Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Sırayla 11,12 ve 13.gün testlerim
Sabah ilk idrarla yaptım üçü de aynı marka testlerin. Ama kan testi yaptırmaya korkuyorum :110: testlerdeki silik çizgiler artık psikolojimi bozdu resmen. Bi bakar mısınız siz de

Eklentiler

• 8B6EB795-28DE-4E3A-93DD-C0B9BF35B78A.webp
    8B6EB795-28DE-4E3A-93DD-C0B9BF35B78A.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar nasılsınız çok özledim sizleri, dün hiç bildirim gelmedi ben de çok giremedim zaten. Şimdi okudum dün konuşulanları. 2019 bereketli geldi maşallah hep böyle devam etsin :KK36:
Sağol kuzum bizler iyiyiz asıl sen ve minnak meleğin nasılsınız :) aynen canım maşallah teker teker alıyoruz müjdeleri, darısı başıma artık. Israrla karnım ağrımasına rağmen ben bu aydan azda olsa umutluyum neden bilmiyorum :). İğnenin 13. Günü bugün diğer ikisinde 18. gün regl oldum bakalım beklemedeyim

Kızlar ben size bişey danismak istiyorum. Ben cinsiyet öğrenme partisi yapmak istyiorum benim eltimde çocuk istiyor şimdi yapıp cagirirsam sizce nispet yapar gibi mi olur öğle bı niyetim yok tabi kesinlikle sadece ani olsun içimde kalmasın istiyorum

Ben de çocuk istiyorum ama bi yakınım beni böyle bi organizasyona çağırsa nispet olarak düşünmezdim. Nasip kısmet bu işler sonuçta. Bence yapın içinizde kalmasın. Bunlar güzel şeyler

Kızlar merhaba
Sırayla 11,12 ve 13.gün testlerim
Sabah ilk idrarla yaptım üçü de aynı marka testlerin. Ama kan testi yaptırmaya korkuyorum :110: testlerdeki silik çizgiler artık psikolojimi bozdu resmen. Bi bakar mısınız siz de
Canım artış olduğuna göre gebelikte direk kan ver bence

Ben de çocuk istiyorum ama bi yakınım beni böyle bi organizasyona çağırsa nispet olarak düşünmezdim. Nasip kısmet bu işler sonuçta. Bence yapın içinizde kalmasın. Bunlar güzel şeyler
Bende öyle düşünüyorum ki beni cagiranlarada gittim hatta bizzat organizasyonunu kendim yaptığım da oldu öyle dusunmedim hiç yinede fikir almak istedim

Kızlar ben size bişey danismak istiyorum. Ben cinsiyet öğrenme partisi yapmak istyiorum benim eltimde çocuk istiyor şimdi yapıp cagirirsam sizce nispet yapar gibi mi olur öğle bı niyetim yok tabi kesinlikle sadece ani olsun içimde kalmasın istiyorum
Canım çağırmasan olmasan, çağırırsan da nispet yaptığını düşüneceğini sanmıyorum gerçi sen daha iyi tanırsın kişiliğiyle alakalı biraz insanların

Tamamen kendi fikrim fakat ben çocuk istiyorum ama olmadı. Eltimin var hemen oldu ve her çocuğuyla ilgili konularda ben üzülürüm kıskanırım demiyorum ama içim acır çünkü yakınız yani aynı ailedeyiz sonuçta. Ben bu duyguyu yaşadığım için ben olsaydım yapmazdım. Çünkü o davete gelse bile asla sevinmeyecek içinde bi üzüntü olacaktır.yani sizi de anlıyprum ama daveti yapmasanız daha iyi yoksa yaparsanız çağırmak zorunda kalacaksınız

Canım neden öyle düşününsün ki ben bu ay iki arkadaşımın bebeklerinin yaş günü için tüm hazırlıklarına yardıma gittim benim de yok ve bende istiyorum bizler bebek istiyoruz diye bebeği olanlar neden herşeyi gonullerine göre yaşamasın ki bence öyle düşünmez eğer düşünürse o onun art niyeti olur

Canım neden öyle düşününsün ki ben bu ay iki arkadaşımın bebeklerinin yaş günü için tüm hazırlıklarına yardıma gittim benim de yok ve bende istiyorum bizler bebek istiyoruz diye bebeği olanlar neden herşeyi gonullerine göre yaşamasın ki bence öyle düşünmez eğer düşünürse o onun art niyeti olur
Bende bebek isterken çok gittim böyle şeylere bence de kötü bişey değil tabi herkes aynı mı düşünür merak ettim

Tamamen kendi fikrim fakat ben çocuk istiyorum ama olmadı. Eltimin var hemen oldu ve her çocuğuyla ilgili konularda ben üzülürüm kıskanırım demiyorum ama içim acır çünkü yakınız yani aynı ailedeyiz sonuçta. Ben bu duyguyu yaşadığım için ben olsaydım yapmazdım. Çünkü o davete gelse bile asla sevinmeyecek içinde bi üzüntü olacaktır.yani sizi de anlıyprum ama daveti yapmasanız daha iyi yoksa yaparsanız çağırmak zorunda kalacaksınız
Evet yaparsam çağırmak zorunda olcam kimsenin üzülmesini de istemem tabi ben arkadaşımın organizasyonunu kendim yapmıştım bende o zaman çocuk istiyordum insan imreniyo tabi ister istemez ama severek yapıp katılmıştım yinede. o da bana çok dua etmişti

Ay canım şimdi okuyorum bunu, maşallah ne güzel artmış hep böyle katlanarak artsın inşallah :dua: hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :dua:
Amin canımm, çok teşekkür ederim. Inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin. Burda gebe kalmak isteyen herkese de tez zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin..

Back
X