Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar sorum var bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı ne yazıkki sorum şu çok güzel dört yumurta vardı nasıl tutmadı bide adetim iğneden 18gün sonra geldi süre çok uzun değil mi

Kızlar iyi akşamlar sorum var bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı ne yazıkki sorum şu çok güzel dört yumurta vardı nasıl tutmadı bide adetim iğneden 18gün sonra geldi süre çok uzun değil mi
Canım benim de her iki tarafta yumurtan vardı ve 19. Gunu adet oldum yumurtlama gerçekleşiyor diyo illa olacak diye bi durum olmuyor işte kısmet herşeyin başı

Kizlar merhaba herkese bugun ignemin 11. Gunu. Dun test yaptim negatif cikti. Bugun aksam yeniden test yaptim 2. Cizgi cok silikti ama belliydi.
Kismetsizin teki oldugumdan bunu hayra yormaya bile cesaretim yok. Tabi Allah bilir.
Bu arada dun ve bugun yaptigim testler farkli markaydi. Belki ondandir.
Hicbir belirtim yok ustune cahillik ettim ve vajinal mantar oldum. Arkadaslar yat kalma bir kac saat dedi uyuyakaldim ve malesef kendimi hasta ettim.
Yarin yada obur gun yine yapacagim bilgilendirirm arkadaslar.

Kizlar merhaba herkese bugun ignemin 11. Gunu. Dun test yaptim negatif cikti. Bugun aksam yeniden test yaptim 2. Cizgi cok silikti ama belliydi.
Kismetsizin teki oldugumdan bunu hayra yormaya bile cesaretim yok. Tabi Allah bilir.
Bu arada dun ve bugun yaptigim testler farkli markaydi. Belki ondandir.
Hicbir belirtim yok ustune cahillik ettim ve vajinal mantar oldum. Arkadaslar yat kalma bir kac saat dedi uyuyakaldim ve malesef kendimi hasta ettim.
Yarin yada obur gun yine yapacagim bilgilendirirm arkadaslar.
cnm mantari nasil yok edicz. bendede vr

cnm mantari nasil yok edicz. bendede vr
Valla hafta sonu bir yere gidemedim buradaki devlet hastanesinin aciline giden zaten hasta oluyor.
Ben temizligime dikkat ediyorum gunse 2 kere camasir degistiriyorum. Allaha sukur agri filan yok ama biraz kasinti ve tahris var. Tabi akinti da oluyor.
Cok ilerleyecegini sanmam adetim yakin adetle temizlenir diye dusunuyorum.
3 ay once hsg oldugumda bin kat beteri oldu enfeksiyon mantar agri sizi 1 ay surdu o bile adet sonrasi bitti.
Ben bu sekilde yapiyorum ha bide dusta filan o kisma sabun veya dus jeli kopuk gitmemesine dikkat et.

bende oyle cnm. 2 yillik evliyim. artik kafama takiorm. direkt tup bebegemi gecsem die endise ediorm
Canim imkanin varsa dene tabi. Ben bu ay klomen kullandim adet olursam bu sefer igne deneyelim dedi. Esim.de deneyelim dedi sans verelim dedi onu kirmak istemedim ok dedim. Doktor o da.olmazsa asilama yapariz dedi ama ben direk tup bebek isteyecegim ocak ayinin basinda. Igneleri onun kontrolunde kullanip opu ve transfer icin 1 hafta istanbula gitmeyi planliyorum insallah su 2 ay da gebe kalirimda gerek kalmaz kalirsada gozumu kararttim canim

1.5 olmak uzere ama 30 yasindayim gec kalmayalim diye ugrasiyoruz 23 24 olsam hic sallamazdim en azindan bir kac yil
Yinede stres yapma biz stres yaptıkça gecikiyor bende bi kaç aya 29 olacam tıpkı senin gibi düşünüyorum ama daha önce ilk ayında hamile kalmıştım hiç beklemiyordum ilk ayda olmaz diye de kendimi hiç yoklamadım hatta günüm 15 gün geçti öyle doktora gitt im niye olmadım diye öyle öğrendim

Back
X