- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.541
Aynen ama regli belirtileri için erken mi pekiErkenmis daha canim. 28 inde belli olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ama regli belirtileri için erken mi pekiErkenmis daha canim. 28 inde belli olur.
Regl belirtisi ile gebelik belirtileri aynı zaten, ikisini de şu an hissetmen gayet normal olurdu.Aynen ama regli belirtileri için erken mi peki
Ahh inşallah bakalım 28ini bekliyorum sabırsızlıkla inşallah rabbim bu ay nasip eder ama ağrılar arttıkça hiç umudum kalmıyoraa o zaman 4-5 gün daha beklemen lazım acele ediyorsan da kan testi yaptır tatlım :)
regl olmamaya devam edersen muhtemelen gebesin zaten.
Inşallah ama regli olduğum zamanki gibi nerdeyse belim bile sızlıyor yavaştanRegl belirtisi ile gebelik belirtileri aynı zaten, ikisini de şu an hissetmen gayet normal olurdu.
İnşallah bebek vardır da onun hissiyatıdır üzerindeki
Kuzum 3 günden fazlası normal bir gecikme değil, ya gebelik ya da başka bir sorun olabilir.Ahh inşallah bakalım 28ini bekliyorum sabırsızlıkla inşallah rabbim bu ay nasip eder ama ağrılar arttıkça hiç umudum kalmıyor
Kasık tek taraflı dolgunluk hissi vs var mı?Inşallah ama regli olduğum zamanki gibi nerdeyse belim bile sızlıyor yavaştan
Inşallah canım yaa 3. Gün bu gün bakalım hani reglim de düzensiz o yüzden umut bile edemiyorum dua edin banaKuzum 3 günden fazlası normal bir gecikme değil, ya gebelik ya da başka bir sorun olabilir.
İnşallah gebesindir iyi haberler alalım bu ay bekleyenlerindensende ilk haber veren ol inşallah
![]()
Canım 3 4 gündür sol kaşiğimda tek taraflı acayip bi ağrı var ana dolgunluk mu bilemem ya inan ki arada kalo atışı gibi kıpırtı var ama diyorum kafayı yiyorumKasık tek taraflı dolgunluk hissi vs var mı?
Canım 2 gün sonra test yap büyük ihtimalle hamilesinBoyle 9.günde kan degeri 5 olup hamile kalan var mi
Canım 9 gün mü geçti gününİnsallah umut oldun
Yok canm iğnenin 9.günüCanım 9 gün mü geçti günün
Ben klomen + çatlatma iğnesi yaptırdığımda kan testi yaptırmıştı aynı doktora gelen biri 4 dü değeri ve hamile kalmıştı 14. Gün kesinleşmişti sonra kontrolde denk gelmiştik ben kimyasal o gebeydi :)Boyle 9.günde kan degeri 5 olup hamile kalan var mi
Yine de en doğrusu adeti beklemek onunki tam adet günü olmuş yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet beklenir genelde :) inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz :) benim bugün negatif çıktı ama yine de emin olamıyorum halsizlik göz kararması oldu 3-4 saate bir kan şekerim düşer gibi çöküyorum bi yerlereBen klomen + çatlatma iğnesi yaptırdığımda kan testi yaptırmıştı aynı doktora gelen biri 4 dü değeri ve hamile kalmıştı 14. Gün kesinleşmişti sonra kontrolde denk gelmiştik ben kimyasal o gebeydi :)
İnşallah sende gebesin ama kesinleşmesi için azıcık daha beklemen lazım
Belki geç döllenme olmuştur canımYine de en doğrusu adeti beklemek onunki tam adet günü olmuş yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet beklenir genelde :) inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz :) benim bugün negatif çıktı ama yine de emin olamıyorum halsizlik göz kararması oldu 3-4 saate bir kan şekerim düşer gibi çöküyorum bi yerlere![]()
Anladım canım sen 12. günü yap o zaman inşallah güzel haberlerini alırız canımYok canm iğnenin 9.günü
Cok haklısın ama hiç bir his yok belirti yok Cuma günü idrar testide boş çıktı gerçi cok erkendi ilaç etkisi bile çıkmadı11. Gün bugün değil mi yarın iğne etkisi geçmiş olur diye düşünüyorum tatlım. Neden olmasın rabbim ol desin yeterki
Geç döllenme bende imkansız bu ay ya oldu ya olmadı başka alternatifi yokBelki geç döllenme olmuştur canıminşallah gebesindir valla burada olumlu haberler verdiğinde insanlar motive oluyorum ben .. inşallah sende güzel haberlerini vereceksin
![]()
İlaç etkisi herkeste aynı olmuyormuş kuzum çok takma kafanaCok haklısın ama hiç bir his yok belirti yok Cuma günü idrar testide boş çıktı gerçi cok erkendi ilaç etkisi bile çıkmadı