- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.061
Anladım canım ama sen yine de bekle hiç belli olmazCanım regli tarihim bu gün ama yumurtlama Geç oldu sanrım adet de geç olurum
Yapacak başka da çarem yok dua et bizlere canım lütfenAnladım canım ama sen yine de bekle hiç belli olmaz
İnan dualarım sizlerle kuzum. Her gün kaç kere dua ediyorum. Bi de hatim başladım bebiş için Allah kabul ederse, okuduktan sonra da hep sizlere herkese dua ediyorumYapacak başka da çarem yok dua et bizlere canım lütfen
5-6 gün kala ara ara batma ve alt karında dolgunluk hissi oluşmaya başlamıştı canım. Ama sürekli değildi gün içinde gidip geliyodu bat yaklaştıkça daha da sıklaşmaya başladı. Ama ben asıl bata tam 7 gün kala başlayan inanılmaz uyku eğilimimden biraz şüphelenmiştim canım, çünkü normal bi uyku değildi. Belki de ben uykuyu pek sevmediğim için o kadar tuhaftı ki bütün gün hiç kalkmadan uyuyabilirdim gözüm açılmıyodu
Belirtilerin bana çok benziyo canım, inşallah bunlar bebişinin verdiği sinyallerdir de daha fazla bekletmez senibenimde bat 27si ama şu bi kaç gündür iş yerinde öğlene kadar kafamı kaldıramıyorum resmen masaya koyuyorum direk uykuya dalıyo gibi oluyorum hep bi uyku hali bide dün akşam saatlerinde hep sol kasığımda batmalar oldu içimde hissettim sanki ama gögüslerimin dolgunluğunu hep yaklaşan adete verdim test yapmadım daha erken diye bakalım 10 ay olacak bu ayda olmassa sebepsiz
Canım kan vermeden ya da doktora gitmeden kullanma adaçayı bile. Geç döllenme falan olabilir, kesinleştirmeden bi şey kullanmakızlar günaydın, nasılsınız?
benim reglim gecikti bugün 7. gün, dün erken gebelik testi yaptım negatif yarın da doktora gideceğim ama tavsiyesi vs olan var mı adaçayı içiyorum sürekli :/
Belirtilerin bana çok benziyo canım, inşallah bunlar bebişinin verdiği sinyallerdir de daha fazla bekletmez seni
Canım kan vermeden ya da doktora gitmeden kullanma adaçayı bile. Geç döllenme falan olabilir, kesinleştirmeden bi şey kullanma
Ben dün oldum canım bu muydu dedim bş kere dene tabi ama basit bi işlem bide doktor beni geç çağırdı gittiğimde yumurtam çatlamış ağar topar aşılama oldu yumurta daha içerde dedi şırınga yardımıyla spermleri biraz daha ileri yolluyorlar ki spermler daha az yolu daha çabuk gitsin diye yolunu kısaltıyorlar yaniHavuç çok faydalı şifa olsun. Çok severim ben bir deilaçsız falan büyüdü bak yumurtan gelişti. Çatlarda. Benim de yarın 14. Gün kontrolüm var, ona göre yol belirliycez dedi. Aşılama konusunda çok kararsızım. Bir yanım dene diyor bir yanım da normalden çok farklı değil diyor. Biraz bakındım aşılama tedavisi görenlere pek de tutmamış. Kafamda deli sorular
bence de doktora git canım sıkıntı yaşama .. değilse bile öğrenmiş olur ona göre çaresine bakarsın adet söktürücü kullanırsın..Ya geç döllenme değil gibime geliyor çünkü söylemesi ayıp bu ay pek iyi çalışma olmadı daha doğrusu ocak 22,26,27,28,29,31 oldu o hafta hormonlarım çok yüksekti sonra 2,3 şubat bir de 10 şubatta oldu. geç döllenme olsa da çoktan çıkardı gibime geliyor
bence de doktora git canım sıkıntı yaşama .. değilse bile öğrenmiş olur ona göre çaresine bakarsın adet söktürücü kullanırsın..
Canım yumurtlayan sonra 7 gün geçmiş olduysa zaten gözükmez daha benceKızlar bu gün test yaptım ovülasyonu ayın 13 de yakalamıştık ama negatif cıktı olmadi sanırım bu ay da nedense icimde bi umut vardı göğüslerim özellikle yanlardan çok ağrıyor ve yorgunluk ve kasik ağrısı da var kafayı yemek üzereyim sanırım psikolojik hissediyorum tüm bunları
aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz aşağı yukarı maalesef çok iyi anlıyorum.. ama en azından yeni bir başlangıç yeni umut diye düşünmeye çalış canımcanım benim aldım randevu yarın saat ikide, bakalım ne diyecek. üzüldüm ama valla :/
aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz aşağı yukarı maalesef çok iyi anlıyorum.. ama en azından yeni bir başlangıç yeni umut diye düşünmeye çalış canım
İnşallah sağlıkla tamamlariz canım doktora gittim bugün bronşit dedi hava kullancam başka ilaç veremem dediSagligm icin gerkliyse ben kotuysm riske atmiyorm ben is biseklde halloluyor gercktn canim bebisini dusun once hepAllah korusun aminn canim su sureci saglkla tamamlayalim inss
Benimde battan bir hafta öncesi aşırı derecede yorgunluk ve uykusuzluk olmuştu o yüzden banada en net belirti bu geliyo çünkü diğer belirtiler aynı zamanda adet belirtisi benim arkadaşımda ikinci hamileliğini çok erkenden bu belirtiyle anlamistibenimde bat 27si ama şu bi kaç gündür iş yerinde öğlene kadar kafamı kaldıramıyorum resmen masaya koyuyorum direk uykuya dalıyo gibi oluyorum hep bi uyku hali bide dün akşam saatlerinde hep sol kasığımda batmalar oldu içimde hissettim sanki ama gögüslerimin dolgunluğunu hep yaklaşan adete verdim test yapmadım daha erken diye bakalım 10 ay olacak bu ayda olmassa sebepsiz
Cok gecms olsun agirmis hastaliginda canim yaİnşallah sağlıkla tamamlariz canım doktora gittim bugün bronşit dedi hava kullancam başka ilaç veremem dedi
Saol canım inşallahCok gecms olsun agirmis hastaliginda canim yaevet veremiyorlar yaticaksn anca havada rahatlatir seni ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?