Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hep dedim sana tedaviye gerek kalmicak kendiliginden gelicek 2019 senin senen olucak diye cok sevindim kuzum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kalp atisinida duydunuzmu bebisin adetin gecikincemi test yaptin :)

Evet banada vermemişti e nasıl yaptın Peki piki gördün 4 gün üst üste mi baksana sen hamişsin belirtilerini anlatma sorası sende şimdi :)
Canım 12 silikdi 13 de birden koyu cıktı 14 de siliklesti hafif test 13 ve sonrası 3 günü değerlendirdik yani. Canım bende kaşık ağrısı sol bacak arama vuran bi ağrı var birde göğüslerim çok ağrıyor ama sanki psikolojik de olabilir kan testi yapınca olumlu olursa ben detaylı yazarım çünkü regli takvimime not aldım herseyi

Hep dedik sana tedaviye gerek kalmicak kendiliginden gelicek 2019 senin senen olucak diye cok sevindim kuzum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kalp atisinida duydunuzmu bebisin adetin gecikincemi test yaptin :)
Çok şükür öyle oldu canım
Kalp atışını duyduk cuma günü canım, çok heyecanla bekliyodum o anı çok şükür duyduk kuzum
Valla idrar testini adete 3 gün kala yaptım ve pozitifti canım, ertesi gün yana bata 2 gün kala kan verdim 236 çıktı sonuç, 2 gün sonra yani bat günü verdim kan o zaman da 782 çıktı canım. Sonra zaten keseyi falan gördük 4+4 te. İnşallah hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım

Kızlar ben tekrar tedaviye devam etmek için doktora gittim. Bu sefer ilacımı değiştirdi. Letu diye bir ilaç. Daha kullanan var mı? Kullanma talimatında meme kanserleri için kullanıldığını adet görenlerin yani menepoza girmeyenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor. Kafam çok karıştı.

Letu femaranin yan ürünü femara ile eş değer yumurta uyarıcı etkisi var az an kaliteli yumurta üretir

Tamam canım bekliyorum :) inşaşah güzel haber alıcaksın inanıyorum ben bunladar yanıltıcı olamaz

Canım ben doğudayım ilden ilçeye özel doktora gidiyorum o yüzden her zaman gitmek mümkün olmuyor baktırmadım ama ilkinde çatlamıştı bunda da çatladı diye düşünüyorum çok sancı çektim çünkü

Yanş doktorlar riske atmaz herhalde işlem bitincede haber ver mutlaka canımm işlemden sonra bi yarım saat yatırıyorlar sonra evinde dinlenirsin güzelce
Atmaz herhalde diye umuyorum. Sabah daha umutluydum gelirken, şimdi düştü açıkcası böyle olunca. Ben bir de ilçeden ile geliyorum. 1 saat yol dönücem. Araba kullanıcam falan. Eşim de öğleye kafar izin almış, ona da bi sinir oldum. Ağlıyveresim var o derece

Hiç umutsuzluğa kapılma canım benim eşimde örnek verip gitti annem geldi yanıma biraz daha dinlen orda fazladan hiç sıkıntıya girecek bi durum değil sen rahat olursan herşet daha güzel ilerler

Amin kuzum inslalah cok cok sevindim hadi bakalim cinsiyeti merakla bekliyorum.genelde.erken kalp.atisi duyuldugunda erkek derler ama bakalim.ne olcak Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…