Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ilacın içeriğinden dolayı kafam çok karışmıştı. İçimi ferahlattınız. İnşallah bebiş haberini de bu ay alırsınız.
Benim su an acelem yok evliliğim bi sarsıntıdan geçti su an enkazı toparlamaya calisiyoruz karşılıklı herşeyden tam emin olduktan sonra çocuk en büyük hayalimmmmmm

Amin kuzum inslalah cok cok sevindim hadi bakalim cinsiyeti merakla bekliyorum.genelde.erken kalp.atisi duyuldugunda erkek derler ama bakalim.ne olcak Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin
Canım masallah 22. Haftaya grlmissiin durumun nasıl bebis iyimi cinsiyeti bellidir simdi

Benim su an acelem yok evliliğim bi sarsıntıdan geçti su an enkazı toparlamaya calisiyoruz karşılıklı herşeyden tam emin olduktan sonra çocuk en büyük hayalimmmmmm
Rabbim inşallah eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın. Umarım her şey yoluna girer. Çocuklar mutlu yuvada mutlu büyürler. O mutluluğu yakalarsınız inşallah.

Rabbim inşallah eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın. Umarım her şey yoluna girer. Çocuklar mutlu yuvada mutlu büyürler. O mutluluğu yakalarsınız inşallah.
Inşallah inanıyorum yakalayacagima ama inanıyoruz yani inşallah yakında bebeklide oluruz inşallah

Hiç umutsuzluğa kapılma canım benim eşimde örnek verip gitti annem geldi yanıma biraz daha dinlen orda fazladan hiç sıkıntıya girecek bi durum değil sen rahat olursan herşet daha güzel ilerler
Çok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)

Aynen bende öyle yaptım hergun videoları izledim pik olduğu günü be sonrası 3 günü değerlendirdik ben bu testi bile bilmiyordum kadın sayesinde öğrendim allah razı olsun yani sonuç be olursa olsun
Ben onun sayesinde 2 kere tuttu neden önce bilmiyordum denemedim diye pişman oldum

Çok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Hayırlı olsun tedavin canım Allah nasip etsin de tutunsun sana sıkı sıkı inşallah

kızlar bende ayın 12sinde ovıtrelle oldum bat'a 4 gün var acaba erken gebelik testi yapsam mı yoksa beklesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…