• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normaldir galiba canım bu zamanlarda tuzlu atıştırmalıklar olsun hep yanında bulantına iyi gelecektir ❤️

Ay ne temizliği hayaller hayatlar 😂 benimki rapor alınca dinlen diye diye doğru düzgün iş yaptırmıyor o görmeden ne yapabilirsem onu yapıyorum artık 😆 neyseki önümüzdeki hafta başlayacak işe de kurtulacağım rahat rahat girişeceğim eve nasipse, çok bunalttı beni daraldı 😂
Öyle yapıyorum canım bir sürü tuzlu kraker aldım🙈
Boşver dinlen canım doğru diyor eşim evdeyken sonra o yokken sıkılmazsın hem zaman geçer 😍

Öyle yapıyorum canım bir sürü tuzlu kraker aldım🙈
Boşver dinlen canım doğru diyor eşim evdeyken sonra o yokken sıkılmazsın hem zaman geçer 😍
Afiyet olsun kuzum 😋 canım rahat etmiyor kız bir yer temiz değilse kendimi de temiz hissetmiyorum duş bile alsam 😂😂😂

Ya çok iyi bir haber bu, şunun şurasında bayrama ne kaldı ki :))) :halay:İnşallah herşey yolunda gider :dua: .
Evet canımcım yaaa baktığımda 1 hafta kaldı görünüyo sonra kalbim pırpır atıyo 😍 bayramdan sonraya da kalabilir dedi duruma göreymiş bu cumartesi tekrar muayene olucam kuzum 😇 sen nasılsın nasıl gidiyor 😘

Back
X