- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.661
ayy nice sağlıklı yaşları olsun kuzununCanim sifanin nerden hangi doktordan gelecegi belli olmaz. Insallah ogullarimiza kardeş gelir en kisa zamanda.benimki martta 5 yasina girecek insallah dogum günü hediyesi olur ogluma.
Ay canım benim yaa amiin inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı basip etsinkendiliğinden geldi bebiş canım eşimin ameliyatından tam 3.5 ay geçmişti ki güzel haberi aldık çok şükür
Canım 12 silikdi 13 de birden koyu cıktı 14 de siliklesti hafif test 13 ve sonrası 3 günü değerlendirdik yani. Canım bende kaşık ağrısı sol bacak arama vuran bi ağrı var birde göğüslerim çok ağrıyor ama sanki psikolojik de olabilir kan testi yapınca olumlu olursa ben detaylı yazarım çünkü regli takvimime not aldım herseyiEvet banada vermemişti e nasıl yaptın Peki piki gördün 4 gün üst üste mi baksana sen hamişsin belirtilerini anlatma sorası sende şimdi :)
Istagram da bi gebenin günlüğü yaz profilde esi ilr fotoğrafı olab profil çünkü sahteleri de açılmışKim bu kadın çok merak ettim ya
Çok şükür öyle oldu canımHep dedik sana tedaviye gerek kalmicak kendiliginden gelicek 2019 senin senen olucak diye cok sevindim kuzum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kalp atisinida duydunuzmu bebisin adetin gecikincemi test yaptin :)
Ebru hanimIstagram da bi gebenin günlüğü yaz profilde esi ilr fotoğrafı olab profil çünkü sahteleri de açılmış
Letu femaranin yan ürünü femara ile eş değer yumurta uyarıcı etkisi var az an kaliteli yumurta üretirKızlar ben tekrar tedaviye devam etmek için doktora gittim. Bu sefer ilacımı değiştirdi. Letu diye bir ilaç. Daha kullanan var mı? Kullanma talimatında meme kanserleri için kullanıldığını adet görenlerin yani menepoza girmeyenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor. Kafam çok karıştı.
Tamam canım bekliyorum :) inşaşah güzel haber alıcaksın inanıyorum ben bunladar yanıltıcı olamazCanım 12 silikdi 13 de birden koyu cıktı 14 de siliklesti hafif test 13 ve sonrası 3 günü değerlendirdik yani. Canım bende kaşık ağrısı sol bacak arama vuran bi ağrı var birde göğüslerim çok ağrıyor ama sanki psikolojik de olabilir kan testi yapınca olumlu olursa ben detaylı yazarım çünkü regli takvimime not aldım herseyi
Canm sen övu testi ile mi hamile kaldinIstagram da bi gebenin günlüğü yaz profilde esi ilr fotoğrafı olab profil çünkü sahteleri de açılmış
Canım ben doğudayım ilden ilçeye özel doktora gidiyorum o yüzden her zaman gitmek mümkün olmuyor baktırmadım ama ilkinde çatlamıştı bunda da çatladı diye düşünüyorum çok sancı çektim çünküiğneden sonra yumurtalarının çatlayıp çatlamadığına baktırdın mı canım? Baktırdıysan yani iğneden sonra 2,3 gün içinde çatladığı kesinleştiyse 14. gün kanda bıktırabilirsin bence kuzum. Belli olur diye düşünüyorum.
Atmaz herhalde diye umuyorum. Sabah daha umutluydum gelirken, şimdi düştü açıkcası böyle olunca. Ben bir de ilçeden ile geliyorum. 1 saat yol dönücem. Araba kullanıcam falan. Eşim de öğleye kafar izin almış, ona da bi sinir oldum. Ağlıyveresim var o dereceYanş doktorlar riske atmaz herhalde işlem bitincede haber ver mutlaka canımm işlemden sonra bi yarım saat yatırıyorlar sonra evinde dinlenirsin güzelce
canim ben ama ilac kullanmadim yalanmi solesemOlabilir canim bende 14.gün gittim 18mm olmus igne aldim.
Çok teşekkür ederim. Peki siz kullandınız mı? Yumurtalarınız ne kadar büyümüştüLetu femaranin yan ürünü femara ile eş değer yumurta uyarıcı etkisi var az an kaliteli yumurta üretir
EvetEbru hanim
Umarım canım kalbim yerine sığmıyor sankiTamam canım bekliyorum :) inşaşah güzel haber alıcaksın inanıyorum ben bunladar yanıltıcı olamaz
Hiç umutsuzluğa kapılma canım benim eşimde örnek verip gitti annem geldi yanıma biraz daha dinlen orda fazladan hiç sıkıntıya girecek bi durum değil sen rahat olursan herşet daha güzel ilerlerAtmaz herhalde diye umuyorum. Sabah daha umutluydum gelirken, şimdi düştü açıkcası böyle olunca. Ben bir de ilçeden ile geliyorum. 1 saat yol dönücem. Araba kullanıcam falan. Eşim de öğleye kafar izin almış, ona da bi sinir oldum. Ağlıyveresim var o derece
BundıygununUmarım canım kalbim yerine sığmıyor sanki
bu duygunun keyfini çıkar canım kıymetini biliyorsun senUmarım canım kalbim yerine sığmıyor sanki
Evet kullandım 2 yumurta oluştu 19mm ikinci ay 1 yumurta oluştu 21mm ama malesef olmadı gebelikÇok teşekkür ederim. Peki siz kullandınız mı? Yumurtalarınız ne kadar büyümüştü
Çok şükür öyle oldu canım
Kalp atışını duyduk cuma günü canım, çok heyecanla bekliyodum o anı çok şükür duyduk kuzum
Valla idrar testini adete 3 gün kala yaptım ve pozitifti canım, ertesi gün yana bata 2 gün kala kan verdim 236 çıktı sonuç, 2 gün sonra yani bat günü verdim kan o zaman da 782 çıktı canım. Sonra zaten keseyi falan gördük 4+4 te. İnşallah hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?