- 1 Şubat 2019
- 92
- 77
- 3
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.021
Sana katılıyorum canım bende üç kere oldum birinde sancım oldu bende aynını düşündüm en son ovulasyonla çatlama gördüğümde de aynısı oldu çatlamayı gördüğüm gün sancım vardı
Umutumut82 canım bugün bel fıtığı için Bi yere gittim, doğal tedavi yöntemleri denenen Bi yere, bütün sıkıntılara bakıyorlar, mezoterapi, sülük, hacamat, akupunktur falan, özel Bi poliklinik, infertilite sorununu söyleyince Dr. Bitkisel Bi karışım listesi verdi sizede atayım dedim hemen
Adet olna kadar istediğin zaman başlıyabiliyormuşsun, adet dönemi ara veriliyor, adet bitiminde Bi sonraki adete kadar tekrar devam, istediğin süre kullanabilirsin dedi, gebelik olursada kesiyorsun kullanmayı sadece adet dönemleri kullanmıyorsun, en uygunu adet bitimi başlamak dedi drSagol kuzum bende yaptiriyim aktara sifanin nerden gelecegi belli olmaz. Yanliz 1ayin 30günü mü yiyecegiz yani nezaman baslanip birakilacak
Adet olna kadar istediğin zaman başlıyabiliyormuşsun, adet dönemi ara veriliyor, adet bitiminde Bi sonraki adete kadar tekrar devam, istediğin süre kullanabilirsin dedi, gebelik olursada kesiyorsun kullanmayı sadece adet dönemleri kullanmıyorsun, en uygunu adet bitimi başlamak dedi dr
Inşallah gerek kalmaz canimÖnumüzdeki ay bende yapayim bari.
İnş gerek kalmadan rabbim Bi an önce karınlarımızı doldursun inş, çok aminnnÖnumüzdeki ay bende yapayim bari.
Yarın yapma canım gerek yok bence bundan sonra bi kaç kerede gün aşırı devam et.igneden 14 gün sonra çıkıyor canm.yumurta catladimi hemen döllenme başlıyo galibaKafama bir şey takıldı şimdi iğbe oldum 4 gün hergün ilişki dedi doktor bizdendeğerlendirdik dün bitti yani (şükür) ama mesela ben yarında yapsam olurmu illa doktor dediği kadarmı yakınlaşalım.
Birde diyelimkinyumurta çatladı kaç gün içinde döllenmeye müsait oluyor
İşte bugunu boş geçiyorum yarında denicem ama dr da erkek sormaya utanırım bana 16 17 18 19 da ilişki yazdı 21 dede deniyeyimmi dite soramadım kafama taktım..Yarın yapma canım gerek yok bence bundan sonra bi kaç kerede gün aşırı devam et.igneden 14 gün sonra çıkıyor canm.dollenme 10 günde oluyor galiba
Ben ilk iğne olduğum da 3 gün ağrım olmustu yolda yürüyemiyordum.2.cide yarım gün sürmüştü. Igne bulunmadığım aylarda da aynı iğne olmuş gibi ağrım oldu .Benimde ilk catlama ignesinde resmen catladigini hissetmistim. Havuc aldim cig cig yiyorum belki faydasi olur. Haftaya sali günü progestran testi yapilacak ozaman belli oluyormus.
Inşallah gerek kalmamıştır canm sen ihtimale karşı bi kaç kerede gün aşırı deneİşte bugunu boş geçiyorum yarında denicem ama dr da erkek sormaya utanırım bana 16 17 18 19 da ilişki yazdı 21 dede deniyeyimmi dite soramadım kafama taktım..
Güzel bi ilaç femara bende kullandım.benim doktor 1 ay dinlenme veriyodu femara kullandığım ay değil diğer ay dinlenmese gebe kaldım ben genelde öyle olan çokmuş. Inşallah hemn olur senin28 şubatta tahlil ver dedi ona göre gmrüşürüz dedi bu arada bide ben femara ile yumurtladım bide inofolik combi içiyorum sabah aç karnına
Hayırlısıyla çatlamıştır kuzum inşallah ovulasyon da ne gözüküyor baktın mı?Benimde ilk catlama ignesinde resmen catladigini hissetmistim. Havuc aldim cig cig yiyorum belki faydasi olur. Haftaya sali günü progestran testi yapilacak ozaman belli oluyormus.
Igne kullanınca ovulasyon pek kullanilmiyo canmHayırlısıyla çatlamıştır kuzum inşallah ovulasyon da ne gözüküyor baktın mı?
aa doğru pozitif gösterirIgne kullanınca ovulasyon pek kullanilmiyo canm
Ben ilk iğne olduğum da 3 gün ağrım olmustu yolda yürüyemiyordum.2.cide yarım gün sürmüştü. Igne bulunmadığım aylarda da aynı iğne olmuş gibi ağrım oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?