşallahKızlarrr iyi günlerbu gece adetimi oldum, doktoruma da yazdım. 3.günü muayeneye gideceğim ultrasonla bakılsın dedi. Şuanlık ilaç vermedi tahlil duruma göre isteyeceğim dedi
Bnde çalışıyorum hemde her günben haftada 2 gün çalışıyorum şimdi izin dilekçesi veriyorlar eşimde çalışıyor ben gezecem hazır herkes istanbul'u terkte etmişken belki rahatlar ahah![]()
Dolma yaprak sarma salata patates kızartması çorba beybi bugün kv dedeyiz yineKızlar bugün mönünüz nedir
Bbgm bnm uzun protokol oldugu için ben 1.5 ay öncesi başladım dondurulmuş transfer hazırlığınaHoşbuldum bebeğimmm ay aminnnnn isteyen herkese aminnn
O kadar heyecanlıyım ki lariş anlatamamhastane açıkmıs bayramda kapalılarmıs ama eğer denk gelirse yapılırmış öle dedi kız
çok şükür
Kafama şey takıldı dondurulmuş transferlerde adetin 3.günümü baslanıyo ilaçlara acababazıları ilk günden baslatıyorya
Ayyy yap yap valla ağzım sulandı gerçekten öfffsağol kuzum sana da afiyet olsun sende ne var bugün
kesinlikle öyle zamanında yapmadılar madem yapabiliyodun yani o kadar saçma saapan işlere girdiler ki hayatımızı da mahvettiler. yaza hazırlık yine zaten bu insanlar düşünüldüğü için yapılan bir şey değil. turizm açmak için
Off çok severim barbunyaValla hatırlamıyorum kaçıncı gün başladığımı, rahim kalınlığım iyiydi ama evet gebeliğin 10. Haftası bitene kadar kullandım kuzum
Barbunya pişirmeyi planlıyorum canımdünden de köfte çorba filan vardı . Bitsin onlar
![]()