Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 Morasigi Morasigi Esrasvn Esrasvn @Serap-_-
Arkadaşlar öncelikle bebişleriniz için tebrik ederim. Allah size bağışlasın
Bi sorum olacaktı. Gebe kaldığınız ay iğneden sonra ağrınız oldu mu, olduysa kaçıncı gün başladı ne kadar sürdü. Kaçıncı gün gebeliğinizi öğrendiniz. Yanıtlarsanız çok sevinirim. Merak içinde bekliyor olacağım :)
Allah razi olsn canim. Tupbebekle hamile kaldm ben canim dolayisyla cok igne oldm catlatmayida 2 tane vurulmstm:) Belrgn bi agri olmamsti die hatrliyorm. Adete 2 3 gn kala ogrenmstm 3+5 gunlukken darisi basina❤

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 Morasigi Morasigi Esrasvn Esrasvn @Serap-_-
Arkadaşlar öncelikle bebişleriniz için tebrik ederim. Allah size bağışlasın
Bi sorum olacaktı. Gebe kaldığınız ay iğneden sonra ağrınız oldu mu, olduysa kaçıncı gün başladı ne kadar sürdü. Kaçıncı gün gebeliğinizi öğrendiniz. Yanıtlarsanız çok sevinirim. Merak içinde bekliyor olacağım :)

Amin cnm Allah razı olsun cnm Rabbim tez zamanda butun isteyen herkese nasip etsin ignenin 12.gunu kan testinde negatif gorup 14.gununde pozitif gordum ben. Agri olarak ilk ignedede adet agrisi cekmistim bel agrisi göğüs agrisi kasikda ara ara batma ama ilki negatifti ikincide ayni etkileri gördüm ama pozitif oldu ilkinden ayiran hic bir etki olmadı bende sen igne ooldunmu kacinci gunun cnm

Canim bence bu ay regli yok kuzum. Yani cokta ümitlendirmek istemiyorum ama sanki bu ay senin bebis geldi gibi belirtilere göre
Rabbim ağzından duya canım da gün geçtikçe ümidim kalmadi sanki bu ay o kadar ihtiyacım var ki böyle bi mucizeye rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

Amin cnm Allah razı olsun cnm Rabbim tez zamanda butun isteyen herkese nasip etsin ignenin 12.gunu kan testinde negatif gorup 14.gununde pozitif gordum ben. Agri olarak ilk ignedede adet agrisi cekmistim bel agrisi göğüs agrisi kasikda ara ara batma ama ilki negatifti ikincide ayni etkileri gördüm ama pozitif oldu ilkinden ayiran hic bir etki olmadı bende sen igne ooldunmu kacinci gunun cnm
Bende pko çıktı. İlk bebek düşündüğümüz dönem önce muayene olup sonra denemelere başlamak istemiştim. Değerlerim normaldi, yumurtalıklarım sağlıklıydı. Aradan 9ay geçip gebe kalamaynca tekrar gittim. Pko oluştuğunu öğrendim. Ztn tahmin etmştm son 2 aydır normalde olmayan sivilcelenme başlamıştı. Femara kullandım, 3gün önce de ovitrelle vuruldum. Pko görünümü azalmış, iğneden sonra Ağrı olabilir demişti. Hiç ağrım olmadı ve ben bunu fazla kafaya takar oldum yumurtam çatlamadı dye düşünmeme sebep oldu. Pkoyu öğrendiğimden beri yediklerime dikkat etmeme rağmen Bugün tekrar sivilcelenme başladığını farkttm. Beklemek, belirsizlik çok fena bişeymiş..

Kızlar günaydın :) şu ağrı meselesi bu ay bendede olmadı, ilk sefer de o ladar şiddetli ağrılarım olduki, şuan hafif bel ağrısı, minik kasık ağrılarıı. Hepimizin de aynı dönemde iğneden sonra ağrı hissettirmemesi de değişik geldi, hakkımız da hayırlısı. Ben hastaneye gidiyorum :) işlemler için. Dualarınızı esirgemeyin:dua:

Kızlar günaydın :) şu ağrı meselesi bu ay bendede olmadı, ilk sefer de o ladar şiddetli ağrılarım olduki, şuan hafif bel ağrısı, minik kasık ağrılarıı. Hepimizin de aynı dönemde iğneden sonra ağrı hissettirmemesi de değişik geldi, hakkımız da hayırlısı. Ben hastaneye gidiyorum :) işlemler için. Dualarınızı esirgemeyin:dua:

günaydin canim bende hafifte olsa hic agri olmadi. Ama sen yinede islem öncesi yumurtan catlamismi diye baktir. Kuzum birazdan oglani okula birakip abdest alip sana dua edicem. Sende islem sırasinda dua et.

günaydin canim bende hafifte olsa hic agri olmadi. Ama sen yinede islem öncesi yumurtan catlamismi diye baktir. Kuzum birazdan oglani okula birakip abdest alip sana dua edicem. Sende islem sırasinda dua et.
Sağol bi tanem doktora sorucam aklımda. Bakar umarım. Allah rağzı olsun:dua: misli misli dönsün sana. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Dün geceden beri okuyorum, okuyamazsam da dinliyorum.

Ay çok sevindim bunu duyduğuma. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Çok kafaya taktım ağrı olmamasını. Bugün 3. Gün hala ağrı yok. Akıntı zaten en son iğne günü oldu. İnş hüsran olmaz bu ay
Amin canım saol inşallah.seninde gönlüne göre olsun hayırlısıyla.

Sağol bi tanem doktora sorucam aklımda. Bakar umarım. Allah rağzı olsun:dua: misli misli dönsün sana. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Dün geceden beri okuyorum, okuyamazsam da dinliyorum.
Hayırlısı inşaAllah canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İğne sonrası aşırı sancı çeken tek benim sanırım :110:

Back
X