- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #20.581
İnşallah pozitiftir canım yaz bizede:)Dayanamayacağım sanırım gideceğim:) çok sağol canım cevap verdiğin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitiftir canım yaz bizede:)Dayanamayacağım sanırım gideceğim:) çok sağol canım cevap verdiğin için
Aslında çağırsanız nispet yapmış olmazsınız. Ama parti yapmak da sizin hakkınız .o kötü olacaksa bi bahane bulup gelmeyebilir zaten o zaman da sıkıntı kalmaz :)Evet yaparsam çağırmak zorunda olcam kimsenin üzülmesini de istemem tabi ben arkadaşımın organizasyonunu kendim yapmıştım bende o zaman çocuk istiyordum insan imreniyo tabi ister istemez ama severek yapıp katılmıştım yinede. o da bana çok dua etmişti
insallah canimGüzel haberlerini alırız insallah
Canım bence içinden nasıl geçiyorsa yapmalısın sen nasıl bekledin hevesin var senin hakkın eltğnde sen için sevincine ortak olur allah inşallah onada nasip eder sonuçta verende alanda Allah kimsenin elinde değil böyle güzel bir süreç içinde stres yapma keyfini çıkarKızlar ben size bişey danismak istiyorum. Ben cinsiyet öğrenme partisi yapmak istyiorum benim eltimde çocuk istiyor şimdi yapıp cagirirsam sizce nispet yapar gibi mi olur öğle bı niyetim yok tabi kesinlikle sadece ani olsun içimde kalmasın istiyorum
Biz de iyiyiz kuzum, 2-3 gün hafif sütlü kahve akıntım oldu bugün normal akıntıya döndü, doktorumu aradım normal olduğunu söyledi. Kesenin yerleşim yeri çok güzeldi ve kanama alanın yoktu hiçbir sorun yoktur dedi. Pazartesi yine de bi gidicem ama içim rahatlasın.Sağol kuzum bizler iyiyiz asıl sen ve minnak meleğin nasılsınız :) aynen canım maşallah teker teker alıyoruz müjdeleri, darısı başıma artık. Israrla karnım ağrımasına rağmen ben bu aydan azda olsa umutluyum neden bilmiyorum :). İğnenin 13. Günü bugün diğer ikisinde 18. gün regl oldum bakalım beklemedeyim
O zaman hiç sorun etme canım çağır gönül rahatlığıylaÖyle dusuncegini sanmıyorum buradan fikir alınca için rahatlar diye düşündüm
Canım hormon dengesizliğinden çatlamıyor başka sebebi yok pko diyorlar bunadaNeden böyle oluyormuş sordunuz mu doktorunuza benim de çatlamadı ben merak ediyorum sebebi neler olabilir. Benim 3 taneydi üçü de çatlamadı. Kalitesiz miydi ya da iğnenin dozu mu etkiler ya da başka bişey mi niyedir acaba
Siz sordunuzmu doktorunuza hormon testleriniz yapıldımıNeden böyle oluyormuş sordunuz mu doktorunuza benim de çatlamadı ben merak ediyorum sebebi neler olabilir. Benim 3 taneydi üçü de çatlamadı. Kalitesiz miydi ya da iğnenin dozu mu etkiler ya da başka bişey mi niyedir acaba
Ayyy inşallah kuzum yaaBiz de iyiyiz kuzum, 2-3 gün hafif sütlü kahve akıntım oldu bugün normal akıntıya döndü, doktorumu aradım normal olduğunu söyledi. Kesenin yerleşim yeri çok güzeldi ve kanama alanın yoktu hiçbir sorun yoktur dedi. Pazartesi yine de bi gidicem ama içim rahatlasın.
Canum ağrılara hiç takılma inan ki tam adet ağrıları oluyo öğrenmeden önce ve öğrendikten bi kaç gün sonra. İnşallah bunlar bebiş habercisidir![]()
Saol canım :) nasıl gidiyor hamileliğin bulantı falan var miO zaman hiç sorun etme canım çağır gönül rahatlığıyla
İçimi rahatlattım biraz canım genelde oluyomuş, daha bu akıntı olmadan önce doktorum bi randevuda hafif kahverengimsi akıntılar olabilir hamilelikte normal demiştiAyyy inşallah kuzum yaaDoktorun önemli bişey yok dediyse sende kendine hiç sitres sıkıntı yapma canım benim ama dediğin gibi kontrole gidip içini rahatlatmak enn güzeli.inşallah sağlıkla alıcaksınız kucağınıza herşey çok güzel olucak
İnşallah nasip olur canım zaten yarın bı gün ona nasip olsa böyle bişey yapsa ben çok mutlu olurum sevinçle hüzün paylaşıldıkça anlamlı sonuctaCanım bence içinden nasıl geçiyorsa yapmalısın sen nasıl bekledin hevesin var senin hakkın eltğnde sen için sevincine ortak olur allah inşallah onada nasip eder sonuçta verende alanda Allah kimsenin elinde değil böyle güzel bir süreç içinde stres yapma keyfini çıkar
3 gündür falan başladı biraz biraz canım. Özellikle dün kötüydüm, dün sabah hiçbir şey yiyemedim kaç saat, boş boş öğürdüm sonra düzeldim. Bu sabah iyiydim kahvaltı yaptım güzelce ama şimdi hafif bulantı var midem havada gibi. Bi de çok su içmeye çalışıyorum o midemi bulandırıyo galiba canım. Daha çok büyük mide bulantım yok ama :)Saol canım :) nasıl gidiyor hamileliğin bulantı falan var mi
Aynen çok mantıklı:) herkes istediğini yapmış olurAslında çağırsanız nispet yapmış olmazsınız. Ama parti yapmak da sizin hakkınız .o kötü olacaksa bi bahane bulup gelmeyebilir zaten o zaman da sıkıntı kalmaz :)
Çok su içmeye zorlama bence kendini miden rahat olsun yani ben içermediğini dönem zorlamadim kendimi şimdi çok içiyorum bulantıları geçmedi ama azalmaya başladı yemek yedikce su da içiliyor3 gündür falan başladı biraz biraz canım. Özellikle dün kötüydüm, dün sabah hiçbir şey yiyemedim kaç saat, boş boş öğürdüm sonra düzeldim. Bu sabah iyiydim kahvaltı yaptım güzelce ama şimdi hafif bulantı var midem havada gibi. Bi de çok su içmeye çalışıyorum o midemi bulandırıyo galiba canım. Daha çok büyük mide bulantım yok ama :)
Kızlar merhaba
Sırayla 11,12 ve 13.gün testlerim
Sabah ilk idrarla yaptım üçü de aynı marka testlerin. Ama kan testi yaptırmaya korkuyorumtestlerdeki silik çizgiler artık psikolojimi bozdu resmen. Bi bakar mısınız siz de
Çok içmiyim bari o zaman canım. Zaten daha aşırı değil bulantım ama olmazsa zorlamıyım kendimiÇok su içmeye zorlama bence kendini miden rahat olsun yani ben içermediğini dönem zorlamadim kendimi şimdi çok içiyorum bulantıları geçmedi ama azalmaya başladı yemek yedikce su da içiliyor
Kızlar ben size bişey danismak istiyorum. Ben cinsiyet öğrenme partisi yapmak istyiorum benim eltimde çocuk istiyor şimdi yapıp cagirirsam sizce nispet yapar gibi mi olur öğle bı niyetim yok tabi kesinlikle sadece ani olsun içimde kalmasın istiyorum
Çok haklısın canım ben yapmayıp da sonra o yapsa böyle şeyler bu defa ben çok uzulcem herkesin anısı kendine kalıyor sonuçta. hep dua ediyorum doğumda dua etmek de iyiymis dmi edicem o zamanda isteyen herkeseh Rabbim nasip etsin evlatla sınamasın kimseyeCanim benim cok yakin bir akrabam 2.bebegini istiyordu olmuyordu yillarca ugrasti sonra tam oldu derken dogumda öldü. Sonradan ben hamile kalinca ailecek sınırladilar beni.aman duymasin aman kiskanmasin aman üzülmesin diye her sevincim kursagimda kaldi. Benden 1yil sonra onunda 2.bebegi oldu o herseyini dolu dolu yaşadi kutladi .benim herseyde hevesim kaldi.simdi benimde 2.cocuk özlemimi biliyor surekli didikliyor beni. Eltini bilmiyorum nasil biri ama hicbir sevincini birbaskasi icin yarim birakma.cunku sonradan o insanada ister istemez icibden bir tepkin oluyor. Onun icinde bol bol dua et. Insallah seninde boyle kutlamalarin olacak diye moral ver.dogum aninda ona dua et. rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin.
Bak doktorunda söylemiş o yüzden hiç sıkıntı yapma kendine ki bebişinde etkilenmesin annesi :)İçimi rahatlattım biraz canım genelde oluyomuş, daha bu akıntı olmadan önce doktorum bi randevuda hafif kahverengimsi akıntılar olabilir hamilelikte normal demişti