- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.681
Bu ilacın içeriğinden dolayı kafam çok karışmıştı. İçimi ferahlattınız. İnşallah bebiş haberini de bu ay alırsınız.Evet kullandım 2 yumurta oluştu 19mm ikinci ay 1 yumurta oluştu 21mm ama malesef olmadı gebelik
Benim su an acelem yok evliliğim bi sarsıntıdan geçti su an enkazı toparlamaya calisiyoruz karşılıklı herşeyden tam emin olduktan sonra çocuk en büyük hayalimmmmmmBu ilacın içeriğinden dolayı kafam çok karışmıştı. İçimi ferahlattınız. İnşallah bebiş haberini de bu ay alırsınız.
Canım masallah 22. Haftaya grlmissiin durumun nasıl bebis iyimi cinsiyeti bellidir simdiAmin kuzum inslalah cok cok sevindim hadi bakalim cinsiyeti merakla bekliyorum.genelde.erken kalp.atisi duyuldugunda erkek derler ama bakalim.ne olcak Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin
Rabbim inşallah eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın. Umarım her şey yoluna girer. Çocuklar mutlu yuvada mutlu büyürler. O mutluluğu yakalarsınız inşallah.Benim su an acelem yok evliliğim bi sarsıntıdan geçti su an enkazı toparlamaya calisiyoruz karşılıklı herşeyden tam emin olduktan sonra çocuk en büyük hayalimmmmmm
Inşallah inanıyorum yakalayacagima ama inanıyoruz yani inşallah yakında bebeklide oluruz inşallahRabbim inşallah eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın. Umarım her şey yoluna girer. Çocuklar mutlu yuvada mutlu büyürler. O mutluluğu yakalarsınız inşallah.
Çok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)Hiç umutsuzluğa kapılma canım benim eşimde örnek verip gitti annem geldi yanıma biraz daha dinlen orda fazladan hiç sıkıntıya girecek bi durum değil sen rahat olursan herşet daha güzel ilerler
Canm aşılama mi oldunÇok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
canim ben ama ilac kullanmadim yalanmi solesem
Çok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Amin inşallahInşallah inanıyorum yakalayacagima ama inanıyoruz yani inşallah yakında bebeklide oluruz inşallah
Ahh yarin da inşallah böyle çıkarsa pozitif olur belirsizlik çok kötü gerçekten arada kalmakBundıygunun
bu duygunun keyfini çıkar canım kıymetini biliyorsun sen
Ben onun sayesinde 2 kere tuttu neden önce bilmiyordum denemedim diye pişman oldumAynen bende öyle yaptım hergun videoları izledim pik olduğu günü be sonrası 3 günü değerlendirdik ben bu testi bile bilmiyordum kadın sayesinde öğrendim allah razı olsun yani sonuç be olursa olsun
BirgebeningunluguKimmiş o bi de herkese açık kı sayfası benim insta yok da
Canım peki düşük mü yaşadınBen onun sayesinde 2 kere tuttu neden önce bilmiyordum denemedim diye pişman oldum
Hayırlı olsun tedavin canım Allah nasip etsin de tutunsun sana sıkı sıkı inşallahÇok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Okadar olıyo canım ağrı ama bu yolda çekilen çile bize vız geliyo :) dinlen canım allah gönlğndekini versin sana inşallahÇok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Canım hayırlı olsun bol bol dinlen kendini sıcak tut inşallah bebişin seni bulurÇok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Geçen ay kimyasal gebelik bu ayda tekrar geneyim keseyi gördük ama lekelenmm oluyo düşük riski var hayırlısı olur insallh saglikla gelirCanım peki düşük mü yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?